嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友知道你CD ?

女友知道你CD ?

有幾多人既女友係知道你鐘意CD ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
佢知我鐘意,但係又唔俾。
0 @; K; I; r; y" n+ ~7 W! M
0 _( z) N# D9 d# g* q0 R6 l4 v% v所以你真係好幸福,你女朋友會陪係CD去街。
我最鐘意著裙著絲襪

我到而家都係單身ar..........................

唔知點解D字show唔到出來?
  S, s6 p$ e0 G' z. j) x/ C! j+ A# P+ @

佢知我鍾意著襪褲,佢仲試過去瑞士旅行嗰陣喺果邊嘅超市買咗幾對襪褲返嚟畀我,雖然只係一啲好cheap嘅貨色,但真係好感動,好開心有一個可以接受我呢個戀襪癖好嘅女朋友!
3 [& ~, e- o7 g% ]: f. g2 F1 p$ E$ I. m. u
只可惜佢完全唔鍾意著絲襪卅襪褲,如果唔係就可以同佢一齊著住絲襪做愛!( t5 k1 ?) [) k8 j' w8 W+ M- ]
9 a$ S+ w9 q1 f9 c

我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....

我女友可以讓我小CD,可以著內衣,內搭褲,鞋子

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   
- c, ^2 u; r' Q7 [1 y1 e我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
4 y5 M: L' V/ D% ?
咁開心
我最鐘意著裙著絲襪

我女朋友都知我 cd架所以好幸福
pendyy

引用:
原帖由 xcherie 於 30/7/2010 06:32 PM 發表   
2 i7 a7 T+ t7 k- x我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
0 ^& w2 s2 W2 G: i6 e# l* E4 x我都係 ~

點解你地咁好,我都係不斷哀求,佢先俾對絲襪我著住瞓覺。
我最鐘意著裙著絲襪

9 F8 J- G: f: P% Q7 C: |
沒有女友
+ J6 A; F' |6 D0 g% p0 D1 k3 v* u, s布過也不能讓她知道...
/ Y! w$ F* w, |# N! N不然依該會分手吧..& F; @9 N, D, E/ c& v- M/ D

試過女朋友比過佢套校服我著...然後佢有兩套, 佢又著...

可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2010-8-1 02:17 發表   * w8 Y5 g/ q- V5 Q
可以的話揾日大家帶曬自己D女友出黎一齊CD見吓面都好丫 ~
# E2 O1 N7 n0 I3 O: ^, N6 X好好玩咁喎,不過我諗我好難Join到大家。
我最鐘意著裙著絲襪

前任女友發現我買胸罩,後來成了"同性"普通朋友,後來她又有了新男友,我就主動疏遠她了,& |3 y0 E, V, A9 ~9 V
現任女友則懷疑我是同性戀,不知我cd,; ^& M! D* h! Z8 \% c
ps:我不是gay,我不喜歡男生,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

收藏得好、重未被發現、、、

我都知大家好難约時間架啦 ~

引用:
原帖由 xcherie 於 2010-7-30 18:32 發表   
1 a! k5 g$ I! j4 f4 P& W6 L0 ~我女朋友都知我 cd架, 佢仲成日要我cd比佢睇, 一放假仲唔比我著男裝....
, a& L5 G7 e5 P. t& ?. C
咁正, 咁你要好好珍惜 la

i must die if she know............