嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

學生妹除校服

學生妹除校服

8 E- j: W4 j( Y9 G
1 ]6 I- ^  A/ X$ g
又係轉貼, 應該又係學生妹妹放左學返屋企除校服, 姐妹們又知唔知呢件係邊間學校校服?
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 deathboy 於 2010-6-13 17:55 發表   
" L6 c8 t' s7 ?
7 @) v2 T2 N3 d& D- C
& ?, w7 K5 i+ j  N% M2 ^8 C又係轉貼, 應該又係學生妹妹放左學返屋企除校服, 姐妹們又知唔知呢件係邊 ...
. p: G& ?* l- r- r8 M4 y: b- L  E- i; C8 r) V" S
嘉諾撒聖家書院

幫她洗埋做吓家務...

我都想有呢套 :P/ ]. I' W3 s1 v) d& Z9 A! f
不如我試下著啦

引用:
原帖由 dgs_lover 於 2010-6-13 23:17 發表   * R; f( A$ A3 y  Y
我都想有呢套 :P
5 x! y) m$ ?, _4 R( g不如我試下著啦
: d% N$ V' ^4 @( p  i6 P+ U
8 o3 P, U5 |4 N4 {5 a! x
我有相o個套...同款o既校服呀, 可以著呀!!!

呢間o既夏季同冬季我都有,最鐘意件粉紅色上衣!

好想要ar

個學生妹唔想著等我幫佢著下

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-13 18:56 發表   - |5 A) N5 u3 |; v8 V

& t( B! c/ V; T! }
" F: U' A3 q$ t+ g2 P1 \% u2 }+ c嘉諾撒聖家書院
8 X7 q( u* U) w$ n% ]+ U, s
3 Z- Q4 |! b' ?( \: c# Q! e0 m一望就知,真厲害呢!

回復 6# emm0877 的帖子

冬季在哪裡購買?

any smell from under

可以係九龍城獅子石道買

引用:
原帖由 MICHE 於 2010-6-18 10:30 發表   * G1 m* I3 I) \

7 m$ U6 h' D) O. {, t/ I& E$ t
' d& ]/ q6 P& s3 m一望就知,真厲害呢!
" \) }, @) p+ b8 T4 [# `" P$ X
你好似潤緊我咁wor...

引用:
原帖由 FS6573 於 2010-6-19 18:30 發表   
6 H* `6 T% Y: R# `+ [3 C- k冬季在哪裡購買?
" l6 I8 B* r+ w, q6 H5 [+ v3 W
7 `" Y* _( b" I7 Q' J; R5 f
引用:
原帖由 rwrw 於 2010-8-26 02:07 發表   ; ^4 }5 T$ R& u0 J' S* Q7 S' z
可以係九龍城獅子石道買
  A# @4 e1 {5 B. ^. S
  s  ?" H4 j4 Q. QP.S. 請注意係唔連校呔o既, 如果要買埋校呔o既話就要去指定供應商買o勒, 至於邊間係指定供應商?!  唔係意思, 我簽o左保密協議唔講得, Sorry~~

我想即刻拎黎著呀!
& W* D1 R& l1 o9 Q話說我係我表妹屋企都試過咁
4 f- H( J: ~6 }+ f有日去佢度整電腦, 去TOILET時見到佢有套校服晾左係度
) H8 `( `9 c: \1 D3 V3 V/ o哈哈 咁就梗係著上身啦
) E- Y: E" s, T" Z7 c! ]1 I/ {我大我表妹幾年, 所以穿上身後非常貼身, 而且又短!正!

係真學生妹除出黎定你自己放成咁呢= =我成日都會扮下學生妹放左學除左校服就週圍放

咁似我著完之後周地放既……

套校服真係引死人.

看完照片0 w* ^3 s& s, o
不知何故感到很陶醉

樓主你不如去佢屋企幫佢做家務啦