嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, 2 x0 |1 ?6 f# H2 G
日頭就淨爸 + 底 + 絲
- y9 D5 B2 \" f) d* R, ^好鬼滿足呢....
. M( J! k. }$ ]5 h$ j
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?
) G8 x( a* X+ K( R, J$ W我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲3 }. r5 U* X9 e3 g& l
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   : J7 M& ?; d& V
夜晚訓覺就換埋衫, $ O, l+ L7 Z1 t5 [& u
日頭就淨爸 + 底 + 絲/ e1 X  `3 S1 h- v. `* R. I$ c5 p
好鬼滿足呢....
  g8 j4 [- G* u; `1 X
. E- n# B- g0 b" N3 ~
2 c3 V5 f' I% T
咁好 2 I! x0 \5 I+ S4 W# Y. |3 _
夜晚都應該著舒服的衫ma
8 N: ^, u$ t/ l9 m# [: p( b
& J; D; h, p4 T) B+ f3 d5 P還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
# O! ?+ T* `2 T1 i  n尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街4 L7 X" [/ {: j# t$ e
返唔工得啦
" K" b/ R4 v) c3 W6 T& ?+ m好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
, }! J$ X5 M: C! l" q, U1 |0 J我有兩個同事都係咁玩.....7 K; v- A9 P* i6 Q
絲襪就呢排著多多
7 J4 W, A/ {. `3 P天氣涼少少就著返工3 Q, @( q& P2 R
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
9 q$ p$ W6 a! ]8 j; [& G夜晚訓覺就換埋衫, . S  l- z8 ~" k0 G
日頭就淨爸 + 底 + 絲; y0 g' x1 }& ]' n2 K, v
好鬼滿足呢....
% L3 q' S. Y" Y1 J) o+ a8 D' R  f
; W% g& E, |: T 我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   + {/ K2 S( `; s
而家我都好少戴bra出街
: p0 c, [" \% ~& I6 u2 A5 e返唔工得啦
* l" Y# K0 r2 u8 \$ x好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"! ?  X0 b! B0 ]" u6 b9 T
我有兩個同事都係咁玩.....
2 h+ i7 Q0 O& }: q- g" y絲襪就呢排著多多
. u3 W: S" t( i$ }天氣涼少少就著返工
1 O6 a+ ~' e& u3 ~感覺好正好舒服
/ Y. M1 W) b( W8 x  N' k# K( y
0 C: }6 R' f4 ~( o$ y
男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   ; q6 @6 w/ w) X3 k4 M
返工戴 bra ?
0 W6 b5 l& y# I4 [( V我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
0 `: H, q* m. n' S8 b( g# ?9 c不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
8 r; w" W% x& x3 c
' x8 Q6 l0 h' _, P- N& l* y
係呀... 不過係要好小心6 B2 {. m2 A0 f9 w/ j8 |/ f8 Y$ c
畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架' o* W% Z3 V% ^) s9 P$ \! |$ f4 Q9 G
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   8 A) g* V2 T7 O! g9 E. R
6 h9 ?* G/ Y4 ~5 v  C7 R0 b

( k1 P# u0 V0 T咁好
: s1 `3 q+ s0 d6 l' Y" v1 [7 ?夜晚都應該著舒服的衫ma
+ V  i, F2 K5 X) @# }& U/ s! o
0 X3 J9 ^& C3 @9 n還有我覺得姐姐你的相很靚
$ g" @4 O/ j! \! \/ j8 ]

2 t5 `' J9 a; M( x: {$ n其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親
0 ?+ r% O$ k4 e! mer.... 頭像相中人唔係我黎bor....) x- [7 p) J( u* t. X
我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   6 f" ?' P1 c" D, ]% H+ u) f
* l* C& Q; K" s8 l( A; ?$ s& \
我以為你係女仔黎
* F: M1 }8 V. [  T相中人唔係我黎架
+ @- Z0 O) c* v9 L, y

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   ( j8 @8 X$ E8 P/ w5 p+ d
小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
& j# Y. |7 K& U& o我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋. V( x8 f' Q) ?: T2 J% g  E
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
5 \4 u9 |; H8 V; Q) O, S8 e因為這樣穿著很容易被人發現0 R, X0 o; `* L# `" A( G  _' E
你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表   : }* t2 N: C" [4 U
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
4 `% D: M6 a9 f同意
  ^5 Y9 q3 r- p* {2 M& w! j雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
6 f, U1 ?7 Z& R, n但始終都係衝唔破呢關
5 K8 p7 C7 f" W5 ]3 j7 p: X8 |( M# R* A- A% _+ r
另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服

最近訪問的版塊