嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?

有冇人知道邊度有大碼既學生鞋賣呀?, ?+ H0 q9 K& n% V
我想買對學生鞋
) N' V- ?  P9 Q# [& v不過買唔到我size, ~" u3 B: w& D" P
我著43碼以上
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你又問
' c9 d! E5 A+ `# N" F+ ?未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   , z- V- U* y' p# I
你又問
4 E' ?6 Y/ N) s2 i- f- G8 K未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
/ [& H4 g- I" o% v$ M. ]
7 J+ [" F. A; X2 k唔好意思; P6 C) X: Y3 D
我搵唔番個POST我先問咋' p  L9 I, B: }8 |
有冇鋪名同大約位置呀?. w" C3 I! R6 ?" c1 K& O; U9 t$ {

0 ~1 F0 k9 g1 s' V3 s4 u[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-5-17 17:55 編輯 ]

大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣" ^  a8 R6 }( u% |# L
但學生鞋我就不清楚嚕

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-17 22:44 發表   
7 \* q6 }/ a8 }5 y大碼鞋(高跟鞋)網路上有賣2 O0 g5 G" G% n" K, A
但學生鞋我就不清楚嚕
% \. l+ D& F& L
% x- A: ]2 E$ `& U5 |+ u0 P: x

6 y% J3 Y& ~! l# G# m高跟鞋我買左幾對
% X7 @0 p1 o* n0 b0 l4 N: a而家我係冇學生鞋

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-5-17 16:41 發表   
' a- X/ G" _5 v9 d你又問
. H  ~% Z' H- J4 w6 ?3 I未同你講左旺角中心2樓售賣機旁邊
6 e5 h# W5 c8 `/ n0 N/ [0 U. Q, }! n& V" ]0 E9 C0 U. y% V
多謝提供,等我有時間去看看先

買我又唔怕行入去買
2 G; k& c1 j4 d0 n只係想問咩時間比較少人. [: H7 [) J. E+ Q, x
因為我上次夜晚去
* ?2 n0 y  |0 ?3 n% O3 G- x& e$ J剩係行地下同一樓/ Q! n& R% s/ y2 f% g- p
已經迫到我唔想再行落去

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-25 18:15 發表   
. h8 H/ g0 z( Z買我又唔怕行入去買
1 U, f( q# @# C# ~) m只係想問咩時間比較少人8 e8 r, i9 @5 T7 h- U
因為我上次夜晚去( P2 g7 U- A- J5 s  t
剩係行地下同一樓
6 j3 i4 U& `/ D% W. D已經迫到我唔想再行落去
: ^# E- f* V8 ?1 z4 Z, C" j
旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人

引用:
原帖由 glock18 於 2010-5-26 00:28 發表   ' Q$ [6 ?. e. d# g# z; I

9 R' A! r! w# d+ H7 K旺中果頭平日 12 點幾 冇咩人
1 t! Z: c3 B" o9 g* i% ~
12 點幾我諗連d舖都未開0 j' X0 ?0 g* y9 ^( M
旺角中心d 大碼鞋size 準嗎? 有次買對43碼, 結果只有40倒

相差咁遠?. F  Q, }3 R4 z/ g
唔會卦

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-5-26 12:19 發表   . j% v: p# R% J4 _& B
相差咁遠?$ }( w) @  p: `  `* y
唔會卦
( x$ v4 d( m6 }0 f. ^$ j$ D係呀, 初頭諗住爭兩個碼都應該著到, 結果完全著唔到