嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

[分享完畢, 謝謝收看]
- W+ s- X+ x* h9 D+ f6 u6 W% ^- t5 q9 A& a
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
張相睇唔到

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-25 23:46 發表   ' ^1 t! i4 z# J/ {* v
張相睇唔到
5 i6 T" s1 w, ]  ]
# J3 J) K0 p7 }$ Y7 l! T; M- d8 d" l依家 OK 啦
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

Heel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  
, z& I% e) x/ y. ]另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 4# CECI 的帖子

第一次上去咋, 係細粒嘅叫 Ali***, 今天款唔多, 5月1號話多啲貨番喎

好呀! 有機會一齊上去丫! 那裡最好就係任試, 試到合心意先買都未遲!

回復 6# CECI 的帖子

你著乜size, 我就好多中碼都啱.

Heel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:30 發表   
$ N6 {; d) v0 l% HHeel姐咪玩啦! 你苗條我咁多! 我170身高,約31腰, 無41-42 Size都唔得呀! 嗚...!
( Q$ |; }3 m3 F! o
6 k! ?$ H! `0 k7 i7 ^8 J" o$ \' H9 i) v同我差唔多囉, 170cm, 我胸成38-9, 以前做gym所至, 減咗肥腰就31-2

He...He...我講衫咋! 如果我條腰要著41-42我會放棄CD了! 我T-shirt著M或L碼! 女裝40就貼身d了!

回復 10# CECI 的帖子

icic, 其實我睇款啦, 鬆身有彈性嘅, 40有時得

幾靚喎,幾多錢呀????????
mandy

預埋我CECI

我想問呢件買左幾錢呢....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:17 發表     b: R7 P1 ]9 z+ f/ @" \
我想問呢件買左幾錢呢....
' R  x: P# j  z' j$ b" B$ ?4 f: }& b" O. `
215 hkd,

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-26 10:32 發表   / n( U. f5 O% p/ b: f/ c1 p

' r$ d1 z# v5 W% q
' O* W( p' k2 q215 hkd,
' s7 q% X/ _, h. q4 f
$215 ! V" ~# {& M, d( L. B7 r  T9 F+ s
係唔係好多人著大碼衫先
% m8 u* u- }' I/ Z如果係我考慮開返一團

件衫個 link
9 [8 i5 A* o0 b+ d' H1 S1 f飄逸碎花假兩件雪紡連身裙

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 10:34 發表   5 M3 O* I" e! i# U+ j; W
3 ^6 x; W) R- ~1 I
$215 ! {, O8 k- E1 a- g
係唔係好多人著大碼衫先 5 B" J! p, Y) R. _: R
如果係我考慮開返一團
! d) z' d# X7 p# {) g/ V9 A( ^# n$ m) q
所以依家唔post戰利品lu, 唔係幾好咁.

同一件野如果搵我買...
- w* m/ A% R# F' X' |可以做到UNDER $150
% m! R6 q8 T6 Z* u4 j; ?# f/ Q約係做到佢地六、七折左右
& O. q* W8 J% \6 s& z, p3 I# ?2 `如果多人會買我考慮開一團喔
+ X' L' L" t0 d3 n4 e+ a& C不過我就無得比你地試衫了
" P. q3 G* c3 g; O, q& m$ W1 l1 s( b或者你地可以去試完再搵我買既
" a* H& U, N- c$ y1 C  T# N7 V  R( f0 p) N9 }' D2 B  ~

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-26 00:07 發表   
1 P4 C3 p' H/ Z* C0 }8 V: {% S# dHeel姐, 今日邊個Service你呀! 有d似唐詩詠果個, 定係細粒d果個呀! 佢地真係Service幾好的, 又好鬼好傾!  6 E4 J+ O" e/ n0 G
另外今日上去係咪多左好多夏季衫呢? 如果係的話, 等我又上去睇0下先!
) }$ l: n/ y- {- c9 V8 G9 A! @

$ s' @( R2 B" Q  x唐詩詠?? + y  E- C  K! {- N3 Z2 M) j$ e; v
我至愛wor