嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

如果攪團購....

如果攪團購....

如果攪團購既話/ N. i1 j# ~! H( X
如果咋,構思緊,等老總同意...# T9 ^- j3 y  V4 V) @7 }) _
暫時撇開唔岩著既問題先,當全部都岩著
' o. @2 x/ w* T% ^你地會唔會團購?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Yes I will0 T. q& o5 w) P3 e
I would like to buy boots

其實都唔會考慮到岩唔岩著5 A7 y8 k- y* C7 m' L' p
因為我隻腳唔算”超"厚果隻
% o+ k+ c# {. B( y& T所以考慮價錢同款式

團購乜物品先

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-24 21:09 發表   
1 J1 `, _6 N! Z- {% V5 f團購乜物品先
6 A. I, q5 d  A' f8 Y鞋阿4 p( ^6 ~# O0 M+ R' O/ Z% l7 L5 u
呢度係鞋版

what shoes do you want to buy?

我自己暫時就冇位擺喇, K. S& L4 L) O9 X/ p* E% A
而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚0 r8 H/ Y; s* }3 [) l. h1 E; Q
呢個活動精神上支持你

可以嘅話我都冇所謂,但係要睇下價錢同鞋款先

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-24 22:43 發表   
9 @3 H: }; q" }我自己暫時就冇位擺喇
; o- \; ~" n# T0 Z  s而家都係買護膚品多, 而且越黎越鍾意化妝扮靚3 q  o# d2 J8 x* z2 O
呢個活動精神上支持你
. t+ E# C/ }3 e% X. l6 d5 r
) b- g4 f9 L- |, @先多謝老總先
8 T' \1 C! R, @) y. `不過要攪就要諗好多問題% O* Z! X7 y8 [; P) E+ i. p  h
例如交收,換鞋- @. W5 ^+ P) G6 ]& E
尋晚我又落過tomato同佢地吹水; T5 Q: P* c7 C- `" E/ G
傾開如果攪團購既話好唔好
3 ?/ y& F& i" H' T佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok
5 N) p3 N- c& T" R唔知各位你地想點交收或換鞋呢?
3 v+ q( }9 T! C7 c% i7 p5 P過兩日我再落ageless同佢地傾一傾8 x2 R8 I$ ], u# t3 ]
* s. l2 j) v% n6 e

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 08:59 發表   
  W  L& S; r3 ]* K
& p3 o) n* b! _% \1 o# z# O% q+ {. H, J% [
先多謝老總先
$ P* _4 M1 M8 M/ b$ d8 \4 L不過要攪就要諗好多問題
" S) v2 _/ _# C例如交收,換鞋
7 R+ g$ n0 e  d/ q2 x尋晚我又落過tomato同佢地吹水+ _) F0 M* G1 @$ Z! G$ d/ t) E' R/ V* T
傾開如果攪團購既話好唔好
, `! x) L  F+ S8 u6 X2 H佢地話交收係地鐵站,人少既街交收或換鞋都ok/ B/ B# f4 [$ H# l) B  g
唔知各位你地想點交收或換鞋呢?" Q  w* x. t, A  \4 m% _# P$ ]
過兩日我再落a ...
! [+ E6 P5 j6 s7 N6 c+ @
團購唔係應該經你手嗎
: Q) W  `9 j) |3 E3 L/ K7 M  t  yD人入曬錢比你然後你囉貨再去交收& [; n. F3 G, R

1 m& `) Y7 K+ G& u$ B% l如果交收既都係果D舖頭既人- x' W: W3 C; O% p& y5 j$ f) t
吸引力會低好多

所以呢樣野要仔細d諗
5 q# ~; [0 V9 X1 _, i0 j希望做到最好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-25 09:52 發表   8 G, x# o3 @$ s% `: G: W3 _% `

+ r6 t- ~9 U9 ], ?團購唔係應該經你手嗎 6 I7 [5 i. k  _
D人入曬錢比你然後你囉貨再去交收
6 o5 h* b5 J% |. V/ }# I, k# U/ t$ ?4 F. m2 F- j0 ~
如果交收既都係果D舖頭既人$ K, R7 _; v1 N- L0 p; Z
吸引力會低好多
, V1 q* f" h2 a# w2 v/ T- m( Y: p
3 g* N  b; ]9 `0 w/ u
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
) @! Q( x" D3 O% k% E+ A9 m所以暫時都係鋪路階段
4 X9 q% R- {+ b# c; ?% A諗好晒同傾好晒d野再通知大家
' D* M' l' w$ F- Q) t希望有其他人可以做經手人啦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:00 發表   5 L  t0 x3 P: |0 d' ^5 v
因為個人理由同埋我唔想大家誤會以為同佢地有利益關係
. i/ j) a( I) t' d  H所以暫時都係鋪路階段
! W) a( h" k% Z4 Q4 i諗好晒同傾好晒d野再通知大家
/ d/ `$ W9 D0 A4 Q0 _希望有其他人可以做經手人啦
: l3 l9 @% D+ A: d- [+ u- n) X8 X" H+ n
其實你唔洗諗咁多丫
' J8 C4 x1 F/ T4 f' w經得人手買野既預左比人賺架啦
; {! C. Q$ }8 B我都會同搵我幫忙買野既人講,我幫買一定貴過出面自己買/ W- y, D; U: j" G# r9 ~% K
何況你同佢地熟儲埋一堆鞋囉到好價錢
' ^. o3 j  s6 R1 G咪當益下D妹妹囉
4 j6 O7 `& S+ ~. o/ l. F) S如果你係想方便一D唔敢出去買鞋既人2 I* t3 Q5 J- x! F1 `+ t% f
由一個CD去交收會好好多丫

所以我會問多d人意見先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 10:20 發表   
8 i- s, o/ A1 B  |9 [8 N所以我會問多d人意見先
, W; m; C8 U. o9 F/ Y2 ?不如POST D 鞋款出黎睇睇先3 d4 K' G& U* y% I! l
會實際D

構思緊咋
, l8 Z% e" R* f6 V) X! n1 ]AGELESS個邊都仲未講
7 l5 E& {$ P" V7 L唔知人地點架嘛
) [* M1 c6 Z5 a& h2 ^而家俾希望你地' z( }* T. L' T: O
到頭來做唔到咪令大家失望$ v, H" H2 N+ G: d
所以兩邊都問左先
9 l3 T  h1 _/ V3 |+ \/ W仲有一樣野
! o4 v# f( Z2 I4 z* P9 q7 Q% Y* t其實唔一定鞋做團購喎,其他野都得架' K: x; w, C& G8 t; i1 L
如果有CD同D鋪頭熟,又可以拎到好價錢貨
) o5 G7 J- e! |5 n其他野都可以做團購架; C+ b' Q: W" D# p
/ K3 _: A" W: i% `& c7 z7 |% F

我都覺得CD最好清楚自己著乜碼! 買左梗係想合自己Size! 如果買左著唔到, 真係買0黎擺0羊! 會有嚴重失落感ga ma!0 a. g0 u; N9 O6 r0 f
團購都係想盡量幫到班姊妹! 如果唔係我都寧願辛苦d帶佢0地去試, 至少必定合Size! 如果真係冇辦法的話, 都希望班姊妹明白, 真係有機會唔啱Size!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!