嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

星期六 shopping

星期六 shopping

! X/ o" t7 l) `' G9 M6 ^; c/ Q' I- z4 ^( H. j
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好仔細~
, u9 \) h1 }) T希望幫到其他會員~
- T$ r( `. z# R2 p' B不過唔係個個會員都咁有錢

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-10 21:51 發表   2 Y: ~; V0 a* a9 e7 Y
好仔細~0 O  h2 ]3 k/ Y2 q
希望幫到其他會員~
: S7 Z1 y  M+ m+ ~; {不過唔係個個會員都咁有錢
  z+ u! [- I, i

: C0 L$ y' a) a) ]唔好咁講, 黃泥涌幾間價格 200$ 起到. OK啩.# o; ~; v7 g" I
2 ^% _( {0 D, t" J& Q+ j1 {
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真係捨得花錢
做人要有包容、虛心

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-10 21:59 發表   
# q9 y/ y' p  o! }8 L5 Q; |# D
! ?: N( a  q! ]) `: P4 \
! T( G% a3 k# o. r7 L! J唔好咁講, 黃泥涌幾間價格 200$ 起到. OK啩.
* c  D5 p8 J! y" g' ]- a) |# N8 ~2 M# X
其實呢三個月來
0 Z: ~- c2 }& Q& N我幫過好多人買野or交收
/ v! ^0 ?! h  T* d( i' k佔左60%都係學生(可能而家讀書壓力大啦XD)
0 O0 e9 E. [! `對部份既佢地黎講200蚊係好多錢

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-10 22:14 發表   
7 ?1 q/ }* S8 ^! G9 Z  a$ F- _( z3 |0 I: y' `$ T. j! u
其實呢三個月來% S  F6 f+ ]* B# Y+ p
我幫過好多人買野or交收
- A9 G9 r. _( S$ S* Y, W: E+ H( `佔左60%都係學生(可能而家讀書壓力大啦XD)
! @$ O9 Z9 s- y) X  x對部份既佢地黎講200蚊係好多錢
8 R7 a4 |  i; o: O6 U$200真係對學生黎講真係好多錢嫁!

明白明白, 我都做過學生, 係垃圾堆執高踭鞋都試過, 係執垃圾咁執.; U5 L* U; G# g: y6 v* Q1 n
一兩對絲襪死收爛收, 亞媽發現, 唔知點同我講, 重喊...哎....
' M% y8 h* B- t唔講廢話, 悶親人...
! S" I$ k6 j5 G2 ~
4 R6 n1 U0 J1 z; M# D我知油麻地彌敦道, 有一散貨場, 見過 95$, 40 碼女裝鞋, 近永星里, 又係啲乜嘢polo...., 要Check吓先
+ _0 r( S6 @* U: f, }6 Z! \& }/ b; j; @; g+ q
Google street view, 208 巴士站牌後
* h) R+ ~. n- _! d' mhttp://maps.google.com.hk/maps?f ... =12,310.04,,1,-5.385 A, ]) Z1 m! I% [2 X" B. E; k

4 T4 B5 r+ O  N[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-4-11 12:19 編輯 ]

我想問最尾果間話有大碼,其實有幾大呢?

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-4-11 00:56 發表   $ z; m1 ~, |& |, L5 E
我想問最尾果間話有大碼,其實有幾大呢?
" Z; P  n& m$ V

. u1 {; d' d& d" E- z油麻地果間, 打40碼, 唔肯定, 要check吓先

update 咗 Google Street view, 好玩

你著39架? 你對腳都好細wor....(男仔黎講算好細) 我都要著38-9
, `* o: d8 R$ k! C/ k' Y& s3 n黃泥涌果邊我好少去,漆咸道就成日經過,因為以前係果頭返工
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-4-11 12:29 發表   , \5 e9 |3 L& D# j4 M$ |8 l* F- l
你著39架? 你對腳都好細wor....(男仔黎講算好細) 我都要著38-9 1 `3 `' t) j9 l1 F; w( Q! e
黃泥涌果邊我好少去,漆咸道就成日經過,因為以前係果頭返工
4 N7 h' w/ }; _0 F- P8 ?

- k( w& e. S+ J我男裝著41,42㗎.....

幾好用啵@_@"
# R  _" u/ N/ X  k3 X" j2 ]$ T+ g# C( N
我著 38的

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-11 12:34 發表   
6 b$ f/ {5 h0 I+ K
" g; s: F3 R' u: ~
2 J: b1 I) z! D9 ?, m% M) o3 n我男裝著41,42㗎.....
8 |' y) |0 u0 s8 f0 Z) G! R' T3 n 你又話39既?

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-11 12:40 發表   # Q# Q% G+ V, j/ k# H. O
幾好用啵@_@"
! F( Y7 e) b6 |. z
8 m: R" H" j) z1 v. f# L' a& l; r* p我著 38的
8 K9 [/ P. ?! [8 Z$ X5 A
x2

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-4-11 12:42 發表   
+ t, y7 r  i8 w1 B7 D
! \: {; G$ U9 ?# `* n 你又話39既?
: ?# f, Y+ R* `4 p7 P7 p

# |5 {( K: r6 g9 H0 J2 H& D男女唔同架, 啲碼係兩個system.
4 K* K2 a- u& X/ C) V而且5 ~& M+ E) S& s  m! l8 G- W
男裝要大少少, 預著厚啲嘅襪, 同行路舒服
9 D1 k( c) z& o: B% L6 |女裝要貼腳先靚, 啲鞋又無鞋帶, 著番香港啲40碼會甩, 後踭包唔到腳.8 A! Q; y' j: T1 Z5 q
所以數目上差成一両個碼
8 [2 Z& @7 T! K/ m  M5 A9 f1 M明唔明

我著39 or 40

期待po相

非常詳細....Good job

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-4-11 16:00 發表   6 a; w. V- e1 B- ^3 U9 [$ ?: U
期待po相
! ]( @' T; R6 j3 K& k9 ?
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=11778$ M9 m/ D( U- s# X9 i5 H3 k: U- n
對黑色羅馬boot就係
( t* l- H/ T: k" I
7 [* E( I. U7 D( E) u[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-4-11 17:47 編輯 ]

最近訪問的版塊