嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

有冇試過CD 出街比人欺負 ?

各位有冇試過CD 出街比人欺負 ?
9 E0 i3 ^: ]6 t/ a6 d會點應對?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
除隻高爭鞋扑死去丫~

一拳打埋去

無啦啦會有人欺負你咩....??, c# F: w8 l( O8 m- @# ]9 O; i
如果真係咪話比訓導主任聽
add我MSN啦大家

這是要叫警察吧....

咁多次都冇, 最多都係俾賓妹笑吓. 如果真係有人睇我唔順想打我, 我會同佢揪過.

引用:
原帖由 zaki 於 2010-7-7 18:28 發表   3 ?! n+ X) O* }# j' q0 y
除隻高爭鞋扑死去丫~
' x/ z% G4 v" t8 t' ?9 M# [
我都會咁做...

打番佢 =_=
3 N- }- ?2 i; z% W7 o: s! l2 A5 n) W9 [. u8 o+ Z3 E8 R
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD

拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  

同佢揪過

引用:
原帖由 迷夢雪姬 於 2010-7-7 20:46 發表   
) ^& y* j! U7 r打番佢 =_=; n0 m3 V& R1 W, X' D, @. X
% k1 H6 q0 k+ e' |0 @$ v; v
我合氣道紅黑帶唔係流嫁! XD
0 R/ i6 v! ?3 Y- H4 n) V! H+ J' `) |
# R2 i$ L/ k2 |/ O" o$ d; k0 ]
/ w; y& s6 s9 U睇唔出喎
5 G, X3 \% C1 r0 Z" Q  Y3 j(不如你萌死佢算la
& b* K3 p) w/ K) J3 y+ K) x9 F/ L7 R* i* U( V1 R
___________________________________________7 d" B5 R$ V0 I# e' b) M3 N) c% n
9 z, B" n' V' a3 w
無試過, but 最好快閃# ]6 B$ {9 E4 N" C9 @9 ?

) o- T1 p' h. G[ 本帖最後由 Saya 於 2010-7-7 22:51 編輯 ]

同佢揪過揪過.揪過.揪過.
pendyy

yes用高跟鞋K佢地

我試過比人笑
( e4 `* n) H/ }" p2 N去鞋鋪買高跟鞋時

當然吳除高跟鞋啦.系踢距JJ阿

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   
+ ]' q: M$ `  q* |1 a2 \% ?拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
: {# p: i2 ?7 A2 A% Z$ F把假髮拿下 做咩?3 M2 i$ l; W6 k
打佢好過

大家都好強哦!!!

引用:
原帖由 夢媜 於 2010-7-7 21:43 發表   + B' ^  ?: a7 X; Q% Y
拿高跟鞋k他......不然就把假髮拿下來  
8 s, a0 A9 U; `% C& |- E# R) {
小心佢反告你打佢呀

我會快快走人!

如果係出街比警察欺負
& |% X8 B6 }, C" G+ S要查身份證呢?
1 G+ E! {( k4 s3 M. c+ S2 R有冇人試過?