嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

7-11熱門推介

7-11熱門推介

kary要比心機,貼多D圖先^^
kary都好鍾意睇透bra帶+背心帶架

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主讓我發現新境界,
學生妹不只正面靓,校服靓,連透背都很靓
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

俾人連側面都影埋都唔發現有人偷拍,
呢張似做媒多o的wor~~

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-18 00:03 發表   
樓主讓我發現新境界,
學生妹不只正面靓,校服靓,連透背都很靓
kary覺得bra帶搭背心帶都幾吸引架

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 00:23 發表   

kary覺得bra帶搭背心帶都幾吸引架
可能係底裙帶o黎添呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 00:25 發表   

可能係底裙帶o黎添呀~~
呢表面就真係分吾到底衫定底裙LU

好令女wor 佢

引用:
原帖由 中四kary 於 2010-6-18 00:32 發表   

呢表面就真係分吾到底衫定底裙LU
佢戴bra, 著吊帶背心再著埋校裙,
真係唔慌唔焗到甩肺呀~~

依家o的天氣咁翳焗, 我響條街行5分鐘都汗流如注啦~~

你行出去外面,隔住個玻璃影麻,睇得唔係好清楚~

樓主影架 @@ 幾勇喎

小心給人發現

口味好淡啊~

背影就能那樣令你著迷

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-18 02:38 發表   
你行出去外面,隔住個玻璃影麻,睇得唔係好清楚~
引用:
原帖由 touching 於 2010-6-18 04:10 發表   
樓主影架 @@ 幾勇喎
引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-6-18 09:25 發表   
小心給人發現
各位朋友如有問題, 請找圖中所列的人物: "Drinac@hksg"查詢啦, Tks~~

好鬼鍾意樓主的圖,thanks

引用:
原帖由 hosa 於 2010-6-18 21:37 發表   
好鬼鍾意樓主的圖,thanks
鍾意就按一下"感謝"啦~~

佢正面應該幾靚

條女個樣唔錯喎,影唔到前面徙晒

條校裙質料幾厚又好靚, 但一樣透低裙同bra帶, 好有美感

可唔可以唔打底!!!