嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   
. G' M, S# w! J明白了。4 [. t' l* `+ g

7 U: b7 @: L# z' ~% \Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。! {, n% n. T5 E$ t
1 h- u  G# y  O7 S. Q
如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
. |# F$ Z1 E( a/ q
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   * s* q4 ~9 S9 S  D* N7 t
. o$ L0 @% p. p" a
no,是佢話我要離家出走
# t+ }! ^# a6 t/ z  t4 h
仔都可以唔要?
: J4 w4 I. h! N: \% N咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
) \) ^; [) c8 u$ b: A, P' x真係要CD真係要過女性生活既% ^. G/ u2 V4 @$ A" U& K6 ^
咪早D出黎搵野做搬出去囉
* S% ?( b. e9 n, c: y0 K不過你都係睇左醫生先
, v$ ?3 U  _  w自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   
+ m0 ?# }/ R" Z3 D+ @; n: F" x) c4 V) c3 I& |
仔都可以唔要? " g' X/ u! E+ @; ^, ]  f! }$ ?
咁你而家無能力搵食真係被逼妥協' k" p5 y: q: u4 {
真係要CD真係要過女性生活既! R2 t3 \' X/ P; a1 t. G% j1 C
咪早D出黎搵野做搬出去囉- _3 B# A; f9 ?1 [/ E) q- _+ b
不過你都係睇左醫生先9 Y$ S! m4 A: F
自已亂咁食唔太好
0 f+ H5 k: ?' _( V, o2 k7 S我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   ' ?! Z9 c$ v% Z

6 m3 x4 N0 M5 E0 h我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
$ Q7 W. c4 `& K; |6 N/ K" V. O$ y2 J呢樣野我無經驗
2 B; y4 J& p1 ~- a# q! C0 {; Q6 S或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   
8 {+ O3 n/ S5 Mi feel so helpless. /_\
7 l! w; F+ z. ?% C$ b; c
又唔可以咁講既~~~
2 ~8 W; @: J% A1 V7 _$ I作為新相識既網友, 可以講既都講左
* H8 [# O9 ^* \/ z: T; w0 _( E% s$ U
我再簡單d講
. J1 m* S  w2 @( M3 V既然兩樣野唔可以放埋一齊
1 X7 z* x5 H' w& J# b7 M  S何不考慮先避其鋒, 再分開放
9 Q! W+ _$ O( v4 r, @; O這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   
$ r6 D/ ^- g  j* |2 m/ B
5 `( ^4 D  Q; e哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)
) I2 M4 q* s/ `7 Y% j9 q. p我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
1 {# d4 `7 ^6 n/ V
我小時候也有類似經歷,
) v; z  w9 o& t6 P) J$ y一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,/ V6 K% T6 Q: ?) t
而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,
- e' {0 k* v" V2 o, ]我父母被騙還回來數落我,1 K, _  j4 C9 B7 T
最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
& `9 v' s" i$ b/ M- Q也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,2 e$ j0 {/ w, e7 O4 i( I2 k7 T
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,$ H7 s) z  w" O' E1 h; J) m$ N
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,0 E8 Z# K. V5 i* U
錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,( q: m3 B) o3 m( l4 z+ g
最近好像看到幾個類似的case出現,2 X8 T6 y" H  [8 R, _7 s$ T
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?
+ z8 S3 ~; `5 T- X" Y9 m/ e* _16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,* S3 r$ a5 [: `5 w# ~
或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
  s; V+ B% j5 l) j其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,4 ^! A9 B# e% \, n8 `6 R' j3 ~
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,) S6 S9 L- P3 M: h% I) @( K# B$ K/ Z  V
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少," J6 a# E) I* c- u( X
錢非萬 ...
# L% y/ o: a7 o

, B1 s+ J9 Y$ O" {真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, 6 Z  o' d1 c1 R" _2 \
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
  B7 K0 a8 c; Z4 e) k9 n" P, r但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   
+ u$ N+ a6 E; I0 ?( N, A8 g& G5 |

( Q2 A. U0 V, H+ b9 M+ K" S真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, 7 c4 T# v9 a$ r4 s5 a" m% E- F
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
. o% a$ p) c  J3 e% |但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
# d+ w. t/ }( |/ @; @" L( o
非常認同,, g" S  o! m* r7 S
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,
5 T( E" Q# S8 E* T/ c* K* ^$ D然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
! s! C" b! ?1 J& I# K如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,
0 |; z+ z8 g4 {. N0 h3 l那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!
0 h. Z+ z( L% ?但你未add我喎!

最近訪問的版塊