嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

自學自用化妝班

自學自用化妝班

http://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
  c) {6 y5 C+ z小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"( C( n/ Y8 X4 Q- U! S
$1600兩堂, 每堂2小時) W& `$ M4 f! j+ }! O& p

2 m4 p2 f0 G7 o$ f" l. n* A$800產品回贈, c' `  J& }2 g7 K
包1年會籍同1次修眉服務+ z# T1 B% A4 i, b: |8 \
全年免費練妝及專業指導$ q  Z  ~3 D7 A+ H
免費提供化妝品於堂上使用
* G8 q% x- p, |7 U2 o  R  K( A: x, e+ w
雖然$800一堂都幾貴, 但係都包幾多嘢, 而且而家好多男仔都化妝, 所以小妹覺得值得一試~
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係有男仔化妝- f0 ]6 J6 j% G
不過佢地唔係化女仔妝呢

回復 2# 心儀 的帖子

不過我覺得用哩個理由報名應該都ok哇

化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  # B% a2 i% f2 T7 f; [

1 S0 w6 z; p' Y  m7 o5 y先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班4 |1 S  y  {4 x: }5 u! x/ ?5 F" B
5 P+ w  c6 N* J: A& K- y8 w9 F
點答先好

回復 4# butterflies 的帖子

到時唯有話係for Hollween啦

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 20:28 發表   - V6 q9 H! ~5 j( ?; b
到時唯有話係for Hollween啦
$ Y- _4 g2 s8 G0 g
先生~
- O0 k. W. Z6 c8 b5 a0 U我地有另一班教化死人妝喎~, s$ p8 {& X0 [
咁你又點答呢?

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-23 19:41 發表   
9 v  g& i- f* E; ?5 W化男妝同女妝係唔同, 你諗定到時人地話  
# u% v2 d* \3 m1 w" X! J2 J0 a& s$ {9 q7 U4 L: K: }
先生, 呢個班係for女仔喎, 男仔有另一班( I" y* I" D( n8 A

$ N/ V1 a! d7 K  j( `' N$ b( F點答先好
" C; t* D2 B$ [. x9 ]& W; [1 L1 P
我幫人影開相既~  }  }; H$ [$ }2 R3 v9 @
但係個partner又走左喎. \# A' g, u5 q  w4 C3 q
咁咪諗住自己學埋到時幫人化埋囉

回復 6# 心儀 的帖子

又係喎....................

回復 7# 心儀 的帖子

哩個理由唔錯喎~

幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-24 01:55 發表   ; T9 i  I( g! H
幾多化妝師係男啦, 問起你咪話想學咪學囉, 睇下自己有無天分入行都好呀
; d/ l* l, J8 s: w3 Z6 ]. F: i* \% ~  N0 H7 ?# z- E
Exactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-24 10:44 發表   
: ~0 z8 M& X( ~/ h  P
- H6 T" ?, N/ X5 ?
" `, @% Y, T$ |- N  xExactly!! 好多平時女人做嘅嘢, 做得最出色嘅都係男人, 不論時裝, 化妝, 廚師.......
; b' U. i# J4 c* Z5 v3 }+ I, I. V3 [: g, a7 c2 f& b# j' a0 v
無錯! 講得好啱!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-26 01:33 發表   
" [/ ~5 m' c6 A) W. K3 z# R6 ~8 S3 y# h' I

~# v% r! ]% E5 k5 E無錯! 講得好啱!
. K9 y8 w5 |, [, w* Z# ~
我都覺得係wor...  不過都好平常姐
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-23 12:36 發表   
8 x8 V$ }0 S, [, d% _, Bhttp://www.beautytech.com.hk/index.php?v=courses_makeup_personal
9 K5 C) A! L/ I7 v; N. v" u, u小妹之前喺電視見到Beauty Tech個廣告, 啱啱上佢個網睇過, 發現有個"自學自用化妝班"7 R# l9 w( L% Z; u5 n
$1600兩堂, 每堂2小時
2 e: h, I1 r+ e9 c5 v, Q2 H8 i# d+ P9 w( m% O" ~3 H9 D" v& x
$800產品回贈 ...
; a; O6 z" V  N- g$ m; m% P# \/ q: S! @, |
真係超貴... 我令願留返d錢買化妝品好過
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡