嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

赤柱 - 購物, 食嘢, hea!! [分享完畢, 謝謝收看]

' o/ x2 b; T8 a5 q$ H
[分享完畢, 謝謝收看]
5 ^2 F+ M) A% ]/ N7 `* b/ d
8 ^7 _: l" b- S" p5 v[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-6-18 22:15 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
很寫意啊!多謝分享!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

穩日去下先

我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

Stella個人都幾鐘意
" w/ H& [- J+ J5 H6 Q6 D  g不過普及程度仲未夠高
5 p* J! e* i% E* U0 `. u$ @1 Y# b唔係太多地方飲到

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:17 發表   
- G7 c: v& V$ d* ]2 \我都成日去赤柱果邊,行街啦,睇海啦,又或者可以去南灣果邊行下沙灘,平日南灣好靜好正架
. f) j3 j# H; `
5 o9 G& F: o1 {! m南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士 / v. X0 X9 J- m+ G* U/ c  k
1 y  x4 @+ [' A. F
赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細. 7 \5 q  }5 S" b# ~

2 Y- e$ U5 R, l  B8 {香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表   
5 _+ Q1 f7 ?$ E0 EStella個人都幾鐘意0 B: X3 l7 R! X$ Y* E+ O
不過普及程度仲未夠高* a, y: V8 g6 Q! B) Y
唔係太多地方飲到
7 j& N) V) a: I1 dStella係點架?- [8 W+ [/ [1 [9 \8 Q" h

, Q+ N/ Q; J# _& e- v# T[ 本帖最後由 心儀 於 2010-6-1 12:38 編輯 ]

我鐘意佢清新脫俗既感覺
8 o1 z% n, l2 i9 X
& V3 G5 `4 S- M6 ~9 z" U( ?; o% o+ K; r# Q

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:33 發表   ! m9 {& {2 ~2 s3 P. z& x* G# M
0 Z  q+ D$ Q1 C+ L; u. w) [' T/ _

; i. ]5 _* W4 L南灣聽得多, 係邊, 點去呢, 好似要渣車或者叫的士
5 H7 K( p  a/ X
3 G, Z! a5 P" t" \赤柱沙灘, 我淨識正灘, 啲沙唔靚又細.
* I4 @* |* g8 T2 {! g
+ A7 V% J# Q: ^2 ]2 a0 G- r香港島, 我以前鍾意大浪灣, 好少好少人, 啲沙好幼, 粉末一樣, 個境又靚, 唔知依家搞成點 ...
  E8 r5 a0 y1 b- P

; W; ?4 }& m& j3 \" Q5 y南灣渣車去方便d,唔叫的士就要行路入...都幾遠下 所以咪少人囉

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:38 發表   
% H3 h6 q8 p( j
1 n) |% e1 I$ ]0 W. r; ]
啤酒?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-1 12:24 發表   % ~% M, |/ k) ^0 D6 U, `5 q
Stella個人都幾鐘意# K- L$ l* o  D& J  q/ l  W# [
不過普及程度仲未夠高4 i3 b, ?- G8 W- c" u
唔係太多地方飲到
, S( Z0 f6 ~0 R8 [2 H. |
5 N6 q% P' K1 [8 v3 _6 TStella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正 # B0 p7 T% N) B& M

- D5 R: y) u' j6 H+ J3 a係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.

買黎試下先~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-1 12:45 發表   2 t7 X8 X; G" h5 L
' ?: Z9 L8 |6 W7 t; `- Y

1 p5 D8 Y9 g# P& pStella Artois, 啲麥香幾濃, 係吸引我嘅主因, 一開蓋, 啲香味同啲泡好正
' r. t0 T, {! n. h
+ _; c. v* c7 a" v( O係百佳都有賣, 西餐廳如 W's Entrecote 都serve.
9 I  I" z2 D* j9 Y
百佳果D唔好飲的
- o* t& U  e+ K+ V/ e6 s通常都要D西式酒吧餐廳先大機會飲到
$ L, j* R( L+ L/ T唔似Hoegaarden咁賣到爛晒,周街都係

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-6-1 12:48 發表   
. f- w. i! R+ P0 C' Y6 l買黎試下先~
( f' y$ h, g! Y" ?( r9 H- n

. {6 ]0 ^' Y, F/ ~' @我飲有啲酒會上頭 , 好頭痛 , 呢隻唔會

any good things to buy there?

Stella ... 正