嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚出街既驚險過程

我冇化妝呀.. 同埋我 ok 高 ga... 所以.. 好難呃到人...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持你呀, 我都好想出去CD下......我係新黎架, 多多支教

回復 21# little_tracy 的帖子

唔會既~. b) j+ d% t& a  w0 U2 X
高有高玩
7 H5 ?! ?$ k" T* J4 H實得既~睇你做唔做姐

你cd出得街就預左畀人scan
- O; u. A2 k5 |/ J+ {0 F同埋你都係最好練好d化妝lor..

引用:
原帖由 zerochung 於 2010-4-5 15:06 發表     C" f0 @0 d& V+ a% A6 g
我通常都會男裝先返去,因為我屋企樓下都有"食焦"的,# \1 ~3 b% ~, G& H: N
8 Z4 _( w. g6 @4 V/ R1 u
只係近排試過兩次著住高跟返去 驚驚
9 f( O3 i, L+ k' d2 ?

& Q6 k1 E/ b0 x係啦有食焦真係有D麻煩

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-4-6 10:59 發表   
2 h* q+ f; @' P  s% p& T你cd出得街就預左畀人scan
2 y+ r. F. Q: A" [* x同埋你都係最好練好d化妝lor..
; x  z9 W7 j' ^0 L9 u4 m' V. x7 S/ _6 J$ W
我諗我真係要的起心肝學化妝喇

我都試過半夜CD落街買野, 難得我有化妝, 但果個阿姨自己都朦下朦下, 都無留意我個樣...
$ a! \/ h1 q$ ~. ]* B  ?6 S/ |
' [0 N5 f$ |/ p& |經過都有D情侶既... 但大家都唔會理對方架啦~! I' ]* o! g. u+ d2 ?

% O* {, _, I0 b$ ^0 G( [返屋企果陣有密碼開門, 樓下個看更都唔會點理架啦~

我去到個看更度會戴口罩囉... 出左去就唔 la.. 之後返返去果時又戴囉, 因為佢一定認得...
! t, Q; \3 T3 K8 \* \0 d, \- t: [6 i3 |& O5 d, A% O6 V) I% m
同埋我會搭落一層既 lift, 自己再行上一層咁

你係中性look定好女性化look?
% ~" I7 M9 @: q3 p) A
, x) C8 r: V: ]可否可以形容下?

女性化呀... tee 短褲, 絲襪, 拖鞋

叫你先生=.= 感覺幾尷尬

把聲男唔男仔根本唔係問題= =: B, ^4 ~- k! m" Y4 W6 B
更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦
) U, ^' A" p( l7 X1 s如果你怕未唔好出囉" D% [4 y' y3 Y) E  j. t9 l% \
基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你
& C" R- ^6 i, M# m. X3 V2 M* @最多都係報警je,都無咩野既

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-4-8 01:09 發表   
) s) n2 A1 m7 ?9 }( L; R8 z$ X% i叫你先生=.= 感覺幾尷尬
4 J$ v% z5 a/ M
3 Q- A/ w/ ?9 Q, m( `
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-8 01:30 發表   
7 t$ Y- d1 r4 Z8 L, t把聲男唔男仔根本唔係問題= =
! A4 K5 d% P" c2 a8 a3 n更何況你出得街都係遇左人地會望實你架啦/ d1 X  T3 _9 u0 z$ J3 _
如果你怕未唔好出囉
0 @6 \6 {+ T! ~6 M# U基本上人地就算睇得出你,都唔會過黎打你
% |8 ?# o; a$ q- p( ]' e最多都係報警je,都無咩野既
: H, ~' G& D* ~* m
' j: s; ]! q3 p% D  R- u
點解把聲男唔男仔根本唔係問題既?# M) \2 G2 J3 p; T1 w6 N

4 j  T  p2 x# A5 Q/ _1 d同埋我冇怕呀其實, 我覺得幾驚險 je

u have good body can like girl.........my body very very big

引用:
原帖由 little_tracy 於 2010-4-8 02:28 發表   
6 v% k7 N+ m" ~& \" B' R, X  z; M7 _3 Y+ C' _+ a
/ Y0 w; T9 i9 A/ t/ M% ~1 f
其實我都有少少特登既... 反正都出左, 不如大膽 d 玩下野.. 所以之後都問佢我似唔似.. 哈哈
& w; j1 B$ v& S# w' x

/ [9 N; {- b6 ?2 ~0 z便利店果位阿嬸認得你係CD, 第時你男裝去買野, 俾佢知係你, 咪好尷尬?  而且佢可能同其他同事街坊講有個CD既你, 有機會俾你既鄰居知....我試過仲驚險, 晚上CD後返屋企困升降機, 曾在此post過.
; i0 ?* Q+ o1 O+ @5 g' G7 k$ ^" s' k. V7 f7 A9 [3 ?5 k

我都要學化妝...完完全全不會化..." G( Z: W+ p; l- {+ R# K6 D
加上又不是自己一個房...跟哥一起同住一間...
& A: \3 ?  J& G+ ^( C還好狐有地方賣化妝品...美國大型藥房什麼也有, 由絲襪, 一般沒花內衣到各種女性化妝品, 護理品都有..., H5 e* q8 N3 |0 M# w1 l
也不會有人過問你買什麼...
. f' U& Q/ j! G8 |0 E& U2 G5 ]$ A可是就是沒技術...沒人教XP
" [+ u5 W! N2 i( i; b! W* T1 O5 J9 ]' k3 h
P,S, CD出街有人報警不是很麻煩嗎...會見報的...

你點解敢用男聲問口問= =

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-6 10:30 發表   
3 l+ ^8 r$ \1 y! ~9 f* n% E7 d唔會既~5 ]. Q& X  l" Q- C& v- |; T- K
高有高玩 2 Q5 \, v! a3 P. l
實得既~睇你做唔做姐
# O" O( j! g5 g' W! D5 P) L5 A, d, h4 C3 \- ?" }# k, T6 D& v
話時話...點解你呢張相睇落去....
4 x; A& N4 ?- X) k$ e你對人間胸器好似勁過我多多聲...
* Z" `. ]- ]8 ~: ~我唔制啊>.<