嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

我想問有冇會員試過買d女仔既2手低低黎自慰?

好奇一問....可以係邊到買到?
覺得好的就按一下感謝吧~~

msn, facebook果D交友度大量add d女女, 逐個問囉

回復 2# deathboy 的帖子

我係女仔黎,不過我想知有冇男會員鐘意咁樣

如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社會既錯. 打個比方, 如果麥記係專俾男人幫襯既話 (即係女人從未食過麥記啲嘢), 咁啲女人自然好好奇或者好想食佢啲嘢, 道理就係咁簡單! (我下個禮拜會開始 post 相, 因為終於見得人, 到時著埋啲靚靚底底俾你哋睇 (係全新底底嚟). 其實做男人真係幾慘, 啲男裝底底又厚身顏色又深沉同得淨色又唔 sexy, 你話點會唔攞啲女既底底打 J 吖!)
6 I6 x% m7 i- l$ B7 t. t1 T+ ~, ^) W& D1 B7 Q
男女真係唔平等. 好似今日又有女喺我面前掩胸 (我根本都無留意佢), 跟住俾我見到之後即刻追住佢對住佢個胸講: "我最憎人掩胸". 我好撚憎呢挺人, 我以後出街都要著女裝, 話俾佢哋知我哋男人都可以靚過你哋 (講真ga).
* t) p, E  X4 A8 \+ g, f: Y  s# e+ K  n+ i: D0 T1 ?' L

回復 4# nelsonhk817bast 的帖子

有圖才有真相~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   ) h  o5 y8 W. r: x
有圖才有真相~
6 l8 i+ u% @5 l. S. z% U6 j 期代中

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-13 05:51 發表   9 F5 F( @  B! \2 y7 F
有圖才有真相~
, G# B; T( `. i; K! k/ ?
好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
, s( g# z" @! n  Y. X1 G
8 a. m5 T; h2 g[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:48 編輯 ]

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 14:45 發表     v+ A( j) ~2 ~! ^1 s

9 Y1 [; C6 ]' G2 E$ _% m* V好! 俾多三日時間我 (等我屋企無人先). 不過暫時唔會影埋樣, 敬希原諒! (我呢幾日喺你既"開口中"自訂既 "2500" 中過招同差啲中招, 我以後唔會上當 ga la )
: A: F! M4 F3 o# P7 Q* q原來你係受害人之一

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-13 01:54 發表   - W5 L6 O7 m) ~5 Y( _! _  Z
如果個女仔唔靚, 就算買咗番嚟都無 mood 自慰. 但如果個女仔勁正既話, 咁我諗應該好快會 J 出. 老老實實講, 如果呢個世界無分男女底底既話, 即係男既可以著女生 under, 呢啲事情根本唔會發生. 係社 ...
, `  @9 }! g, M* O
% t; P& r: N/ @9 n
都係多左條野 設計先唔同
8 H9 ^% Q+ Z3 \) `- h) s- l$ }一係進化到條野好似usb咁 "可移除式"就男女底底都冇問題(冇可能)
# f6 ]' p& n. [0 C0 t& s, y如果有我會咁-->

應該會吧  不過沒人在售阿  還有你真的很SEXY  身材曲線完美

我有試過. 你有野想賣?

我都好想知邊道有得買女仔既2手底底.

似乎不太衛生...

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-9-7 22:51 發表   
! U5 R2 D' T5 l, f. m似乎不太衛生...
+ Z8 i- Z0 K- _2 `9 A+ i
0 N! S- s  ]/ M5 ]我又唔覺得唔衛生喎.; D! |0 ^4 y) Q8 Z% Q
我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲., u, {( o& P( h
我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
  j" [7 v$ P, L5 J" {而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....9 K' O+ |$ l; \* u) I! f* Q( I
所以我想買其他女仔果D

引用:
原帖由 heyyahey 於 2010-9-8 20:15 發表   
8 s+ ^$ }# Y% Q) n3 `: o: p2 d/ j9 a1 k6 H, M$ D! X+ q
2 ]. G2 ?1 d6 X: B3 h
我又唔覺得唔衛生喎.
# j& Z; s! h# m; h我雖然冇買個,但有一次去個FD屋企,係洗手間見到一條未洗既底底同其他衫褲.
  M! H, o  l' [4 q我當時都有自慰,不過已經係好多年前既事.
3 k; L' E. o' _& P& u4 U而家就算見到都覺得好普通.因為次次上呢個FD屋企都多數見到....
0 n/ G9 M; ^9 B7 P+ O& \所以 ...
! u, w1 K$ t& k% J! t& A1 j$ q" _5 V1 b' p/ x9 h
你會用佢來自慰? 射於其中?

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-9-13 16:53 發表   7 }. U" X* _# A  q3 y

O: x$ d1 i' b) ?' \, Y$ K& |, r7 h' Z6 Z4 u/ f" Z
你會用佢來自慰? 射於其中?
; n8 d! _4 S  f! N" r( x) w: H& ~5 m/ p& l% N& N
當然唔會射於其中,因為驚比人發現以後冇得玩

無試過,因為你點sure那些2手底底真係是女仔著過

I never.  dirty..

回復 3# dv168 的帖子

我曾經試過, 係yahoo拍賣, 佢仲肯即時除俾我!