嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

至愛私校

透bra
唔打底加深色bra就正啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
遵理條連身裙就係出晒名透, 跟住先至加多款裙款o個款,
本來想全部轉晒, 但係又有人唔鍾意, 所以依家兩款都並存囉~~

very girl should wear like that..

咁透??
不過睇落前面吾係靚女

d底底都透出黎囉

That's good!Thanks!
Keep posting please!

若果可以透埋底褲邊就更加正了

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-18 21:19 發表   

咩遵理試過前開鈕o架?! 我買o個套都係背拉鍊wor~~
真係開鈕嫁!!!

我係睇見呢張相先知道依家改左拉鍊!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-6-24 23:21 發表   

真係開鈕嫁!!!

我係睇見呢張相先知道依家改左拉鍊!
我08年買就係背拉鍊囉, 你開鈕o個套係幾多年前o既事呀?!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 23:40 發表   

我08年買就係背拉鍊囉, 你開鈕o個套係幾多年前o既事呀?!
08 年...我果套係99年...估唔到咁快就過左11年...

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-6-26 23:42 發表   

08 年...我果套係99年...估唔到咁快就過左11年...
咁可能係o勒, 初頭開校係前扣鈕, 跟住改o左做背拉鍊, 不過我鍾意前扣鈕多o的呀, 我開頭買都以為係前扣鈕呀, 點知...

非常透的遵理校服

haha... 我就覺得英皇同現代正d喇.

多謝哂你既分享

真係好透啊

私校果然系私校~系吾同d既xDD

太性感了 超級棒的呢 太感謝大大分享了 希望還有新的呢!

上透下又透......

非常透的遵理.十分之好啊

條校服裙真係好透丫~~~好羡慕該校的男生~~~