嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

多了cd的人會不會因為這個呢

多了cd的人會不會因為這個呢

中港雞雌激素多:較外地雞高六倍,累積體內遺傳後代「08.JAN.2010.」
% X, K3 Y: h9 H) b$ w4 R9 r6 O  X4 z$ ?) G5 R# J: I
日常環境及食物中含有不同污染物。7 z2 w9 p5 U5 c* c# n* w2 ~" q+ X

. ]+ n+ d$ }  k( U6 b: `" A浸會大學一項研究顯示,本港及內地雞隻的雌激素活性遠高於美國及巴西雞,雞皮更較雞肉高出六倍。' h8 d8 z+ q9 T4 T
5 {% S) K  @8 X$ r2 a, l) {
街市有售的鹹淡水魚二噁英測試也較高,各種污染物可不斷在人體累積,並遺傳至下一代,影響內分泌系統,引致早熟、癌症、男士女性化,甚至不育。
; Q) B+ s; F0 b+ h& F
, m( @" E* L2 shttp://hkreporter.com/talks/thread-861124-1-1.html
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
佢最多可以激起性徵= =) X6 W; e& D% }2 S
喜好既d野
. u4 M% C9 h' T" G1 _3 M2 z應該無關掛= ='

所以真係要食多D雞了! 9 A( j7 g: K( [) i5 d5 z/ I
PS:我由細開始食雞都10/10會食埋皮!!
' C4 i. y* N- y% J+ ]* G) h8 W& t

哇-.- 都有可能喎

依家啲女裝, makeup, hairstyle 愈出愈靚. 反觀啲男裝都係咁肉酸, 仲保守過舊時. 你話點會 CD 既人唔會愈嚟愈多吖!

可以話係其中一個因素,但不一定是決定因素
# N6 r; p# [/ z( n自我意志 始終好重要

這幾年經常吃雞,從平胸慢慢變成大a小b,一兩年前買的a cup現在穿都會壓胸,逐步換裝成b cup bra

這種激素在煮食後. E0 Z9 Y0 y& ~! {1 I) Z: b
應該殘留的份量不高吧. g. ?4 B4 j* P- C8 h7 m" h
只是現代的女人是更強勢
9 @9 W" x6 {+ N' P% @* D男人更陰柔倒是真的
9 L! t0 F+ s! D* ]$ D8 O世界無奇不有) @7 R/ G& i$ ?& n- k$ z) u
這倒也沒啥啊

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-29 16:40 發表   
; ]0 A, ~+ z% r" c6 V# U這種激素在煮食後* b% E& w2 C5 U$ n8 g, a5 G- B! K) W
應該殘留的份量不高吧- |! i4 Y6 g! m
只是現代的女人是更強勢
# R& [! M) Y1 I$ b0 o' t男人更陰柔倒是真的
) S# ?2 R- d& w2 @世界無奇不有
1 r1 o# Z$ R% F+ b這倒也沒啥啊
" n2 V# i+ r/ z$ X* Z) x. K好同意頭個2句= =: f6 G( I' \* [" v1 L" H, v
如果吾系 我尼d日日食雞既咪....

咁我好細就已經CD... 果陣無咁多激素... 所以應該唔關事~

男人更陰柔,會唔會因為"港女"的關係?

哈哈...岩岩先食完
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-5-29 16:12 發表   ( O$ B3 b( J  g) l) Q# ?0 R  N$ O3 ?
這幾年經常吃雞,從平胸慢慢變成大a小b,一兩年前買的a cup現在穿都會壓胸,逐步換裝成b cup bra
8 E) ]3 a+ L2 v: g
3 j) L" S! g# _* Z
& i+ w, r- K1 G- z! @
那不是變成免費升cup?

真的會有影響嗎
; k) U& \3 L0 X; \3 n9 a- A那我要多吃雞了