嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
+ n8 R1 i- K8 F" D8 I. Y搞手最好先自貼下相先$ i3 O" P( {6 E6 p/ N8 e+ I7 {9 m
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
$ [8 P+ x+ O  |
  U0 X# g' N2 L4 d" u[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
$ a5 \5 k0 T- v' r0 G& A; j7 y  `! v妳們可以約個KTV一起唱歌啊( y( e+ g) P$ I5 ]  y$ x
上次不是就有姐妹約在KTV呢& K! N' }6 t' Z* f$ ~; z9 d6 n
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   % v9 h, [& O! R' V
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
; D, |/ q/ m% r5 z; y妳們可以約個KTV一起唱歌啊, p# c, T7 ^# Z' u$ a
上次不是就有姐妹約在KTV呢
7 w- z. K! ~/ F9 R# G- u! {還有拍照分享喔
) w( }1 u0 M9 @3 N7 n/ l: M) \  q' T3 v
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
; G8 n" f3 d) [. ?4 T: C; `0 U9 m! s5 R- K

$ y7 L! {( M+ @- L唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
, B* g& i% ]0 M8 ~
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   9 J/ a  d/ w4 k9 v) d) {& h$ H
9 v, b6 G5 x/ x) u1 f, ^  x

6 U9 r& N" w2 [' H: ~, R唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
, q- z. E/ j6 T% }9 z7 C& w3 n! p

. T* M/ [6 \2 s' |絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
5 T8 H! O0 Y, w) k: ?其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
) G9 V4 ~0 }! |6 I( i* h" I; E& t+ ]' ?- {4 w% c7 b
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)$ h" T- N/ P: G3 b' {# `
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.5 G- [; _# f4 |2 f, B
' ~0 j/ g7 W# l# K

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   : j5 b& }3 i9 o, u
溫馨提示:9 d' H2 `5 d& \' S! t9 B5 _' p
搞手最好先自貼下相先" L. ?2 C/ y/ F: _
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
6 ~! \! X! x" X0 B4 \# c" E5 ^* y6 N& q" I
心儀又貼下泳衣+肉絲 5 {- W% r) q4 }' ?

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
9 ^/ v; _- l7 v. Z
! U& m# u; ]. W
/ P  _2 y! V3 f, u2 I& `其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
; s) r/ Z3 r5 t
/ x$ ]7 E# @3 V' |& _4 r# _3 R
/ N8 S6 K6 f7 `看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   ' G& \4 s' T; I2 `4 E
有冇校服聚會-.-
: n7 `' e5 }9 S/ h- Z
唱k著校服都得架~ . E+ X  j8 L/ N
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
5 ^8 U7 m& q: T# q! c8 A% e  G" C
$ r" H+ \& M2 M% m3 h- G1 b& e3 K) Z6 |! O9 Z0 @
9 n- j2 b% r+ H0 @; B5 _
看到這句笑了出來
, t# b* H* i; M% g% G

1 F# m& T$ V6 O6 h有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
. b6 K# e6 g6 v& y- W4 ?. i4 g不過我冇衫得唔得!?

婷婷% \) K% J1 u& i6 [0 Y; x- A
唔好里佢
; U5 z  y: J% O, ?( S8 I佢CD點數0 點 又冇威望
3 g* y; u+ C! t# K0 I: Z! d" G如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
+ |$ L+ e" F1 a$ }我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
/ @" h/ n! }+ i! k3 W5 T+ m去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! 5 U. |. H8 E9 [/ z# O+ n
# \! T9 O* s2 K
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
$ W( R3 u" x% F" a6 j2 I婷婷
7 o# P" x4 ^+ c0 C6 ]唔好里佢# z+ g! F, S/ M1 |9 r' ^8 [
佢CD點數0 點 又冇威望
/ J, G% O; u  G! \/ j如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
$ v0 |+ w, B8 y) i" H2 n我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
* `* u+ {; q: z9 v" m去佢個cd聚會
7 b5 d3 S0 y6 ?5 m& }* F' l- l7 d8 B2 i( h" @  S; ]: B8 `* B
謝謝!