嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? 9 I1 K, K  w6 b6 g" \
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
7 \4 V2 K0 N+ o  J4 W8 o  C1 C) ~! v# _) ^" k
e...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
4 x" L) x- E4 d; }0 W( k如果要cd才著其他女仔衫,8 M1 I3 F, R# Q  q. e6 K# G
另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   ; [$ Y* ?7 y6 ~7 g$ `: R
競技用既手槍
1 P8 S$ K: F/ F! i7 h
; n5 m% g1 U7 a2 N7 g% te? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   
  R! K0 A8 ?# h6 s2 ~( v0 S6 |7 R, n  Q: V. n) t  ]
- _( i$ V2 o) N/ p1 d+ K
e? ipsc?!
, C# Q6 z7 Y. k: W3 Y
) v3 Q2 K8 h- a7 y" R咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   3 t0 K4 z, g6 y. p' f" D# P# c
我最喜歡旗袍及婚紗
) p  Q+ M9 u6 s3 D' `
婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   * F4 I- p6 F' o5 y1 }7 T9 Z% j
當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
+ H  u0 Y+ F6 \) p' N  Q) k我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
8 X3 {9 \' Y" n* M
* X6 W$ F$ N9 o婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
! A1 [  @' O3 U  t6 v

6 g; n4 }# e& E, e
: r/ a1 {0 `$ x4 Z恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
; |  q+ i+ E) n7 _呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
% {4 w0 L2 N( o& `' x9 ]5 x$ @- M/ ~% P
e...點解有咁多嘢ga?!
( J5 j, e( ^3 z5 L2 ?
/ `; m" \- M4 d
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
* W: o8 U! K" y+ ~2 N7 p) a& v/ j
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。+ Y' l  S5 A+ l+ @* @8 A
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
0 r- B* t# P# \4 f6 c) ]* X+ P1 @; {4 l: T( Z0 ]  f0 J6 q
! A0 A" y- F8 m. G9 ^4 D9 I1 l
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
8 B9 E# }! w3 }" L+ X. [  r
# e0 z% g% q5 a1 e  u, [3 O* P另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
# _' U8 j  e+ w2 ]1 X  \" f  E$ H我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
' c, B: F; d1 R, d. W3 c$ E6 h, m( ^+ ]0 I, P2 M4 _3 @; E
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~
* l5 `) ?5 f; F; l- h* m& Y3 c* m6 ^6 v$ q2 P. P! m8 \7 _
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~