嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,5 p5 U; @+ |6 S$ H$ T+ a
  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
, {2 l8 S' h; U, w; P) @5 v" S: v" e. b
  c& c+ S0 q" v; r. b 超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~7 J; e  E  R6 y& @: i/ a+ d; c
咁你就多多PO相0 a6 G; E% U4 e& c3 |9 @& n4 m# C
好快就會入到保護區
! z7 n/ w  r5 G9 t( i$ {( k( f3 J3 z加油

同埋你稱號度打錯字! f, J. W1 Z/ O% b( m9 M7 L
佢唔係早洩學生妹
6 O4 m/ b$ F0 U9 G; D; d$ G無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
' P: n& g% r- m; Rsuki 的fans...
* ~( M, T8 z" J& m. Hsuki咁正 % k5 k+ u' T8 H; C: P
梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   
* C& U  T) `4 q9 w; A
% p" D! w! y3 Z% p9 lsuki咁正 / ?1 C# K+ j( S
梗係多fans啦
$ }- ?4 Y- M5 @0 ^; L講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   & j) y2 \, P( ^% J+ u7 O% l
同埋你稱號度打錯字
9 Q. x3 \: ~- j佢唔係早洩學生妹
6 G7 E5 Q9 D( @& [1 j5 i- x% Y無三點水架
" l$ b4 n+ b+ a) Y6 P% d  w+ N  l2 T1 T  j. q' d
洩洩 + }9 @& {) I' H* `; r
唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團...... z  {1 E% j& W$ q) p

7 T9 Q& S  l" `: z0 `; _' a官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   ' i" t3 t: `% v( T9 t: M
粉絲團.....! S, t; P* M( A) z  N: e

6 ]" |6 H. I: Z9 O2 h官方承認左未嫁?
( {6 d; H  U  p  a5 k! p係喎
3 `8 Y8 M% W2 N* s5 H其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團$ d" s1 L- W5 J: C" @5 k, c- x
咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   ( \/ \) L1 X0 g' O
' c0 O4 K$ C6 J
係喎
0 S# ^/ x+ B+ o  t- Z: c; r* [其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團) N3 \4 v& Z' {" P
咁大家可以識多D朋友仔
, W5 h/ l+ }# y1 A
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   . z7 x! w: W* t1 {- ]
好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
7 A3 t" y9 D) @+ e你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左' F5 k1 W- I% G8 j$ e
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   
5 \% H" v. V" e1 W& e同埋我既預感都中左
) L. Z3 }4 j: g& D% h; [" Esuki可能真係會離開我地
, M- g# D  i- Y$ ~6 D0 I( H

' _( G3 D7 P9 ^) X3 k; q! @) f1 E發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   1 K+ V, i7 }- d8 X8 g5 q- \3 T) {

$ Y6 p  J7 z7 H0 h* ~$ t3 e! f  o% r; _) q- v4 D
發生咩事? 可唔可以簡單講下?
5 Q% f3 m& `. t. j+ ?5 Q) t" i" W3 o2 ?

9 K; a# @- ^! q9 F5 v唔可以:) 4 c. U4 o7 _2 X0 p2 b
我地知就算了: Y5 `8 r* H; A

/ ]. g+ h% u; ?; m; x; ^# [9 r0 L' v5 q
PS: 我都冇CD點數 orz