嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁
8 r) P6 W- W5 Y  ~; t2 S
. V' x; Z: R% z$ O0 e# S. m8 \) T2 t( w1 C9 n
% j! f  ]4 g3 A$ k6 [* ]6 F
- ]1 A4 H7 Y( ^2 u

) U- e, i! @1 B# f9 M1 F9 t
. f' [9 r' c. d# F6 l- A$ J6 m! M! l2 z3 n. z' [

5 d0 Q( i0 u' A$ y4 d
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..
  C* |& v4 A; ~! ^  o/ R7 `) i' h但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   
& ]1 n# r4 X4 @- o件3好令呀..3 q) U/ X% X  [) L, Z
但個頭洗5洗咁誇-,-
+ m, _& @/ O2 R% f5 e1 r' C. b+ N8 l6 }4 ]5 D: c
啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   / R( x5 |9 n/ A6 J6 M
都要著得起先得/ .\
. n/ E. O/ D) u7 M, ^

+ Z. i$ V3 e- s! I- ?0 W( P+ i2 q照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   
5 \" i: F5 Z( h7 A$ h) f- |2 V喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
( ?0 @/ I; I5 j8 v
冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...
: Q9 c  B0 i% B2 L) h當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...+ M3 U; s' i  E& d3 z
我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   / O  I2 \3 J* a8 f
我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
. q( p8 ~- A- s% s5 ]0 L4 r我要睇我要睇
' k# U$ T( H: _3 |% n8 i快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   
% T/ T) F: d* O( ]) ?% f這個好似是和服....似d呢....
2 a4 P: C% ^" I: i+ C
& k; e$ O5 X, }' {) ]呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.
# c, w. d3 S3 t/ u! I和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別
. N( P. r. C+ G3 X0 ]: \都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   
) \+ x6 W* z" U: O
% f8 q8 e  F8 p, i我要睇我要睇
: ?; M: P$ I- {/ v4 @快d post上黎
0 e3 v, |* s9 z# \* R/ k' O1 L

& t" N- O- ~: ], Q- \' Z6 [- }我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?# A9 q/ r( ?! U# l

/ s5 P/ m( u6 g6 ?' N1 p/ J: f% Y  E! L  [- D
% S1 e/ \$ T9 y2 b
頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)$ A1 j+ E' L7 B9 L9 t

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   
9 r1 n8 E1 c' K& L; a  V同和服冇咩分別
( P) h( W. Y" ^8 K& `6 ^都係難著架啦
3 u  s$ p. @3 a! z; v

: g2 g# h4 J* C* V# @6 s/ N其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?
$ n$ c0 q% Z2 G: v
: F3 e' p9 _3 x; K和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....