嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-10 15:54 發表   
+ w0 H: G# A* X1 P3 R其實係尿戀(忍尿、瀨尿)引領我進入戀物既世界

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-4-11 00:14 發表   
1 A8 N& P) u' x- f好似好復雜.我只想搵人一齊包尿片
- E$ u! G& G" I- P$ {0 {& u
2 U: r* ^- r. Z4 {% C' l8 C9 y其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

悶咪大家打下飛機.大家互相換尿片
引用:
原帖由 wetsissy 於 2018-4-11 00:18 發表   
; h. h. j- K6 H7 Q: {5 Q+ r$ T
3 V. {. d7 v6 L3 ?7 `
9 u: M: @7 Z8 p1 O1 N其實唔複雜 玩瀨尿玩玩下就會悶 悶就會搵更多野玩

女裝衫褲、內衣褲

我比較戀係黑絲同高跟鞋,依兩樣野係我最愛1 j& X- j* p8 ]) |$ b' @
1 f: o, t& `+ x; Q$ l- B$ e
自從著上黑絲和一對名牌高跟鞋JC後,就已經控制唔到自己(定時定候要洩一洩),5 O+ [! X" x2 @; Z; Y1 K! b" Z
9 }4 s* k$ j2 E" {. a( e: q
因為依兩樣野著上身(黑絲+黑色JC)真係好正
/ R7 I- Z/ N; l4 y
3 ~  c( q, V# o# O不論自己雙手定係道具都好,有時候洩得勁得濟,都扯爛自己著緊對黑絲無數次

m 巾

本人喜歡m巾

m 巾,高跟鞋

本人喜歡m巾,黑絲襪和高跟鞋

制服是我的好朋友~

我喜歡女內褲衛生棉。

校裙,仲要係白色連身裙個種

引用:
原帖由 Shenmue2 於 2018-4-13 18:10 發表   
  _% o$ `0 f6 `3 ~9 s8 N女裝衫褲、內衣褲
/ v- p, H# I8 y+ t女內衣褲我穿左幾十年

引用:
原帖由 ggp11250 於 2018-6-24 08:52 發表   
9 n1 V7 ^" x* A. q- ~( T我喜歡女內褲衛生棉。
: i; f# b+ H2 g我喜歡阿婆年代的的衛生帶

重度迷戀裙子

我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子

引用:
原帖由 雅婷 於 2018-7-25 13:27 發表   3 @: Y& ^- b7 W1 P( c+ u8 s" D
我是CD,深深迷戀裙子,已經有200多件,但是還是想要更多裙子
! [: F4 N$ @" J+ c+ a  d7 F) C& a
200多件?穿得哂嗎?

小學運動服5 A/ Y# O1 j( j( |$ ?1 y7 Q+ h
中學校服 旗袍8 I! d$ C+ A& W3 {: P3 r2 M/ j
芭蕾舞服同絲襪: y. n0 u: K  P, m1 X/ [
泳衣/ v% z$ i/ N5 T& g& |

6 t* p9 l' l2 c$ J/ U2 E, G已經試過買小小黎試下

絲巾、薄圍巾、女性手帕

除了絲襪,胸圍,底褲,其他都未試過。如果空間條件許可,我也想試試。

呀我都鐘意女性頸巾。

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   * M4 g+ ~: U0 d  W' z7 @
呀我都鐘意女性頸巾。
1 i1 a6 ~, y4 y# L: i$ e9 V" a* q% M: Z% M5 t
我喜歡穿上絲物
( f. s8 I' _5 U$ \0 u$ Shttp://hkcd.tv/thread-75713-1-1.html

引用:
原帖由 Dolly 於 2021-1-22 23:20 發表   
/ M9 ~7 p- f$ m# h+ h- }呀我都鐘意女性頸巾。
% `3 D2 I, H, x& s" ?1 ?& j$ z
邊種?6 E4 B% l, D, N+ R$ k9 g
絲巾定係真係凍天用個啲頸巾