嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問你地點整到有胸呀~~~

我想問你地點整到有胸呀~~~

如題....我唔識用nu bar整~~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
婷婷第一個回覆!希望幫到妳! ; q& `2 O) a: C" t2 `, j

, J( ]2 |) X& K2 I  M. O4 S7 a
  R+ q/ |: t: ]  t, K; W- h& l( p3 }, v+ U, J1 b

我用墊的....
$ z( E9 K' c4 c$ c4 ~3 K/ H
( G/ p! Y3 P2 t& @. b- r3 c6 E, C( s而且是萬惡的充氣胸墊

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-22 02:33 發表   6 j, I) U0 W. B. m
我用墊的....
4 L1 O, J( ]: P/ Z) f
; D. g5 b. Y4 M1 L& n: o而且是萬惡的充氣胸墊
+ Q2 b: ]6 ~2 h, { 邊度有得買充氣胸墊

勁....但點解我整唔到ga...係咪要用2個以上先得呀

我用襪

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-5-22 13:27 發表   
6 n# B0 w3 j; }) F
% [6 W. e/ b8 y6 a, H) K6 S0 b 邊度有得買充氣胸墊
% P1 C7 T6 p6 L. {: D2 U, G5 ?
( }' q4 V3 b+ }! _

# e. U. p( {( f& y網上拍賣...." k+ j, O4 m' {" T2 w) l
1 n/ P: a9 a+ F( J8 g' O: P
25蚊一對

個nu bar要買細d size 先易d 整到, 不過都係要工多藝熟先得

good demo ah...

我都係整唔到....可能我肥1

引用:
原帖由 nicholasfai 於 2010-5-23 02:02 發表   
2 k2 R+ Y6 _2 e- H) u1 M! W; a* q我都係整唔到....可能我肥1
6 n1 V- n& L2 [$ W& Y. V
, V$ c3 I# U0 Q/ S) f$ ~
肥先整到呀3 v' L6 B- i0 k0 j- x" d

0 q& ?7 G0 W# Y- y% [7 ]& H" V- a, w) F你再試下先啦

好似好難整喎

用義乳方便又妤feel

我是都用隱型胸罩

以前我都用nu bar,但看起來不自然,現在婚紗業有一種2cm厚的,效果驚人,但悶熱,我現在似乎肥了,可以有b cup,就算不穿BRA也有些凸出,其實穿胸罩有正確的穿法,能把身上的肉集中到胸前,日子一久自然會有胸型出來,一般好看的bra效果普遍不佳,反倒普通款才好穿又upup,正因為如此才大部分的人穿,所以才普遍喔.

引用:
原帖由 nicholasfai 於 2010-5-23 02:02 發表   0 \  g# E9 R- B6 B9 z0 {8 \  H
我都係整唔到....可能我肥1
; F% Q0 ]3 s) Z0 Y
肥既將心口前既肉平衡地推進bra內,好似真女仔咁著bra就可以了

真係做得好完美的說' p: O) W; F3 Z, b1 ]9 W  j, V
但係我唔知佢講咩話呢

買義乳 好方便又好FEEL

最近訪問的版塊