嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

代購CD用品細則及聲明

代購CD用品細則及聲明

代購CD用品細則及聲明

如果大家唔方便出街買CD用既野?郵寄屋企又唔方便收?可以搵心儀代買CD用的東西,然後面交。因為我明白到亦都經歷過呢種時期,而家我有能力,所以做返d野幫返一d唔方便買野既會員。
我亦有多次和CD交易代購的經驗,所有內容我會一切保密。
有意可以pm我

但有幾點要先聲明:
1:交易是我本人跟會員之間私下進行,所有利益衝突和HKCDTV.com無關
2:我並不是所有東西都會幫忙代購,有意的話先行跟我溝通
3:形式是你想要什麼,告訴我,或者給我想要東西的照片等等,然後我會幫你找尋類似的東西,之後我會給你產品的照片、代購價格和回覆,你覺得無問題便交易,不能直接要求在那家店去買,一切不受理
4:無論代購團購(團購稍低),我的價格一定會比外面高,因為當中背後我需要做的事情很多,如:下單、跟賣家溝通、付款、而且我付款本身也需要手續費、取貨、收藏等等,所以希望大家可以對我開的價格有所尊重,合則買不合都唔緊要,各取所需,如果我當中有遇到類似”出面xx幾多錢咋喎”這樣的回覆,我會刪除該回覆及不作另行通知
5:一切貨品恕不更換

我只是行個方便,幫助當中的一些人,希望大家在過程中找到各自需要的東西,以及希望當中大家可以互相專重。

心儀

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持心儀!幫助姊妹!

心儀, 好! 夠義氣!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

yeah~十卜
心儀>3<

我唔知有冇問題
我用軟尺圍1個圓
上面最大係75
中姦最細係60
下面最大係70
我覺得有d 問題-.-

你咁多野$300蚊內難d啦
你msn叫我比d 圖你揀不如
內衣褲未必搵得返一樣

引用:
原帖由 格仔 於 2010-4-11 00:53 發表   
我唔知有冇問題
我用軟尺圍1個圓
上面最大係75
中姦最細係60
下面最大係70
我覺得有d 問題-.-
你戴唔戴 Nu-bra, 義乳呢
戴就買細啲, 用個 bra 嘅彈力, hold住個Nu-bra,
買無pad嘅一塊lace款, 彈力高啲, 要underwire(鋼圈)嚟hold住Nu-Bra個位, 我就咁戴.
係辛苦架, 戴 bra 幾個小時, 會勒到紅晒架,
真女人就啱啱貼, 戴義乳或 CD 就要好緊

你下胸部70cm, 試吓65cm啦,

「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 13:24 發表   

你戴唔戴 Nu-bra, 義乳呢
戴就買細啲, 用個 bra 嘅彈力, hold住個Nu-bra,
買無pad嘅一塊lace款, 彈力高啲, 要underwire(鋼圈)嚟hold住Nu-Bra個位, 我就咁戴.
係辛苦架, 戴 b ...
Nu-bra!?
係咩野

請問到時點聯絡你?

我想要嘅嘢要全毛或半毛
http://shop.bj-cd.cn/

V208多功能仿制阴部(全毛)【山寨商品】

引用:
原帖由 newhalf 於 2010-4-12 02:46 發表   
V208多功能仿制阴部(全毛)【山寨商品】
已send pm
請查一下~

心姐
幫下我ok!?
我可以入數先
我想要
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13626&extra=page%3D1

你之前係唔係比格仔昆左!?
如果係
我想要佢d野(以下1件)
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1123376255

我得$500
唔知可唔可以買哂 !?

當代購的中間人真的很麻煩,
除了價錢和物品質量的認定差距,例如郵費,連絡賣方的電話費,匯款手續費,東西買來不一定合身,衫的布料等等,
然後我會害羞,不可能拿去給買方的,
所以真的佩服樓主
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-20 12:13 發表   
請問有冇代買校服既服務呢?@@
校服只能買到一些日韓款的校服
香港校服是我能力範圍以外
不過yahoo都有好多人賣丫

淘寶網,心儀可以代購嗎@@?

引用:
原帖由 rin0725 於 2010-8-12 22:24 發表   
淘寶網,心儀可以代購嗎@@?
形式是你想要什麼,告訴我,或者給我想要東西的照片等等,然後我會幫你找尋類似的東西,之後我會給你產品的照片、代購價格和回覆,你覺得無問題便交易,不能直接要求在那家店去買,一切不受理
如果我忙的時候可能會考慮直接代購,價格要視乎是什麼物品及有最低消費

心儀姊姊人真好
但是應該沒有幫忙TW帶購吧^^
都會幫助CD姊妹
真是辛苦您了