嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男??
) ?; A; r8 {& m& o0 Q3 j9 D又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
7 j3 C% n7 |& U9 s5 S有又點無又點
+ C' z8 y7 G& n7 G
: w9 I" b( W2 t4 K0 ~! j

4 G; m- Y/ R. K" c因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   
6 y+ \! L4 X8 ]: ?' V% b婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
4 e7 r6 X1 X6 d" n# ~, A; @( N; T" A2 D) I

- ^; S& A6 g6 Y8 J2 }甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   / @* ~+ @2 {4 a9 s+ @0 \

9 @7 ?9 L" q0 z; U! J因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
) M$ z4 X- [* P1 t, d我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~ % t% R+ k8 i9 X; Q/ p
Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   ! ?3 @& V1 _% U! M& p
同你一樣又點?
; G" l; \* A% L" T9 c: `0 I我又點知你係咪特登上來玩野
1 J+ x* ^# t6 Z" Z( Z) l

6 i2 _1 V% ?% b' I0 R" _7 g. o5 Z6 C+ i1 V9 j% C  ~
問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
1 R0 s3 J) H$ t2 b有純女~
2 T$ u7 E) i0 _Angela姐姐
) z4 e+ X. t% e& G$ ^

* B( G7 u- k4 a4 h. v4 |3 w
% R7 w+ d2 Y  c1 H咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦
4 n7 I2 @$ `: U; S8 }) U9 O呢度有真係女仔$ |$ R- N5 c3 P, c+ N: u* S
佢地對我地呢班cd冇岐視; e' h1 }/ M. R' \& C+ u; b
真心交朋友就得啦% G( G  M$ u9 `3 `
不過我想問芝士蛋糕0 d" T) [( F: d- x" U: s
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   
' x8 n$ W9 V% q6 _5 Y: B" \1 v係咪女仔都好啦
/ s* `2 H( z1 \- d* f8 ]呢度有真係女仔
# l$ K) }& N2 |# G- ~' T佢地對我地呢班cd冇岐視
- @8 j0 x: {9 d& s真心交朋友就得啦
% Y. s  F4 c& X' Z9 a7 v4 m$ y不過我想問芝士蛋糕
$ d3 ?& a! N# u! A0 @' J你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
' P$ c) _) F+ K5 V# ^% R9 p( M. F: t* ^) e% M% Z( g

8 c' }3 s, V# g" @$ L; b+ d我諗你誤會左啦...
6 F1 @, ^6 z- z8 T- x/ u我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... 0 V8 B4 H0 B# ~) d0 N% e+ q
只係想知道統計下比例是怎麼$ x$ l$ m6 t3 c9 X, m
! R, V/ \8 E; G% v7 N5 D
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
8 B4 U  Z+ p. k2 b. x6 K) Z0 a4 w) g* p( \( j' }+ {5 b, e

2 l' D' r: V6 E  \3 v0 a9 R0 _7 C
我諗你誤會左啦...
/ \) J+ G! F7 G  P& |) [! U' T3 S我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字... ) w( O" v* ]' K) z
只係想知道統計下比例是怎麼
; i% U- V1 z, }
  J) F; J& Y- Y& D, W) ^" C$ UPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
# h- z& r- y7 k- r, q" p2 g" i5 r
0 E/ N/ @! V. g咁你又點諗我地班cd呢?
/ ?; ~- w" m( a  I會唔會成日上黎?

我係.../ |6 _1 ~! c3 d7 l& u1 i
我都係一個男仔FD比我
& Z4 {$ Q* R* ?* J1 p! R( `之前都有睇過D關於CD既介紹,6 L+ P* @; H& I- \9 m0 Q" A
因為本人天性比較八掛,咩都想知下
, I. g/ O+ G/ h都算有D了解,
* W7 H/ P! Z. a) j+ X- `. |% t不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔 4 ]' F  l: ?9 U8 j
不如女仔們發表下對cd的睇法