嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Yeah~終於都買左超短熱褲

Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲
5 f, y( c0 c! f5 W* E1 @7 t  R) T好在勉強都仲著到
3 u/ b" B, {4 H: ~  P7 K原來個感覺好正架, 包到實
$ w$ y& k. v  F/ `; \& D+ a不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
! j9 B* a) `# y- q3 ^9 D3 J& B所以入面唔可以著底底
: K! D5 H7 g% M唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
$ M8 U2 p- r8 ~- }/ b2 S& [
1 b0 `* ^4 K6 H不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密)8 L/ s1 Q" o  {0 W9 t. r4 g" c
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心$ v% s2 w0 q9 V4 x! Y0 n

! B6 D1 m0 h/ R3 `* T4 M( a) F( L3 y7 Q最後去左個秘密既地方著起嚟/ u4 B- s# d7 X+ l
一個以前成日去cd既地方8 o8 I- W" i5 O" n! O1 ?9 g( B
由於今日係星期六所以無咩人去: N$ Q9 U& L& o/ X9 K
所以今日真係好滿足
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真係戥你開心~
9 ?9 A* G, [- i4 E; Q希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

唔得呀, 我對腳比較粗% [1 ^3 i" D& J- e) x  l
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長+ m$ ]5 F$ K* v, Q2 K
(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )

公喜哂, 想做自己想做的事!!!

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
' q; \, g6 v; X/ L  w7 p+ w腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~

幾好喎,但係你有冇即場試試?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
: ?0 U8 V6 w! O+ J係baleno買左條加大碼既短褲0 M2 u* @/ W: t9 [
好在勉強都仲著到
$ l) x5 B( f9 n) c) Y! W原來個感覺好正架, 包到實
: B/ @# {) C6 ^/ a$ u4 F不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身# @( w7 W' c0 l2 m) b" d4 W7 _
所以入面唔可以著底底9 r/ G$ V' |! d2 A( d4 f! M
唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
+ Q4 w$ g  u+ b$ q
* F9 K8 F4 S1 J+ l; s5 r不過同女仔比, 我始終 ...
+ I' K& O+ m8 O6 M+ A
4 v5 m5 b' @/ E* V0 F5 [1 V* h女仔點都有著底底架
# e  |8 a, c6 Z* A我2個姐姐著既話都會著底底
做人要有包容、虛心

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?

有冇圖睇下嫁-,-

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   
; f1 }( Q: v, y0 n* K睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
8 [! g) h( q) _% i0 v
: a2 }% O' g3 S4 W. x& z/ H睇嚟係我既問題啵

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
; C0 T" W! d: \* e幾好喎,但係你有冇即場試試?
7 e* L/ @% j0 a
! g* b  K" v$ M& k% z% i+ W點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
. l( N1 ~; b4 F- c$ p8 v如果話自著就肯定俾人說三道四

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   * [) ]" E5 y8 t
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
) ~; r% S. ]6 Z+ A4 z: C: {8 `

4 l$ b( |2 i6 {& q3 L深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
+ R  K* N1 Z9 |' l  J, Q$ ~個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   
: @1 O' ?5 L+ U, h, a
3 r3 @( F$ N4 I+ T6 g% Z6 [
* z/ I+ c$ Y$ m4 ]2 M6 M* Y  y, l  ]- p女仔點都有著底底架
. w0 h) H7 X; {7 F+ s; h我2個姐姐著既話都會著底底
, k# g  ^; t' [) b( [/ _: c" P
我諗著女仔D底底都OK既
# M6 u* ]9 F1 W: P7 z( D6 m男仔D底底就肯定著得辛苦

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~

其實有冇好地方介紹?* {& O# F2 k' y
想買

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   
$ n7 O$ r, j6 p+ w7 O7 }2 |小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
( V* p  g3 d: q( z
; H- N6 Q. v% E" Y你係邊度買架?
2 s8 s$ f. {* X" S! k. ]唔知有無我呢個SIZE呢?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   4 ?; r7 w+ O% a1 o, f
- N  a2 p$ P+ R" z
: Y+ d" c" Y, r( j: J
我諗著女仔D底底都OK既
; U/ N+ W- e2 Q6 w" t男仔D底底就肯定著得辛苦
+ x% U% m7 B0 J0 i3 D8 J1 O
0 y) k; K* N1 q睇質地...
做人要有包容、虛心