嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

空姐制服

空姐制服

有冇人知道邊度有空姐制服賣? I mean 係原裝正版, 唔係成人用品店個d/ V" }1 ?! B; I* [$ ]2 V' [7 u
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種
% m' I8 l6 r, X6 y7 A+ i% U5 u" X) C4 {( s, O& p- `  W% e- A
幾年前見到有姐妹著空姐制服見報, 佢都聲稱係買番黎" Z: R& i, w8 A) ~
想買番件~~~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原裝正版應該只能找空姐代買吧
. X% [* M& g! F( S( Hyahoo以前見過人放& T/ G8 g0 |' `! H/ U
呢d應該係航空公司內部先買到(我估); d) Z9 S4 h/ E6 v& Y& _
唔似校服入d校服舖頭先買到
) ^$ I! B, ~" L好似我以前學校d校呔都係學校入面先買到% _  Q' a2 E' H# j9 Z

' d& J5 l4 _$ s8 d$ k+ {[ 本帖最後由 心儀 於 2010-7-8 12:27 編輯 ]

4 C6 L7 ^) I2 G- J
* g4 M* \6 H4 Z2 o. ^. X" k0 J[ 本帖最後由 yyy333yyy999 於 2017-2-4 19:56 編輯 ]

個d好似話唔做就要交番出黎
, N; T( V5 J5 E$ b( ]不過耐唔耐都有偷雞情況2 B: S% S4 G( E4 K- P+ |* U
不過放得出黎,你就一定預超貴! w4 g! k1 @- U0 c% P/ F
夠你買十幾套校服

紅色係唔係指國泰

一套要過千呢!!
7 I6 c5 ^( W+ a7 f1 a8 N
# Z' ]1 W3 S* B% h老實講, 如果係真品既話, 過千都唔係問題...但我怕係仿做既....咁就超級唔抵

比得起錢就無所謂啦
* x/ N( q& t6 }1 f- [) Z3 N5 a覺得貴其實可以訂做一套丫
4 J6 y) N  I8 g" F# S9 m不過睇黎你係想要原裝正版多d

我諗Yahoo拍賣應該有哇

我上次見過一套五百幾..  v/ x7 j8 j5 d
不過呢D
" Z2 ?& G6 A+ L5 L  f2 c睇黎幾年先流到一兩套出黎..

yyy333yyy999 / Terry220022: - K4 H+ j8 E/ F, [" v
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
/ r7 n" C4 s; f' }; U" o$ m/ W
4 F8 ?: q; T1 [' b3 d6 H校服收藏者: , H9 }! @/ [) `7 I4 M
我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD....." Q% \  \% R3 j- e7 b
3 l1 m" h- }4 E6 H& p
wadee: % I+ V1 `  b5 i9 i1 D: r6 A) K+ j; _4 U
例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種 <--已經好明 :D
* g: O* i% Y% _) d. f% g# n( B5 r) r+ w) a% f1 u) q0 Q( N5 [6 E. S
心儀:
. W: i3 q) n9 _4 S% r我其實係因為套裙靚~~~, 如果有翻版做得似我都唔介意.
$ C% l1 m) g- T: g% I唔一定要空姐冒險拎出黎賣.... 不過對衫花有少少堅持
' O# r9 z2 q: E# [4 r9 `( b2 ]
Joe: / k' d- U5 ~% b% P
真係好高難度~~~ 你係邊度見到? 五百幾一d都唔貴

因為航空公司管得幾緊
- r: h1 x* K' l% l+ l' q' T不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....9 i# u" j5 F* B2 i
到時有可能有人偷放....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 02:33 發表   
3 n; n' g: Z4 B2 }$ i, F+ R因為航空公司管得幾緊
0 `, w1 k# i3 h& v1 y. X不過可以留意一下, 可能有一間本地航空公司會換制服....* V! F: j; D7 P% P
到時有可能有人偷放....
. n3 ^% D) S5 W/ [" w邊間呢?可否pm我知嗎?
/ V- a4 p" @5 F4 z3 d' U正品制服,可遇不可求o架.但一但買到第一套,你會上癮的.

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-8 23:14 發表   
7 {# H/ p9 k8 I; `% [7 z/ tyyy333yyy999 / Terry220022: " T+ X+ @. S) j2 j  ]- q8 [3 |6 K
留意左一年有多 無 嗚~~~Q_Q
; m5 d. X0 q. y( X9 R- E2 L/ r  Q, j3 r6 H- x) d
校服收藏者:
* @) m1 m: S8 c5 q我去北海道旅行個陣買過一套札幌北高等, 對HKD.....8 V; V+ h% ]) ?9 z" c( o
* @5 ]$ s$ a2 W- Z6 B# y
wadee:
* \- f5 w( C1 Y- B9 _# s0 b: r4 A' N例如紅褸紅裙, 裇衫有公司icon個種  
' F( J2 e& [0 G- z/ Q, N5 P2 V, n( Q" I
唔建議找人仿造.因為我之前搵人仿的,cutting係有9成,但質料超差.同埋衫一定冇logo, Y& ^# a. g2 @/ U; R/ y
至於5百幾果套我有印象,係細碼,外套+裙only.賣家應該係唔知價先放咁平.記憶中12小時內就比人即購左.
0 A5 ~9 C, @  q0 J9 o  Q/ ]比個貼士大家,真係想搵正版o既,多d去其他地方o既y拍/露天搵下.間唔中都有正版
" p' P- V8 S& Q* K" c8 a6 E淘寶都長期有,當中亦有正版.但主要係內地3大航空公司居多.

遇見高人呢~~~~
# m& f' z( \  l我都認為正版好大機會係內地製作
$ m' D( m% \2 m; k! I5 u: P但係...... 好難分個賣家真假 orz

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-7-9 23:21 發表   
. D3 d" _4 m/ A. f- ?* C遇見高人呢~~~~
  R' @1 ]; W7 J  d- g6 v! S' H" S我都認為正版好大機會係內地製作$ l, L9 d7 b* }4 k( h& @( n& L
但係...... 好難分個賣家真假 orz
! \: a3 }7 ?% y3 K3 M0 e; e1 e* s正版魚翅係made in local的1 B( @, F; H9 [) w7 `; m- ]
淘寶的正版我指的是內地航空公司的正版
6 Q1 Q) p3 {+ W) Z, L2 r難分真假,呢個的確係,唯有睇下信用評級,賣家是否賣開航空用品,其他人的評價及價錢是否合理.
( |/ P( {  [" [1 m0 a- {  {9 M我都試過中招o架.如果上淘寶搵的話,建議你絕唔好同acc 張X新買,呢個係我黑名單

e-buy 拍賣 好似有~

呢件似真嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-26 15:49 發表   
  V$ g3 A; E, Q6 l呢件似真嗎?
) t1 }$ W2 s; s太細,睇唔清

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   
7 Z; }4 d8 g/ Z% b- A, Y
8 u+ e! F2 R* z- w. E+ g5 L! s( Y) k/ f太細,睇唔清
. x1 \; \, A  X3 N7 x/ _8 L
5 O8 p* E  j( C1 Z  N小妹權限... 不能 upload 太大相...+ {7 `9 W6 g* y7 ]! m3 A8 U4 S8 g
其實...拍得不好...

引用:
原帖由 bbalice 於 2010-7-26 23:19 發表   ) u: ~. J: U* B/ @7 Q
  B0 g4 t3 C3 S* `) |6 F' c$ e5 c
太細,睇唔清
2 ]  ]! Q+ R' U0 `0 E! b7 e

- _! A- O+ z. ]8 D7 M2 |# |, s姐姐有冇相睇下呢?