嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

絲襪求助

絲襪求助

我想知道厚襪褲最厚係幾厚呀??
覺得好的就按一下感謝吧~~

我自己有300d, 成條綿褲咁厚

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2010-6-20 22:55 發表   5 j/ y3 F5 ]6 c& v
我自己有300d, 成條綿褲咁厚
4 j( I7 c# N7 ~( B8 z9 Y+ V: H6 Q0 P" s/ N2 D% D: c# X
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
' ?1 `9 k. @2 A
" f7 [; w: p) [, \: h% y* M
2 M4 s3 l- z) L 無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
0 R( }2 M, o4 d1 q) |
& u/ O  T* l: D1 {% k6 ~$ M/ l9 L; A不過都好滑, 又系粉紅色,所以我都繼續keep 住黎打j

正常襪褲最厚只有200-300d, 好少會大過300, 因為d 數越高, 彈力越細, 人好難著到

幾個月前買左5400d: k! L3 [2 P* `" H4 B
不過著左真係似著褲% s8 v& ~0 @2 u! ?) Y' T) V& U
我屋企有40d,80d,120d同200d
+ ~7 j$ d& I, H3 F$ R* m200d就買左未試

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-21 00:10 發表   
! I( m( l. ~( D5 x- Z. R( y0 A6 s6 X
; q! b2 f7 V+ D$ ?* k/ ?" {. C+ s! l$ }1 ?
無錯.....成條綿褲咁厚...掉左啦我都
8 e) A( r9 o9 a; V& z. v5 ?掉左咁浪費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
; w' V  M8 m% j3 E: S* Z4 {$ D幾個月前買左5400d: ]; ^/ L* }3 P* H' l; u. @1 O
不過著左真係似著褲
$ F: z/ P* ?. I# l+ v我屋企有40d,80d,120d同200d6 R) ?  X& Q3 u* I. H# Z
200d就買左未試
* f# Y5 x+ g$ d. d! b8 O( `5 e

$ q' x& ^' K: r5 D# C/ z* L: `" }5 p6 q, z- B0 t
個5400d 有冇相可以睇下

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-21 11:48 發表   
7 \* T3 v3 h8 t8 ~% D1 P幾個月前買左5400d; I8 ~% K, k0 X# _
不過著左真係似著褲
6 Q: T. }! z( g# S8 w+ }# p( B我屋企有40d,80d,120d同200d7 M0 j, w- A0 q( [
200d就買左未試
( g$ g, w8 {2 W6 P8 n
5400d就一定係大陸d吹水產品, 正常厚身絲質窗簾布也只有500d-2000d, 5400d的襪褲應該連穿也穿不下

假的
. n: Y1 O( {) m5 O5400根本就冇咁厚,只係名,其實被減左料
做人要有包容、虛心