嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???/ N4 ?2 B" H: b. C
要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, % v, H) K( N! P) u# k, {" Y
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?
" a! s" ?/ f) }9 u" Z佢地知道你係cd嗎?
% ~1 `/ I/ q3 p7 u% K- W$ c我地點樣買安全?

是但啦
1 G+ W! k; y! l+ a2 l無人會殺左你既
5 }3 N6 D3 R+ M4 b8 g1 b2 [7 R1 P' W我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???
+ B  r' r! u7 p有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   
3 t; y( S% T  V* ~. N- {" h葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
" f3 L6 V6 ~9 R4 d( M* y7 t, h好多返學鞋 我成日都去個到買
+ x" E- ]( r) {5 M5 y
8 h, {, F6 m8 M! A5 s; U9 Gwhich shop....???, l5 q* U3 g6 ?& J
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
# x8 E" _, X. d/ a# k% n有冇鋪頭no.?$ L( K9 ?% e! ?) d" ~
佢地知道你係cd嗎?& P- l1 e5 v2 ]9 g  r
我地點樣買安全?
; }7 ?, s+ D& _鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
1 c) e7 ~: E" K0 y. r佢應該唔知..
# w1 s# |, a2 r( f2 ~你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   
3 ]. n* k  C/ V2 L9 a是但啦
! {( _* ?6 E2 u" I, m' O8 ~/ a無人會殺左你既
, X1 d- {4 Q* @# p我仲夠膽在他面前試啦
  X4 C% n, ?: z9 K我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   
9 x- ~# E0 a& a" u5 b# M
' r5 Z7 t* o; l4 O' P! w; \1 c: H/ G+ ~! L) @2 ]
which shop....???& J6 U& D, N2 _- Q) Z
有冇名and around how much???
: \. r7 Z! `/ ^# ]% X店名:男女裝鞋專賣店 係地下: o8 y8 [8 A9 @! K$ z: [
返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   
) U' [! d2 f! r6 |
, L; z$ F6 ]0 r  o5 C* c鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 5 B( d: X0 |& m. I; u8 L6 T, F
佢應該唔知..
& _. X. H6 p. }# H# j你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
, N' m3 K- j- D, t+ L

' \9 Y$ b+ g& a3 `7 D! j0 X附近有咩鋪頭呀?
; f/ c/ ^5 v/ t+ H. l- |咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   5 L1 c! R- c/ v8 R& G% e' R# s

3 ~/ l0 H8 H9 q; `7 I0 l7 N
, J6 c, J7 x$ H) c* D. s# s5 \附近有咩鋪頭呀?
2 Y, B2 _  E7 |6 U7 m3 z) O2 b4 z5 Z" O咁樣可以收細範圍
) @8 `+ D' c+ U4 D( i7 w( j) g9 i  f
對面有間涼茶鋪-3-
5 ]! c) S# {: D4 ]隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   : ^& I9 d# `* k$ c4 F* x  }& Q
0 m8 L+ x; J% ]+ M* _6 x
對面有間涼茶鋪-3-3 X3 Y! E/ r  G6 X3 H6 ?( E9 W* c$ w9 Q
隔離有間金行..
/ r6 G- G. H2 A* A
7 F: G9 n4 \" C, u% i) _
姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
8 O$ o% ^+ i4 C1 x# S$ ^5 V  N7 R有冇detail d既information同其他地方???
0 N) W$ s& t% h& X1 O/ d有好似tomato既賣返學鞋就好la........
8 ?0 b1 q3 o+ ?8 ~
8 P- U# J6 e7 otomato有賣返學鞋咩?

0 ~( F& \9 Y0 J* P; p- w
不過冇咁大碼
% d( a3 O$ s8 w2 a% O) G% Q( U好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   & l" x8 t2 o/ J/ N0 r2 @+ [
' }( Z+ {' l3 W  R: [/ v

0 y* n; V, b1 K: m姐係日本城後門行出黎就見到果間?
+ g2 L9 ~6 f# [
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   
. Z. F2 h8 w4 e  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
- v  J( c1 \9 |4 q
- a8 K3 a6 K: D. i# H9 |咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   ' W. |! f9 I. S& S- a
  作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買
" J" ]: U7 q9 i' N邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
7 K) b; }. y, M" q是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   1 i- B9 D) g2 F$ m
有43碼的番學鞋款多嗎?3 O7 y7 @" u. Y- z+ X, @
是不是每款都有?
, q& h3 s1 O2 T  x0 k得2~4個款有43號-,-