嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

西九中心平靚正! 今日又買左2對鞋~

搵一日真係要去看看

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主係咪就咁買呀?! W- z6 t' ~& F2 H
如果唔岩咁點算?

有 43 AR, 正ar, arm 我 lee d 大腳八

好有用既資料啊, 多謝報料!

早幾日我都去過西九中心# r& [" u# O: b; q* y
我行"雲"成個商場,賣學鞋的只有3,4間,
' n, g9 K1 N6 _: B; x* q其中一間的就是樓主所介紹的,) b" ]+ a; E8 @" H7 ?
她的賣學鞋款好多,佔足一個L形列
8 N/ L3 ~; M+ X" x' _7 g. F其餘的都係2樓,
! b1 }& j" ?5 L2 N  ]6 @: y有一間(現在)好平,可惜碼數偏細,
& R  f2 P" n* l: H1 L" y隔離的就係幫賣醫醫畸奧牌子的學鞋,& j( p; h1 u! K, b/ X
佢店外擺放斷碼鞋,都好平,6 a" }5 S' Y) g& W; S& R
見到有對10號學鞋(可惜個款唔係我杯茶), y4 N3 H, \5 n. V
餘下的一間就是大百貨賣醫牌學鞋,, F' C4 Q+ j7 j# {3 i& F
因做緊特價,SO吸引好人圍觀

請問商店名稱係?????

引用:
原帖由 芷情 於 2010-8-24 16:35 發表   
6 E0 @0 t0 o# t# [請問商店名稱係?????
/ C! T0 u* m! r& G* o* w

7 a9 S/ L. i9 Y( |成層得個一間,而且係扶手電梯附近

早兩日去過
! I5 l. M5 w+ c) W老闆娘話大約做到12月22號
' I+ C9 P! r: {; h) D% e' g% O之後頂左俾人做
5 C  Z+ x) k% ^7 e' R到時唔知仲有冇43碼鞋# D8 n* V+ n: p/ s, `1 N
6 f6 ?# P, H! v
p.s.而家得番少量42碼雖,所以去到問一問先

happymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換

西九龍中心你都敢去
# @9 D- a" Z  }3 W1 Q嗰道超多學生行街

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-12 02:07 發表   
5 M5 u  N4 d! Q% [4 C& l, V, whappymay, 請問間舖叫什麼名字, 等我赶快去睇睇先! Thanks May!
( \4 ?. o+ [( r. o2 L
+ b7 ]7 r5 s1 K/ {$ |. |
係5樓蘋果商場,好易搵/ B' ]( `3 h* E/ D/ Y
向正行人路

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-11-12 08:15 發表   
/ U) h9 G, G% s1 C2 B- m西九龍中心你都敢去
& D0 a3 K3 x8 `/ O' |3 ~9 H$ q2 Z嗰道超多學生行街
( ]! b4 N0 |  r2 [; S; a
0 K+ x% N# d' y% \5 t( I我次次都係夜晚去  l6 v& o" {( _* o6 M' `
冇咩人
( l' B8 u) [8 S. ~( [. w有咩所謂
. p# z  e" A  u4 B我買時扮晒幫人買(當然我問好晒size先揀)

引用:
原帖由 maintolight 於 2010-11-12 08:01 發表   0 b/ ^* I8 Q- o+ X4 F
老闆娘被唔被系鋪頭試鞋, 定系SIZE不對可以換
+ }; G3 J! f) k0 D9 U0 u' i8 v8 k1 u' T" G4 A

! f6 c, h  {3 P! Z) L我買就冇試
1 ~6 P9 x/ y& Q& Z2 i. S知道自己應該著得落- l) _( f+ ~3 A
所以就咁揀好就俾錢

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-11-13 15:00 發表   
% [+ M6 d" h' e  m4 I. \2 i, d5 O& J- ~4 K

% p1 `: F. c) Q8 i8 N2 z9 Q( Q係5樓蘋果商場,好易搵) ?9 E, }6 w/ o/ B6 {/ P6 v
向正行人路
6 W, K* b* \3 e9 t
2 R3 J8 R! p8 o  K  M8 L6 V" ^搵到Lu! 昨晚去到睇0左一陣, 但係冇我想要果種Style! 不過唔該晒Happymay同校服收藏者!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我仲搵緊我想要個d款同色呀