嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有相啦 : 買 cheap 嘢

有相啦 : 買 cheap 嘢

0 v% j& W7 W' s! o3 W
8 M( s- c: z% u9 F; W7 M1 o
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有戰利品既相睇下嗎?

謝謝分享. v$ X9 f( b+ z( F
不過還是不敢去買) P2 F( D" Y# E3 q2 U. g1 J
而且果度好多人丫

謝謝妳的分享!有時間就去看看吧!

謝謝, 等我都去睇下先: l' _+ R1 f, D; U9 _( v) b' V
& M; e6 t- f4 t/ h. }- E* f3 }& ]9 w
去深水步買衫好似冇咁大壓力

公眾假期, 星期六下午會少人好多
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 lamcat 於 2010-5-22 10:38 發表   
$ g2 i. ^$ k" g; I謝謝, 等我都去睇下先) ~; D' Z6 p3 a. w# ~; E
* D5 ~" M- v: N& \7 K% W* U
去深水步買衫好似冇咁大壓力
8 O+ q0 C6 t( ?( P2 V' ^9 U5 `% A, i
9 m& [% `& i/ r9 h! X3 |* F深水步地鐵長沙灣道一帶, 就 wholesales 多, 一般不作零售, 會卦牌寫明.
" C8 k# Z5 t+ b9 J. a4 G邊間兼做零售, 我都唔識分# w, ]3 r& \2 P
我講呢道, 零售同wholesales 都做, 但離地鐵較遠.& f$ \9 ]% w8 [7 ~/ p
因主要係wholesales , 唔好期望好細心嘅服務, 佢哋旨在散貨

有戰利品既相啦

其實多人旣日子去先好, 個個掛住尋宝唔得閒理你, 只係衰在要同人鬥快尋寶而已

謝謝妳的分享!

下次去完黃金順手睇下先!

介唔介意講清楚d個地方,,,我真係唔識去
add我MSN啦大家

著來看一看...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-5-22 22:09 發表   0 u/ o& U4 ?  [* I2 c8 R" T
介唔介意講清楚d個地方,,,我真係唔識去
2 ~* p. V' R3 ^9 p( T: K
* G( ^. F: X% Y* E* }' H

C; X9 f$ f' e- T3 S
3 A7 S4 b3 `# A[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-6-11 23:03 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-5-23 00:03 發表   ; F2 v; P) c. e, Z7 A7 r

% I: `2 {: w* j1 F  X
4 |1 s; p% M" [! Y6 Q" \# }( H深水埗地鐵, B2 出口, 打橫成條就係福華街, 沿住福華街向右行, 太子方向  
( t" H# i& [* x( V# T第一個街口, 好闊嘅, 就係南昌街, 直殺落去
) a8 p$ a- Y1 x% [跟住 石夾尾街, 黃竹街 , 楓樹街, 呢一段就到啦
) Q% a  G0 A5 M0 |' u# g5 {, [一帶都係舊區, 好多舖頭仔, ...
! f6 |' z" h; ]  s

9 y& H) N, i( x; _; B0 B' u唔該哂...嘻嘻
add我MSN啦大家

我仲成日係對面路過
YV3S1E117XC050141

去下先$ k" F9 W+ p3 x8 \  n2 u
thanks

幾靚喎,搵日又去睇下先~

But do they have big size?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-22 09:54 發表   
! L% ]" F1 X# _: _謝謝分享
) x" Y# z1 ?4 E不過還是不敢去買
" b* K2 y9 L; d* p而且果度好多人丫
- H- q* D; E9 o( Z+ _/ H0 W0 N7 ], k3 w/ f$ s
其實愈多人愈好添 ar. 咁多人喺間舖頭真係無人得閒理你, 任你揀到滿意為止.