嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

又一次失策了...

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 11:58 發表   # b7 P) R1 V8 e/ Q8 z0 `6 P" }
其實好多女仔都接受cd!
0 f6 P5 m0 a+ O7 _! K2 P" S好似我咁, 我班有好多女同學都接受我, 仲同我用姊妹稱呼!
, j7 C* G- R0 q真係好好嫁!
" K! ], P2 i8 ]7 V: X7 K7 L
相反情況(?!)
/ N9 }9 d& _. p7 U0 p* J5 e$ i: u; Q
我是家人沒什麼,但同學已經Orz... ...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我妁前都試過俾阿妹斷正

你阿妹仲細, 小心佢唔覺意爆左畀你阿媽知 ; T- g1 M1 D; t' |& Q: \+ Z+ n" b
下次還是小心為上

你老妹幾歲先=.=

引用:
原帖由 有壓力 於 2010-7-1 14:09 發表   3 w; }* z" J3 R9 \- L0 V7 L
你老妹幾歲先=.=
0 b: k/ j) D0 x& C
' G; l- _0 p- H- O$ {0 r樓主上面覆o左啦, 唔好為呃點而回Post啦唔該!!!

回復 6# kogptw 的帖子

kogptw妳屋企真係好呀4 F1 K1 G" K. t& b
我壓抑自己好耐,搬咗出嚟lu~

下次要小心啲喇

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-2 15:58 發表   
/ \. {8 {: l0 t: K' \
0 W7 {8 ~' r' a  Z2 t6 D喂,睇留左個post姐,洗唔洗串我呃post呀
9 S8 r" R7 D& x! S. ~真係唔明你做咩乜到捉住晒
. [4 n0 N  @) y) K5 s" h4 `: V7 w好似我一打得少字就叫呃post+ b1 ~- o. f/ b8 `, m1 }* u
我就自問真係有d粗口大意
- w. X6 T' d9 v! H$ ?0 N你善意既提醒我樂意接受囉7 n4 l0 P; i* s3 G3 K5 a+ X
但係你咁一黎就指話我係昆點; d0 N! `4 A* ]. E0 O) ?# m% d3 E
分明係當正我係周圍呃post既 ...
; a# l/ x" T1 \; u! Y

5 u" t; T! f+ d& W% m" e1. 你睇清楚我係覆邊個先發我爛乍啦~~ 我係覆上樓樓主都講o左佢親人o既年齡仲問, 我用埋「引用」功能, 真係唔明點解你會覺得我針對你囉~~
  u+ H- B4 T$ R2. o個個Post我set權限40係因為要睇o既人都睇過晒, 根本o的人都冇心覆o架o勒, 咁我就等佢自然沉底算啦, 既然你睇o左知道我o既糟遇咪OK囉~~1 b, b& j& F7 o7 b8 s! X9 s
3. 其實如果你覺得呢個壇有板主針對你, 我就唔太清楚, 之但係, 有時響責罵人之前, 有冇諗一諗自己究竟有冇犯錯呢?!* K/ K  j1 q1 ]2 _
前因後果我真係唔知道, 但係我一定冇針對過你, 我有興趣睇o既Post就會覆, 冇興趣o既通常都唔理, 我真係唔明你覺得我邊一度針對你囉~~% }% J% o1 v$ |" m5 a) N* P
4. 不過你有呢個諗法都唔出奇, 我不嬲都響呢度開Post都冇人回覆, 通常我留完言都石沉大海, 我都有諗過究竟係咪自己講o野太直呢?!( \1 J" |  O) {
有時會係直得濟o既, 所以我o依家覆Post都用tune返婉轉o的, 如果唔係人o地覺得我搵交嗌~~# [, E6 N* ~$ n+ z
5. 如果你因為咁而離開呢度, 我覺得好可惜, 唔會呢樣o野, 響呢個社會經常發生, 尤其係工作上, 如果動不動就話「唔做, 唔撈」, 咁我諗你轉10份工都冇一份可以做得長, 呢度係網上, 你可以話o黎就o黎, 話走就走, 但係現實生活中, 要做一個負責任o既人囉~~
+ c+ C. C0 Q- \4 x  ~1 b6. 我要講o既就係咁多, 至於你會唔會睇返呢個Post, 再上唔上o黎呢個壇, 我就唔知道, 但係奉勸一句, 有時睇o野要睇清楚少少先開炮, 要一矢中的, 唔係俾人抽你後腳, 都時真係聲都冇得聲囉~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

咁唔小心呀,停一排先啦,唔好CD住喇.....................
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
) N" N& E% r/ W' }* y! `我家人都知道的說Orz...! B1 X# M5 _3 ]8 |& f
有陣子我媽更拉我去買女裝...
$ A5 z+ _" Z+ J4 K9 T今日嗰件長衫|||||||
5 T; Y* g" x( X/ e
係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-8 21:49 發表   2 F; C( _3 _% \0 t0 x$ \
, d( M/ i% _# N+ f# L
當我睇錯啦,sorry先
; J/ z8 u5 f5 G( T: g得閒驗下眼先
8 M. {$ j$ k, a1 Y! K' Q. x4 f& R) N- A6 ?+ A- B. U
but 果個版主好似係針對我,唔可以同佢冰釋前嫌,始於對呢個論壇有障礙,不爽
9 c2 d- W- Q5 [, e3 ^

_+ ^" q  B0 o7 v- _其實, 你當我亂講又好, 廢up又係, + S- T' Q9 T0 z# b3 x% ^, u) k% h! n
我同佢交手咁多次, 有時真係唔知我理解能力底定領悟能力差, * W4 {3 Q6 q0 x3 c
好多時我都理解唔到你o既留言, 跟住就產生誤會o勒,
  @, G$ `9 y* K6 S% Zor你理解錯我o既留言(唔知係你主觀意願定客觀因素啦),
; ]' r5 Q* A( V) F小小建議, 下次你留言之前, 望多次自己個Post/人o地個Post先發表, $ P" a- Y9 j* G" c
我諗到時唔會有咁多人「針對」你o勒~~
( E. H* @8 F$ q! e' N  B
* K8 J7 B# ?6 J* n+ u唔o岩聽當我冇講過啦, Sorry~~

可能妹妹大個左就會講比媽媽知 @@

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-5 03:07 發表   : R% O1 U  g+ i* Z9 m% T( c

/ O4 V9 R& m) B; s- B係?當真!!真係令人羨慕,可能您媽也覺您著起似女仔,又話唔定開心多左個人一齊shopping~~呵呵
* a5 C8 R6 B$ i* L* d: b4 v
我都唔知, $ C; y* |' E' E- E
有次直情CD去家族聚會都冇人奇怪...% F1 N2 }, @6 [4 S3 a  d
(一開始有人當咗我係表姐|||
1 C: p1 y0 ~5 C多數只係話著得好好呀
; V- z5 ~# V& z1 w$ T' ?! u7 J5 U  Q% q9 Q+ s
真係開通到唔信. o! l1 M% p& X* v* M7 I9 ^0 r# C

唔好CD住.....停一排先

咁你屋企人點睇先- -?

[quote]原帖由 kogptw 於 2010-6-30 01:30 發表   
  Q" @/ @4 V0 q; w7 M+ Z- h; |: M我家人都知道的說Orz...0 H. k( s$ H/ b2 {5 {6 H. j  V% c' j
有陣子我媽更拉我去買女裝... ; @, _: e" Q! o8 }
今日
8 C( g+ X$ a7 F: w6 ~( r
3 l+ X0 P) @! ~" q9 H你就好 la, ar 媽咁open mind# W8 t! L9 U, d, o
. L( m, Z) c  m' O- w& s7 ^/ q; _

下次記住 lock 房門
0 O" }! @" R! F3 n6 C" y0 E+ [

以後無論屋企有無人都要lock門,安全起見!