嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?+ o8 e( l& I0 z# ]# J7 P1 `
我會~9 E. }; l4 P: {/ ~/ T
" ~4 p* {4 P) n4 m- T% i: Y+ j
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   ( X' l" O) B1 ?1 ^; l: ]  C
其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
4 G  I) e$ W  Y0 j# v2 t, D) \8 X; D* ~8 {
只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =" V. A. w; L$ I2 P8 R7 A/ M
冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文
8 |+ @# e0 L5 V; j2 B, J但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳, # K5 b  W# l6 [  u8 p
講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實, 6 k7 l; {. a: `
當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
. z* f7 P/ ], h: P所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
8 ]6 |8 b/ X6 z$ f/ t2 i1 ?, Q3 f( ~+ g5 b( e# h
, r$ J3 Q( E+ ~  n% p
只要一女裝就咩行為都會女仔d
% r: Z, H5 {$ s; @, ~( d絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   4 r' r2 J# ]4 p  g6 H

; R9 e8 B7 w1 f  L. e
  N" r( `, ^" o6 v1 o只要一女裝就咩行為都會女仔d
+ z, o' ?# P+ D) x: n# ]8 b8 Q9 ~; D; Z1 q% K1 K! u
3 Z. U3 ~3 l  f. U+ V: P* @
如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
, P9 V; l8 C- v5 B  K( Y% N
/ C* w5 V( k: E' @
8 A" Y: n, T  w" k; ]4 R只要一女裝就咩行為都會女仔d
& J; h+ J7 [& G8 X  x
是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,& t2 g1 {% z. o
其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意
8 D+ W& N  q( g! O4 r自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,