嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天去咗 Magic Beauty [分享完畢, 謝謝收看]

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-26 23:42 發表   9 H4 `  Z& l7 {4 x. E) x

6 x4 z5 p; a" o1 v2 F6 C. u7 ]0 C: f. z7 x
唐詩詠??
/ r, x8 W9 P7 C4 z4 A8 V8 u1 B我至愛wor
; U( ^' h5 n: g& i& a2 e5 V7 K+ n4 W* Q人地話少少似咋
' P3 o: z8 ^- N, n得閒咪上去睇下囉

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-26 23:47 發表   
0 g. S* r. r& R3 k+ |& |
! T- }& M' R2 ?- E1 n3 i人地話少少似咋
) c$ Y8 D* p! y9 c! o7 B得閒咪上去睇下囉
% Z$ r8 B. L* p8 ~2 `
! K2 }4 q/ {" {- H) t6 R
咁靚唔靚架??
- \+ i. k& }6 G( x等我去認識下都好呀

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-27 00:03 發表   
) _& t8 F" x+ t' \" y4 i9 Q/ R( m8 N/ o
) a' p/ O. f1 _- e: O' g6 O
咁靚唔靚架??
4 j2 D2 S# |3 I& a+ E/ r等我去認識下都好呀
" A- K* j0 M2 P1 N% F/ E4 M/ ~% b
問CECI啦∼
& b9 \% ?$ }0 e我都未去過

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-26 23:42 發表   
$ S( G2 {0 w& b1 V) G
9 l- I, Q; R0 |4 m3 B( {. C
5 W% i1 S' k& j唐詩詠?? ) L6 r; a; X* W3 i6 N* o0 q
我至愛wor
7 i) W2 ^& x- m. M! \3 v

% b# `, s2 f5 C) i* d3 {老總...係個Feel似咋! 個Sales無真果個咁正ga! 而且係高版果隻,成165咁高! 真人版唐詩詠我見過2,3次,佢好細粒ga! 不過d皮膚真係好靚,但太瘦了!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-27 18:08 發表   
* r; O4 i- a1 {$ s3 o9 Q- V3 ^1 t

# u2 v+ C# F: V' }+ {老總...係個Feel似咋! 個Sales無真果個咁正ga! 而且係高版果隻,成165咁高! 真人版唐詩詠我見過2,3次,佢好細粒ga! 不過d皮膚真係好靚,但太瘦了!
5 K# P4 f! {" E165仲高過我 6 U; w# I2 E% |% x( `" j( c! R: Q
唐詩詠好細粒架?# r% `* h, V3 C5 }
睇佢d相覺得佢好高咁

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-27 23:53 發表   
# E% S7 x# D7 L7 h" T# \6 T' R# v: M! H, C' g
165仲高過我
8 A% e1 c! P+ D9 n" J唐詩詠好細粒架?
( u# o4 B! v; u睇佢d相覺得佢好高咁
% {) s$ A$ J9 F4 z6 `" A$ r4 }4 H7 y* u8 W
係Lu!...真係估唔到...原來姚子羚真人都好靚ga!

我都想去睇吓,是否真的可以直接跟她說想試身便可以?她們會否不給男人試?多不多其它女客戶在???
mandy

[quote]原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-28 08:24 發表   
6 l  l9 w0 {, g3 Z我都想去睇% A; U* w0 p7 S) w, I1 _% b

9 l3 e) G8 w) ~- D1 u不會的, d Sales好nice唔駛驚唔好意思! 如果都係怕唔好意思就話係Ceci介紹0黎ge! 不過佢0地唔會因為我有折扣ga! (做生意死koo koo比個九折都好丫!)要有折頭就等轉季啦! 早排3月份佢0地6折Sale d衫同鞋! 都OK ge!3 J( \' [/ K  n+ E! S: Q7 q
2 _5 x/ \4 t" D2 W( v" C8 t/ |# Q) O

you've bought a very nice dress

今日應該有新貨返,我會上去行一轉

順帶一提, 我0地內在雖是女兒心, 但外表仍是男兒身! 呢度雖然d衫可以試, 但千萬緊記我們試身時在試身室拉埋布廉呀! 始終Sales人家是真的女子, 我們CD的操守也須像個女兒家! 我們所遭受的待遇自然會恩切! 否則人家以為我們是暴露狂就不好了! 到時CD一族聲名狼藉, 無人願意招呼就慘了! 姊妹們緊記! 千萬切記呀!

o......really?!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-5-3 23:08 發表   
, K1 R9 z, M$ }1 i' c 順帶一提, 我0地內在雖是女兒心, 但外表仍是男兒身! 呢度雖然d衫可以試, 但千萬緊記我們試身時在試身室拉埋布廉呀! 始終Sales人家是真的女子, 我們CD的操守也須像個女兒家! 我們所遭受的待遇自然會恩切!  ...
5 q7 _  Q8 G# |, M# W+ Z( _: e) h$ [0 W4 S- W: w5 k& U
係呀! 唔知點解, 試女裝時自己下意識就唔好意思, 除上衣都怕羞
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-3 23:35 發表   
' T1 k% ^, N1 u8 A7 J" n- g; U" J4 n- G; y$ O/ o/ ~) }

( [5 b. ]3 F8 ^係呀! 唔知點解, 試女裝時自己下意識就唔好意思, 除上衣都怕羞
2 F, J4 Q4 }! g( d) E& L0 X0 n# b& X  d; l, a. A& e
咪係Lor! 呢個係我0地CD一種正常心態0黎ge! 正所謂做戲做全套! CD又點會唔覺得自己係女性呢! 有時我覺得我0地CD比真正的女性, 更加敏感, 更加心細如塵啊!

昨天 5月2號 再上去, 今次帶咗 legging 同 高跟鞋一對, 試衫效果好得多了 $ [& S* T& d1 z: f
. E% w% s6 ~5 r+ N/ P3 X  R
試咗兩條長裙, 我一著出嚟, sales 就哇一聲叫, 話好靚, 佢自己都著唔到個效果, 揼到我 $ U( m& v  K1 C7 R) w0 ?
: E, x% J8 U0 L+ u
但新貨未到齊, 只買咗兩條裙.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-3 23:42 發表   
9 I3 v8 \  U( Z; k( h# o昨天 5月2號 再上去, 今次帶咗 legging 同 高跟鞋一對, 試衫效果好得多了
1 y4 T3 H$ w1 H5 |2 N: p# @2 O
1 r; h5 _; a4 m  }: x( o0 F1 m5 a試咗兩條長裙, 我一著出嚟, sales 就哇一聲叫, 話好靚, 佢自己都著唔到個效果, 揼到我 2 V* Q1 c' x+ C3 r* G

: m" ?2 n7 h0 C6 l但新貨 ...
3 w# b3 N1 ?4 D) {
- t, @2 Z4 Z9 Z- \6 ]
係咪高版"唐詩詠", 如果係的話就梗係啦! 佢對腳邊夠你好睇呀! 著得好睇過佢我唔覺得係揼你Wor! Heel姐別太謙啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-5-3 23:50 發表   
1 s* ?* C8 k3 Q6 `, C. [+ ?6 G- m3 ~. U0 U; _1 [. M$ a
& L  y% ^$ j1 v" z/ k) a
係咪高版"唐詩詠", 如果係的話就梗係啦! 佢對腳邊夠你好睇呀! 著得好睇過佢我唔覺得係揼你Wor! Heel姐別太謙啦!
( x9 T# B% a, Z3 L

2 r: H7 @3 Q% Y; i: l# \* u# ]兩個 sales 都係到, 兩個都靚, 但細嗰個就皮膚好, 好白. 大嘅就認真啲, focus on business 多啲.

請問你們會不會帶胸圍上去試衫時才帶的......可不可以的?????????
mandy

好靚呀~唔知果度有冇高跟鞋買呢?

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2010-5-9 10:35 發表     U) G# D9 R3 l: {3 z* S
好靚呀~唔知果度有冇高跟鞋買呢?
, t# Q* Z/ {4 V* l' y- E0 Q

$ j0 I0 m9 f; o6 C0 N是有的, 不過你可以上網看看有無合心水先上去或者打電話問問有無貨先去都未遲! 網址係http://www.xl-japan.com
$ J; h1 B+ C& `& R& A0 F6 E如果買高跟鞋我始終覺得太子Angless會多款d, 平底鞋就觀塘TOMATO會多款d同平d, MB就大路d兩種款式都有, 而以上三個地方都可以試! 但如果你大約知道自己Size的話, 可以PM"心儀"佢d鞋就平靚正及大路d! 希望幫到你啦!