嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD或男兒身去買女裝?

回復 12# CECI 的帖子

真係多得王先生=___=但我覺得都唔一定易買左。始終人地係扮野同有人幫佢買=.=
6 U, M8 S* A" _* w% r% c, f/ N% B5 g( U* D只要大擔出手就可以。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表   
2 n3 u7 |) [3 |
5 b" p* L5 m! Q/ o: |
1 J  L5 O2 ]' a+ b. z雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..0 h0 `* A* k' T0 Y- _0 p. L7 i3 ~
4 D5 o8 D3 h& D1 w/ |/ x! P: _
啲大公司多數話至多只可拎3件衫去試身室(如H&M,UNIQLO,而Esprit outlet就5件max),通常我會拿幾件女裝,再夾1件男裝(如牛仔褲)咁拎去男試身室。8 B/ Y; m$ X  S& m4 B0 i
...
' V$ d% m& q+ }, Z. u3 o" y- N4 Y- h7 N
完全同意! 反而MAPLE我未試過去買0野! 唔知有冇姊妹們有經驗呢?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我都男兒身去買!!6 q1 |( H& R" ]  w0 ^6 ]/ n
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!!
5 F% v" w. X/ I6 I. Q6 B所謂~熟能生巧....
& a. P3 T* o' x/ e' V- _9 `# O7 y4 Y" U
+ G! j8 g, G+ P* O0 ~8 \後來我都很大方的直接去買~% h: w. [" H* c4 i1 g' C" Z
別人異樣眼光~那又如何?!
+ S. s6 K' t9 U# C3 w- q我花錢~你賺錢...有何不對?!

i never try before!!

有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?

引用:
原帖由 xup654m3 於 2010-7-29 03:22 發表   
! K+ Y3 ?5 u3 \( X8 A8 f我都男兒身去買!!' t9 c& x) n4 B. K4 r% _0 C; v6 {
一開始會害怕~甚至心跳一百多!!雙手發抖...很羞!! . ]( Y9 h9 M$ X! O# ~8 s, R
所謂~熟能生巧....
4 t( j; j" f0 E2 _8 L* d2 V" _  s5 x/ J# c3 W' U; q) y
後來我都很大方的直接去買~
" ~% d/ V3 ]/ Z6 R) M, Z別人異樣眼光~那又如何?!
9 w) b) E+ @) G& L+ _& K" D  z6 a- X我花錢~你賺錢...有何不對?!
' Y$ z6 W' d0 I1 t1 d' K
4 i1 [( A& u$ [+ `3 ?3 e7 U" F
"心跳一百多!!雙手發抖" <- 呢啲感覺先最超超超正, 好似同女神表白咁, It is better than sex!!!
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-29 10:41 發表   ( m' x* e- ]% n4 {/ W& q
有冇人以男身份試過去G2000 / Mango / 其他小型女裝店買女裝?
% g. }6 ^" k  _3 _) T
3 x. a$ p# `$ p; t" r  c去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits# r2 s" O3 e6 c6 ]( q& ]( c
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題
5 `4 L) J6 j: K( p/ F( T千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出去舖面 , 應該無問題嘅
& j! s& L- g2 M- ~* o7 {: f( }$ l# b, |' U  g5 G3 [# n/ U) A
近來愛日本嘢, 就去CWB東角laforet, 金百利,旺角家樂商場啲boutique仔, 唔知幾好招呼
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
8 k6 L7 B; x9 U5 ?/ k雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..+ D$ M' p9 Y+ |" Y* D

引用:
原帖由 crazyguy169 於 2010-7-30 19:34 發表   
% _) O3 j9 J& c& R! n9 _: N9 p[quote]原帖由 kr_12 於 2010-7-28 16:47 發表
1 }, t, r5 m# n8 p3 F  f& M2 V雖然post係我開卅提出,不過我都有少少經驗既..
0 |( z: D+ p, a
+ X% h* D8 m" h0 w
..............????!!

小妹去百利買衣裙有這樣的真故事( o7 l, x. K' Z: v% U! c
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 發表   9 S7 W6 k2 t7 T* O
小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
/ d# [& `% l; x: N# Mhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
# }  C* J" t  ~2 ~! U+ _1 F
! }7 u& m4 f, w& G* _. i您不滿足訪問這個版塊所需的條件。
' Q8 e4 T2 {% E9 J. a   訪問條件: CD點數 > 10
4 `, ^2 G- q( J: h# Z1 L9 @% V   您的信息: CD點數 = 2   1 l$ L; y; Y2 n( K: [' b3 }( U
9 w# h# `" f3 N0 o; o& S, B, j

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-29 11:44 發表   : t3 Z0 C" W, g( d$ p

) a/ J1 g9 V) U  [/ g* z% r+ a" {# J: X# x/ \+ @" H; y1 `6 I  y
去過 H&M, uniqlo,  Mango, Viola 呢啲買便服同 OL suits: A2 T4 `. ]" u/ K: o
G2000 未去過, 有網友話臨收工時段, 人少啲會入去試OL suits, OL 裙, 啲sales 都無問題3 p9 ]4 c6 j5 P: a- C
千期唔好以為自己好索 , 著住條裙行出 ...
( U! |9 k- `) p( Q+ T3 s9 S% e; ^2 a* d) c. l
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

我就唔好夠膽 cd 出街

引用:
原帖由 kr_12 於 2010-7-27 18:44 發表   ; f2 P9 z1 W, ]4 ?8 e
想請問各位去買女裝外卅內衣時,你地係CD左後去買或是男仔身去買架呢?
# b) D3 Y+ s/ W$ P- r6 g# I1 \8 L8 l! l! k' V; J- M: `
若CD左,又有冇人發覺?
& a3 m: C1 y! _! B4 K+ \) {9 E
6 U8 ?8 S2 }, w# x. z+ g咁大家有否試過以男仔身拎女裝入試身室試呢? ' j% w5 t- U* i) q, K

+ t7 M# W8 ]0 u5 S; ~; Rthanks ^^
0 J6 @  b* V' _, R0 u+ Q
6 e/ O. @! @) M2 l
我反而唔想cd去買既原因係我唔會比機會人話我干犯行為不檢,而且而家好多人接受男仔買女人野,仍地寧願知都唔想見到,但生意既事有錢就要做,就係咁簡單
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

I only wear man'wear to buy cloth to cd.....

咁你地會唔會平時都照著女裝出街,只不過係女裝t-shirt + 褲等等?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-31 15:40 發表     e( Y& @, i8 i5 M7 n

) q8 p" N1 c* ~' Z, [- m+ D' t6 h  e( I
Heel姐, 請問你到CWB東角laforet, 金百利等買野, 那裡的店舖有試身室嗎? 買的貨品是否種類很多呢? 行街街下次老友我好唔好呀? 你知我住邊ga啦!
- o0 T$ A# Y* n9 }% p
7 D; O2 J; ~9 M# G1 l2 h
啲boutique仔唔一定有fitting room 㗎, 有我都唔會開口要試. 依家唔少女裝free size或只分大中小碼,
3 P2 m/ _/ ~; P: P  D0 S7 ]1 Y) j& ~7 W' M1 y+ n# M' J
所以好多boutique仔唔預客試, 除非緞質裙,禮服, suits 呢啲無彈性嘅質料造嘅衫喇., p4 F1 g  P, s& P: B# Y
' G; ~% H! G5 o: ~# h
欄街我好隨意, 星期六多行CWB, 睇吓有無機會喇.

引用:
原帖由 CECI 於 2010-7-28 01:50 AM 發表   
1 s4 J0 c! |( z8 @0 O( W, k! s- [8 s
' z& B+ |: A' v$ c
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似 ...
" m+ Y4 E' w4 g+ [1 l
  u$ D- B6 ]$ z! Y+ ?" ]+ r
Ceci 姐, 有無地址提供呀? PM我丫 Thx

我通常上網訂炸..

引用:
原帖由 joey221 於 2010-7-31 09:53 AM 發表   
) f; ^6 H0 E. `, V; h! {* t小妹去百利買衣裙有這樣的真故事
* K$ q+ {% o2 s# U/ p- l& Ihttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13012&highlight=
! b/ i0 l2 H0 M. P/ k6 F& ^
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成( t! ?- W9 K' u4 [9 V
" D5 I- ]# _( f5 U2 T; O
您不滿足訪問這個版塊所需的條件。9 J( c: }9 W2 V; \
   訪問條件: CD點數 > 10
" m* Q5 V# [; l! R* }% |/ `   您的信息: CD點數 = 2