嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~7 @5 E( y1 A) I- i
x翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~, S- [0 `  I5 q0 P. j8 R
之係背心短褲~+ j! Y" K- M! R' `
d手手腳腳勁白勁滑~2 ]% C0 B" N. I; ~" H+ f' N
隻腳又細喎~( u7 N( S! p% o, d& o( R
總之就好正la~! i+ z: @1 h  h6 i  T9 X' e
唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@. J% l% e4 |* j8 T8 V! n/ d9 h
做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   
( v2 s$ \, j0 `; Z9 U5 Isuki出post@@9 [# u! ~0 G! S8 _, Y
做乜唔驗明正身?
4 x* \& C3 {9 D% H1 E) H) H4 x$ @
# ^1 l% h& z0 [點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
4 i/ {! r8 {( y# |* W: ^5 R6 i' F$ F5 T% ]
$ Y' K! o, D$ ]; k* t" K
點驗明正身丫....?
& K# C1 t- b# J- g' q' I" a: f% S8 Q
用你自己既方法^^! S4 \  F- o8 B' ~
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭# g/ a: {0 X6 R& v2 K; X. W
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) * S4 |6 E$ {4 W; i7 J) w( ^
唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   ' ^. ^" s2 v. c: y: F2 W8 Q
你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
0 q+ {+ M4 r+ t1 T$ g9 |5 P
; A1 n) H6 a+ Y, T送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   5 j2 j) L4 Z/ w. S* P! N
  r2 u* `0 [+ e& N* u3 ~
用你自己既方法^^
; m) o7 s9 M  [5 z( i$ v5 r& q9 X如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
2 H/ j3 [+ b5 v  V叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
4 \- e. z& ?7 k% [
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   
+ T% h& {8 \; ?$ ]2 d- c+ w單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) / n. D2 i) P; P
唔係既就唔知你講咩la
1 B: f3 ]+ l+ V$ H6 A" K; ^
佢反問你要邊個歌手的CD* d+ c& o+ O. d9 e1 N
$ x0 }) y( M3 d

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   1 ?% ~! p( _# `6 G4 H

! o$ `/ |: s) u# ]; T% dundefined undefined 幾有創意啵
& v, ?9 |9 z0 W3 _2 i, ]4 M% G& ?串我 # }$ j7 |5 D6 ~; E: Y) M+ S
講開又講好耐都無見過支槍1 j' X, b2 b6 j. N  `
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
- }# J( A" A8 R5 g- x9 M4 s  B& R2 ]( k) H  p% d
用你自己既方法^^4 p$ P. N: H9 t9 B3 O6 n
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭/ b- Q" j* c* G, r
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
, J6 o& \" [4 t- ]6 d4 R) D) o) `
% F) J; m4 e3 B5 ?: o/ ]喂喂8 m- E2 h8 x) p& v3 i
你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   
. G/ I- P- J* g% ^9 ?! f- B! T
串我
6 w' u4 o4 v% y' @9 v講開又講好耐都無見過支槍' P* `" M7 z/ d: a
有d掛住佢添
: v2 j. q9 O$ U5 ]. @: p* P! s9 R) C+ G+ T% m2 \

. F4 {! Q* Z& J( K6 A6 a) z3 I大門為你打開9 W, O4 _  i/ L% {1 r, T
不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
2 F. I" ?6 u5 v/ {不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
0 ?/ Q3 G+ k3 P$ H* G; V本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
9 [6 d7 f4 V$ X& j6 l不過而家要幫人搬屋都係下星期先
: b; {+ p* h; ~, v3 N
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   ! Z- c$ w, T1 ^& ]  M
無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
  H% I3 q+ a7 z4 c其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
; {5 L5 c- O3 W* c我成日出街都見唔到喎!