嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!
% k: M: e6 p2 {# |連結在下面7 `" d+ I) X! F  O
(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

# c4 ?# F; x4 q5 L4 }! n: O
1 B- d# t- |7 L  V8 U
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@1 c. R% r6 o; _
but I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   1 N4 e! e1 ?& k9 ~* i. {/ T
咁正? @@
6 m6 t2 C* P; q' v) m: n; hbut I haven't enough money...... T^T
4 m5 q6 L8 Q8 G4 i$ h
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~! t2 q7 p8 `" i( p0 P- h2 m9 l3 j
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~0 W% R- U% Y2 z
妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   
4 ^, ?$ u3 f6 K# O3 Q  s
! |0 Z$ |" i7 l1 ]* g其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~
7 r/ M  A; {7 ]! o咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
6 l. R2 ~2 {. X+ {! s8 i5 N1 |; X妮妮出cd相吧
/ j: F/ A0 ^8 \# ^8 B  R/ K1 v6 u" \- o" h4 S
哈 原來係咁
  m8 y  O9 B7 `如果...Holland可以淘汰Brazil出局...+ A. R- C; n$ [) d1 P# {# [, ], X' h0 ~
我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   . [$ \# c! p* X5 o+ [+ k
相信大部份人都唔夠金錢bid
+ k* V& R" z2 p8 h6 z$ R
其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表   
( R6 a2 S7 a! m  j/ S' {( o: m8 c我可唔可以投架呢
, Y+ d% k# f3 K' P8 u1 B4 k& g6 \
這個麻~; [7 U$ R2 C' }
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   
) b2 N  _- {' n% d! }/ a2 m+ R  I  L( b' b
其實你都差不多夠了
7 ~; J6 @% o. H; T: T2 b
1 S& u$ V4 E* P+ @( |佢儲左兩年先有咁多  K6 H" b, ~9 C$ C9 c0 @; k
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   6 w) A( f+ I  [9 Q# ^( |4 I
" `  P& b' D& y* x" q# e# N
這個麻~0 z6 x# \+ j% w
我倒沒關係
& y4 p$ U9 B2 ~! J, |  X& m
. J: t  @( S% S( t
都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   9 D0 \- s7 X6 n: |- J
6 ?$ t% H" b8 @: X

6 `0 N' U, A4 B9 J9 _& K5 p1 F佢儲左兩年先有咁多
1 U) }, _. W6 \0 i+ [& E% d要一次過用晒
  C' C2 N. U. j( b! w) `可能係有d貴~
+ Q" ]8 o" C" I# \5 `) v+ [5 |) V但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
" Z0 I2 t' v/ U' _4 F呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢
2 W6 o( W, W$ Q% F4 G其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!
  U2 H6 u1 r: r/ m1 U* H) f起碼可以減輕佢地負擔!
! o7 V4 z& `  K+ R: [加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   0 b, i- i0 c. d
其實心儀咁做真係幫到好多學生!
3 |; K1 |# }5 f+ V& @" C起碼可以減輕佢地負擔!" }# i7 }% X0 X/ O7 q0 l
加油呀!
7 @4 _( U0 r, O) N# b4 _你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   1 F& f# K5 j% Z& N

& P8 u6 }0 y" E+ F可能係有d貴~$ q/ k. ~) j+ v" p
但係cdtv大大一對絲襪都2000-30002 r; |) n& N/ @. D
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢7 H! O$ R) ~9 G* d. `; k
其實應該差不多的了
4 t1 Z* p6 g7 }+ f- x' |; p% o) x4 p$ J
其實我就唔覺得貴o既
& ]" v* L! R% b+ @, l+ `! {- [如果有心搵銀真係唔難
! v1 ^6 i- t! Q! h  }% ~, L) S! |5 g係咁易發下d美女圖收下錢
4 U& R, s4 D7 w, d0 v! {唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar
- w2 _( |2 q7 _5 n冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   
0 I  O- X6 Y; ?3 n  F
" x9 S, h7 T( h, U" R3 e- U  w: r2 i: ~
哈 原來係咁
7 t, J5 T$ N: y5 p( u  c如果...Holland可以淘汰Brazil出局...  Z5 F5 K& P8 O' u7 x
我就破例出新一輯cd相啦~
9 G4 S5 _$ M" m3 C0 w
妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~