嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

可能以後無得CD啦!!!

多謝各位的關心!8 o+ N. r1 z0 P. R2 l' s
但是我阿媽是D吃古不化的人,睇來都要暫時停停CD啦!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

冷靜一排之後再黎過- K' Q5 g( O# y
不過就要小心囉...又或者出面租間套房黎cd/住黎避左呢d再次發生

唔好咁怪你呀媽& f- `! i: P  L
佢只係用多數人o既標準所以要教好你je
4 g$ S. y7 Z9 {; t5 S你如果真係覺得CD有問題咪唔好再咁做LOR
! D$ m+ x' `" B& r2 z$ Y冇咪偷偷做番

我d CD相一影完後就會放上skydrive,完全唔會在harddisk同手機/相機留低任何痕跡,所以十分安全!!

把一切說明給他聽阿.......

過一排冇野架喇,全靠她...,妳先享受到cd樂趣...,唔好唔開心啦,第日小心D囉

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-24 21:28 發表   
+ M% z6 `# C& p4 o, u0 T6 Z搬出去住
% `" s; e2 Z+ I8 A3 ]7 W
哈!!同感,一言解決,您想反轉都得,無人管到您

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-24 21:36 發表   
% z3 l" w; C  `/ p% R  B
* f+ a5 D  W7 h9 }佢唔細架喇
! z* l0 U" C! l7 [# u& u老實講二十幾歲人仲要比老母打; L% H, D. o2 \$ n
人係需要自由( U0 F! {* A3 R$ a0 U5 w
我有我生活習慣
  q0 O5 X" J" u$ a1 u唔接受咪唔好一齊住囉' |9 ^: r* P" H7 k4 ~
比著係我經濟容許我一定搬出去住7 V- z2 ~7 H/ S& @& W$ d/ E8 \" F
反而第時見面可能大家關係仲好添
8 @# t1 X7 p, }% {- C7 Q( h
我都有同感

我都同意等件事淡D先再算啦...9 v7 n# r. u" X1 W1 x" ]) S9 G# ~3 v
就算媽媽幾唔岩都好, 話哂佢都係你媽媽8 X/ I3 m# b$ Y9 J/ g
我都知佢咁打你係佢唔岩在先, 不過佢都係可能一時接受唔到你CD姐..
6 @6 g- l  q, F; r! R6 ?; e7 D$ W) A# H所以就話等件事過左一排, 如果可以既話就坐低同媽媽好好咁傾一傾啦..
6 d: I$ Q9 W% \' I無野話唔得既, 再唔得的話, 我地依度有咁多姊妹實幫你諗得掂既!! Q' E9 e2 M( J2 W6 v: A) N! b
加油呀, 我支持你!!

睇返你D post, 而家都仲有得CD, 想知你情況點啊~7 O/ E8 H* Y0 J) M" n- c
你媽咪仲有無check你D野呀? 你地關係有無好返D呀?

我想你下次最好收在一個可以落鎖的盒或箱度,這佢地會難發現,安全好多ga!

所以我變身之後從不影相, 自己欣賞完就算# R% `0 j9 Z8 ^. F5 u
萬一心血來潮咪再著過玩到夠為止, 影低相就算無比屋企人睇到, 跌左電話都麻煩

引用:
原帖由 pesch 於 2012-4-1 22:06 發表   
' A: o) P3 s4 \1 k7 y所以我變身之後從不影相, 自己欣賞完就算
. M0 O, @! ^" I) S) m0 T萬一心血來潮咪再著過玩到夠為止, 影低相就算無比屋企人睇到, 跌左電話都麻煩
; i3 c2 D2 V5 X+ n/ T
我都係這樣,不過一套起兩套止,不宜過多收藏,因為越多會越易遭發現,我遲些可能買箱+鎖或者細細地平價的夾萬收起
( p4 \5 z# |# m- ^3 ~, h- b7 ^* F, B2 A

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-24 21:28 發表   5 U- U' E2 V$ h2 z
搬出去住
! _9 z4 |- R9 W2 ]8 K+ K
. M: s  \4 Z$ Z; P4 M8 q
對!我支持~

我都想比屋企人知,希望可以無顧慮咁CD,但係又驚好似樓主咁

自己申請公屋o

引用:
原帖由 wwy1989 於 24/5/2010 20:54 發表   
+ q7 D! I: f: K$ L我個衰老母,無端端找我部手機,睇到我CD的相,; z5 b$ p/ S3 d2 R2 [
仲打左我一身,仲不斷咒罵我,又話要報警!
6 V% b  F7 G) c4 G唔通我只是想好似女仔般打扮下,
2 U8 n, G+ r: A1 \/ U2 ^難道這樣有罪嗎?
- L; i4 I* M; ~2 |- L+ z! @% {' a9 r: M4 H; s
你叫佢快d報啦,好很驚呀!
msn: [email protected]
(我係夜鬼,夜晚十二點後先搵我)

時間可以沖淡一切, 冷靜點

自己住都唔係好貴姐,考慮下