嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
; e7 G, J# _! e# I& t冇M到都可以用?
# p/ ?6 k& Z; q& k4 W
Why not?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   % _$ W- w0 U3 M  b. D
冇M到都可以用?
$ A. i- e; D& F; {! l

B, u, X! i1 a3 X' I# S7 m點解唔用得

唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾8 S/ o! E6 o+ `* @. ]- @9 f/ m

- j' L3 _6 L3 s, j9 j1 _0 K1 Zhttp://www.mymonthlycycles.com/

我都用  偏好夜用的

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   
6 H, u) c. D1 [8 d: E冇M到都可以用?
7 J! N. q$ O1 ^( d+ x: i' I1 w
- z# n/ d- ]' M3 |& O
' R1 v. w3 K5 a
點解唔得先?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-10-12 00:25 發表   + T" V: t, [- X! y- C( ^
冇M到都可以用?
' p  [5 R) ]/ i+ @2 K1 O0 z有D女人失禁米用囉,點解吾可以?- e7 W1 d+ L# c0 L; B

我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....

引用:
原帖由 wing1971 於 2011-5-7 15:20 發表   
+ K3 L' |0 `5 P, @1 g8 E- u我十分喜歡戴衛生巾, 出街時用普通裝, 在家時必戴產婦衛生巾, 用時自己感覺似女人, 好有滿足感.....
% w  ^+ T% F0 i, e
試下用埋衛生帶,感受下以前做女人的感覺

亞婆年代的衛生帶,大陸仍買得到

請問, 香港或大陸那處可以買到衛生帶.......

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
4 N- m  q3 G& I% a) ]; d" Z' m8 k8 ^0 o# {* x3 B0 T2 b! m$ H
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
; V4 l7 r# J# d1 v% ~8 N

$ h; o( e5 ~6 {; n' j我都鐘意用厚巾...好有女仔Feel...

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

我用開護舒寶清新香味同40cm及write41cm真係好舒服好正喔~~~

護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   
' K2 M# t" Z+ Q; V# Z9 j護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
( P5 m# D/ r" C. b' S" ~% Q
3 V4 n- u& O8 V  H4 ]
同意!我都試過!
& I  F+ s2 q* g5 h' q. N! r  N可能摩擦多囉!. Y' O; j% y" M0 Y4 E3 W
4 K0 d( M. w9 A; P0 o
不過護舒寶40cm厚左D,都係Kotex舒服( N  L5 T4 q2 w* f+ P1 S  Y0 ^0 E, m
一分錢一分貨!

引用:
原帖由 kdkid 於 2011-8-26 21:18 發表   3 `+ U. V- s2 P! W5 k! ^# `
護舒寶40cm的巾巾尾部好易爛, 唔知各同好有無同感?
3 j$ P; a. e1 E2 x

+ X" i% h0 y* H* M: C唔係只係40cm, 32cm 都係

有冇姊妹用護舒寳pinkcess 28cm 輕巧夜用呀?我以前都係Kotex 28cm 輕巧,以架轉用護舒寶,覺得舒服好多。

蘇菲 高潔絲 多 最愛用厚

引用:
原帖由 whitesnow 於 2011-4-13 17:41 發表   , O9 E6 j& B, B+ U3 H, `1 F
唔知有無姊妹會好似我, 用一個網上計"經期", 然後到時到後用衛生巾
8 M$ `! q7 l) @& a; u
2 u, s8 v3 t7 u& v* P7 e# bhttp://www.mymonthlycycles.com/
- `0 Q2 Q1 `/ E% O: W這行為冇得項.

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
; R/ E( D2 R5 E/ h
  h" d9 I, x1 V* v) h% S我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
8 }" k6 x% D9 f+ C
  _3 g- s/ ]6 l+ P8 w$ C! Y我也喜歡用高潔絲,棉柔的。