嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生鞋

學生鞋

大家有冇買學生鞋既好地方介紹???
1 d# p3 D3 c# w2 w, i要多款and唔歧視.......
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,, + _, J5 k$ j4 g) H' F5 L9 O, X
好多返學鞋 我成日都去個到買

有冇鋪頭no.?7 v/ I: J5 d* `* {
佢地知道你係cd嗎?4 ]! B$ ?! R" ?6 o; L
我地點樣買安全?

是但啦$ Z; b) f% {3 l+ s% y
無人會殺左你既, o, Y% X7 R: s; d
我仲夠膽在他面前試啦

有冇detail d既information同其他地方???2 g0 o+ h# C$ I
有好似tomato既賣返學鞋就好la........

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 18:07 發表   ! l# z# M' P' E0 Z7 i
葵涌廣場地下有間,, 最大有43碼,,
: C8 d* W# y  ]; A- a8 ], O# }" k" ?好多返學鞋 我成日都去個到買
1 S1 u5 m# |5 e% u8 q. z( k1 R( }/ s
which shop....???. u' M8 s2 X( l7 J
有冇名and around how much???

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-25 18:35 發表   
' N8 k' _1 [6 c. m) c% @; q& b有冇鋪頭no.?
# P1 f% s7 u# K: l. E( d$ h佢地知道你係cd嗎?
' A( {; x- i" z我地點樣買安全?
: x) p4 O) I. b) s; _. [鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣
; A5 _( V" {! |$ k4 @. p9 `+ Z佢應該唔知..
3 H+ a* w, S0 \" u# i2 R  m8 t6 |5 b你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-3-25 18:46 發表   % Z6 [, I  e0 i2 a. B
是但啦- O3 s0 P1 W0 Q4 i2 B
無人會殺左你既' X* _" E3 c5 y4 [3 N
我仲夠膽在他面前試啦
3 r! Q6 Y& T% V6 q我都係直接試啦

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:15 發表   ; O/ K7 R4 v0 R) t: Q( f

- ~2 v; m: m/ E: d- G% ^. t" r. ^1 Z, `% K7 v/ z4 {' s& d3 v% B
which shop....???
, I/ K8 Y7 {3 n2 @0 X7 w4 u有冇名and around how much???
& u% F4 |7 ]  f: W6 Y5 j( v
店名:男女裝鞋專賣店 係地下
2 A, |9 W7 J& ^9 h. ?返學鞋最貴都係89蚊

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-25 19:37 發表   ! j; n. h2 [- [1 L0 l5 U
+ S/ P- G) t0 R6 F: _
鋪頭no. 冇睇 不過店名係寫住 男女裝鞋專賣店 ((完全睇唔到有男裝鞋賣 5 \1 |6 n* L3 @/ `/ j
佢應該唔知..8 B& N0 l6 ]9 Q( [$ B
你直接話 幫朋友/姊妹買鞋囉,,
- |, a( z" e" O0 i2 q2 Z
; ~; |, p7 ]7 X/ l附近有咩鋪頭呀?/ d$ M( ]1 g, W! h3 x
咁樣可以收細範圍

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-26 00:10 發表   . V: ^0 I/ [7 h2 K

) Q0 J/ Y0 ~+ B9 D& e
# N  [& v9 l( l2 _, U附近有咩鋪頭呀?) U5 c: z1 T) Y& l2 ~7 x$ M5 m6 p
咁樣可以收細範圍
7 |: O1 k# G; v7 m8 v* p; p8 k對面有間涼茶鋪-3-0 ^) b4 g! K. t2 W$ ?" ^% \: [: R
隔離有間金行..

引用:
原帖由 小夢 於 2010-3-26 07:08 發表   
2 j8 Q" {. o% Y9 H3 O2 Y1 O( ~* ?. a; }6 \
對面有間涼茶鋪-3-
6 D8 ^! t: I6 l隔離有間金行..
& `* I. V$ l5 J8 T0 Q' Z+ K
+ X. h( P7 a7 y& ?$ B8 u/ i姐係日本城後門行出黎就見到果間?

引用:
原帖由 ind00207 於 2010-3-25 19:14 發表   
; |) u6 s/ Y5 _5 X. _  v有冇detail d既information同其他地方???5 l/ W7 m0 {& z7 M; Q
有好似tomato既賣返學鞋就好la........
% I3 c6 B- I/ v6 f
% ~9 m3 G$ f6 o5 ]  ~: q" o* \" itomato有賣返學鞋咩?

1 Z  u) c! O8 e
不過冇咁大碼+ `4 E; G5 O" c# Z" n% }8 F; F8 i( ]# a
好似到40碼...

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-27 10:07 發表   * y5 d5 i1 F% }) N
2 p- e) o6 I$ l7 {* ^' V. j
  g% ]  ?' o6 h
姐係日本城後門行出黎就見到果間?
, w! w/ ]3 V$ g3 I; }7 L
係呀

作戰失敗! 比對面個呀姐望到實一實...唔敢買

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   7 a% R$ b% U& t* }6 y, P
7 ~4 m; n3 a6 ~8 E& B
- i  [2 \7 d& l; `& d/ J3 Z9 m咁慘........佢做咩望你ge???

引用:
原帖由 happymay 於 2010-3-31 23:14 發表   4 E5 \: Q8 K. M4 v4 i  k
) }' m1 K% ]" y  N% {- m
邊個呀姐-3-

有43碼的番學鞋款多嗎?
, G6 `1 K( Z. J( w0 x/ k是不是每款都有?

引用:
原帖由 ghi 於 2010-4-13 18:51 發表   . {6 H5 {2 G. R
有43碼的番學鞋款多嗎?! Q( A2 w. H+ N; ?3 ^
是不是每款都有?
0 a8 w2 G  E) C) f( m得2~4個款有43號-,-