嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

搵人幫自己買, 搵邊個好?

搵人幫自己買, 搵邊個好?

如題4 z8 [1 ?) `8 ^" j1 D" m
你地搵人幫自己買, 搵邊個好?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-21 21:17 發表   . G9 w8 }# G, e
搵人幫自己買鞋? 呢個壇好似得一個人做呢d野之嘛
) [( i- c/ V  H- e8 {
咁佢係邊個阿
4 `& g+ u+ l7 b" j" U# G我都想搵佢幫我買鞋
7 X+ \# v, P0 w
3 _9 u7 o; F6 O( [! I[校服收藏者]想買鞋?我帶你去啦![/校服收藏者]6 y/ |$ Z+ l5 t" K
& i& k% q" {% X6 T: M4 O% N

我通常都自己買, 不過如果姊妹要求我都可以幫姊妹買~

自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-21 23:06 發表   ! H4 w3 Q: Y* c; B! t; D5 Q
自己去買啦...嗰種面紅心跳嘅感覺無法形容...總之就係正~
# m% a/ e- n  R8 S
/ [6 ?' s4 i! M1 e/ K' V試到成地都係鞋, 穿吓呢對又穿吓嗰對, 超超超超超正
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

如果想搵人幫,不如組團一齊啦~鞋呢樣野,親自試好好多架

tomato ...

校服收藏者仲唔出黎帶隊~

睇下你想去邊樹買鞋啦= =

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-22 00:04 發表   
2 m0 J( H0 u6 s5 v8 M" ?校服收藏者仲唔出黎帶隊~
6 z& g; {7 J; {" S+ W1 K

" X4 C5 B% j; H. `. B5 M# `$ e1 c* b3 j- j2 {$ K6 G
算啦
5 M. W2 Y$ l2 U3 x個主題係幫人買鞋嘛
0 O7 T4 h* `+ x" `2 c又唔係搵人帶去買
6 s* N' {6 S! H8 V  p: o, `就算我帶隊' \4 l, b2 T7 O/ Y- r1 H! G/ M
人地肯出黎先得架嘛. F2 W! E" H9 T) V
% l" d$ q* I! T/ y: j% y+ X

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-22 11:05 發表   + }8 k9 z: @2 b- W- K2 x
/ r8 e8 I  H6 X7 s6 B4 p
; E( ]; n( g9 h6 e" T

# {1 S( n+ G* J& v! u/ m% ~0 J5 h算啦; k3 N! h2 [2 ^6 o+ D
個主題係幫人買鞋嘛
( t4 F1 P7 b: m. a* A又唔係搵人帶去買& p4 l& {2 G$ ?# ]& k$ U8 R/ O. p
就算我帶隊! p" {) R( b/ n5 P. |
人地肯出黎先得架嘛
* a$ Q( [! f0 l/ j, W; J

* Q& b7 K+ R$ N係喎, 樓主想幫人定搵人幫........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

搵人幫.......有咩介紹呀.....

即係自己買啦4 \9 a9 y' O. K0 v
係咪?

上哪兒買啊?, F8 ?" v% |7 z- ?- f7 C
妹妹.............7 Y; ]9 {6 m: v+ L  s$ r4 s# n