嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

16歲的我想做女仔但做左既話個家會散

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-7-20 16:16 發表   2 F$ G7 W/ ?3 x9 E  r# `, [( S
明白了。
; h: M* H# Z6 n* b8 o0 Q& ^+ R8 f; m& S# a
Ltti, 長篇大論不再贅,以你的情况來看,衷心希望你能接納上面大部份的主流意見。
/ i( W! F$ Z% p0 v8 \
0 H/ d6 @; g( B2 y如有興趣知道背後的詳細分析可以pm我或add我。
8 w9 M4 J6 e5 F" |8 p8 \
己PM,add我吧

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 14:46 發表   
  e: j8 `' n3 I3 j1 L. S  |2 F
7 ]: Q! M% q- t! F/ }, v) e. Tno,是佢話我要離家出走
' T) e, j8 X+ Q$ e0 v& i( E- f* I仔都可以唔要?
0 ^! [: y1 c. N9 c! ?咁你而家無能力搵食真係被逼妥協) N' y& F0 d  a( c/ S5 m
真係要CD真係要過女性生活既
0 G$ N0 d. g" d咪早D出黎搵野做搬出去囉/ _, T, J9 b6 u3 U
不過你都係睇左醫生先7 E4 t: j' D& i5 d: t$ z
自已亂咁食唔太好

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-21 15:09 發表   - G% H. G9 T, C7 Q+ y' @3 ^
% ^9 q/ a* l) A0 @
仔都可以唔要?
0 ?: W7 f- H4 Z: m3 U+ r2 q8 B咁你而家無能力搵食真係被逼妥協
9 `  Z; N+ o+ c: |4 j真係要CD真係要過女性生活既( f3 K" F) h8 R$ i. D- y4 \
咪早D出黎搵野做搬出去囉
0 T8 C4 s5 s. w* L0 @/ H2 o不過你都係睇左醫生先
* B' i7 n7 O$ i8 ~" ]自已亂咁食唔太好
6 f3 t" R- s5 r+ v7 Z我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:16 發表   
( O4 n1 v6 f- r7 _+ ]* V0 ]
! m& i+ j# P( h7 K! e我都係咁lum,但係點睇醫生呢?己PM.
! |" n- Q2 _/ ]) C/ f
呢樣野我無經驗, j, J% d+ G0 n+ A3 v
或者你可以開POST問

i feel so helpless. /_\

引用:
原帖由 ltti 於 2010-7-21 15:18 發表   ; t6 ~0 e( x1 U+ E, i; Y+ q4 R
i feel so helpless. /_\
, g% O! D! }: G5 C, t
又唔可以咁講既~~~
/ s& Z. S1 {  ^: W( C- \% K作為新相識既網友, 可以講既都講左
4 x- W; E, [! U. s" M/ P% y; ~& [. l7 K
我再簡單d講
  I- K2 h# b. n' o# y既然兩樣野唔可以放埋一齊
7 a  H3 B: C9 f- [" G何不考慮先避其鋒, 再分開放
/ U4 q* U- ^4 X2 L這裡有很多cd也是不為家人所知, 一樣生活得好好的.

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-21 02:07 發表   ' V+ }1 z! n  y9 I
. V" L9 x8 h6 [
哈~您唔勞氣既就好,有時樓主既故仔真係有d令人勞氣既,已經知道咩事可以做d咩其實已經見到,問題係優柔寡斷(我曾經係咁)$ Y: g/ J1 ]& O
我既每一個親戚就係您所講既重面子既人,仔女入大學,識d咩名人,有d咩好既配合同機會都唔關我事 ...
9 C7 U6 F$ ]% `0 l& R; _5 @3 Q9 N% N2 }我小時候也有類似經歷,( {" N! M5 R% d" b, X' l) u
一直到今天我已經是阿姨的年齡了,還是怨恨父母,
7 E- d; f) @' q& f; E而且幾年前我還設法調查父母的親戚朋友,發現它們大多唬爛,根本沒有誰當班長當模範生,讀一流大學,開超賺錢公司,
1 N; }( q7 F- p# F* @我父母被騙還回來數落我,
" _' t9 e: x. U# R) d4 N# [1 T最常講的就是:我如果是女生,將來嫁人做做家事就得了,
; P* C# x: S( ~* C  b; b  y也許我就是每天聽,聽了幾年之後才變得心理變女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,3 m4 E8 U- d& W
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,2 J0 Q7 x# e& d
重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
5 L6 j: Y/ ?' O9 x錢非萬能,沒錢卻萬萬不能,
, A3 D' }* g: z# c; ^/ n最近好像看到幾個類似的case出現,6 w' h$ Z5 u1 D; l( a" ^, s& }
但我覺得它們都不是很清楚自己是想cd還是想變性?或者是想當女生的心理?或心態是女生?或只是想穿女裝?
, s$ n2 b4 z8 p& u16歲是變性的好時機,但變性之後的人生路不好走,0 n% i7 _, D' V) o
或者向現實環境妥協?就好像在公司對老闆長官一樣?至少這樣在現實環境中比較好生存,學生搞好學業,出社會之後搞好經濟,然後獨立生活,私底下當個自在的女生
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

先讀好書la...有前途個陣再睇自己意願

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-21 16:39 發表   
6 U8 r1 R6 L$ S% ]其實很多父母都吃定了小孩子(或青少年)沒經濟能力,3 M' P: u8 h; B  }  ?
說真的,生來就這個樣,吃藥並不會變女生,只會有些女生的樣子,開刀變性也只是樣子變的較女生而已,
  k( e1 @* p' U$ ^0 g  \重點是這些都很花錢,可是走上這條路要賺錢的機會卻變少,
, P4 b& i# R" T" }$ a錢非萬 ...
) ?' Z& ~2 j) c3 |: z4 U. m- E& S. `
1 v$ j" W( d- x0 J" S1 l5 s* f$ T, }$ }
真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好, ! _3 T4 ]( j1 X2 u+ V
普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,   D2 Q, M0 c* G, u8 w
但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

太年輕,不而過早下決定.

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-22 00:57 發表   ( ^' \6 d# L- K# L; c# z2 N

& n& d5 a& z" |: C
( \  r( w+ }$ a+ N% @真的不敢隨便談論, 雖然知道用藥越年青效果越好,
& P+ U" ^7 C! }7 Y1 Y/ m+ l- T4 t普通人等到經濟獨立, 一切定下來就已經太遲, 錯過了黃金時間, 只會淪為不男不女的怪物, 下場變成悲劇,
3 \  E: `5 t9 A但16歲又未定性, 發覺不能回頭時, 又是變成悲劇.
6 c# \: l& n% e- Y/ i
非常認同,/ F9 G/ T' t( F7 N8 n
問題就出在16歲,自己還不是很有思想,, ^+ `% R, J" f9 a
然後,當然也沒那個經濟能力,家人如果不支持就沒戲唱了,可是又有多少父母會希望孩子變性?
+ K# v2 g& }9 w+ h% M如果不是循"正當管道"變性,就拿不到"女"身分證,. v3 W. g. B) j" T2 c7 ~
那麼將來的人生路也不好走,

或者你約我cd都可以喔

pm咗你!* O% z9 Q0 W/ ]' i2 \9 E$ B
但你未add我喎!