嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

被誤會

被誤會

上星期好夜約左人交收,初初都諗住好快就返屋企6 A2 N' r, Y6 @3 w$ G
點知個CD要試頭髮,之後試完買完傾傾下又去左飲野,所以去左成個鐘! a, _3 y! z% ^& x
跟住我而家聽返我阿媽話婆婆好擔心我以為我拎住袋野落左街咁耐唔知做乜(我係同婆婆住唔係同媽媽住), N, v/ e! h- u# y. f& |
仲話我無著底褲(我平時屋企唔著的,果日諗住落一落樓下(因為個客黎到我樓下)就返上去所以都無著返)
3 L& ]" h  m2 [5 w- p0 B梗係以為我做D變態野 # s: ]- L7 C1 K$ l; F6 S) T- [  \) j$ L
我阿媽叫我唔好玩咁盡
/ |/ L  v! r% c, o* N9 E我先唔會做埋D變態野
) _4 q1 m, o+ b* m! ?. d8 q
$ W6 w+ [  j" R& j2 _易服癖呢樣野個名都衰曬
' d: L$ C& r% |. h6 b我都費事解釋咁多
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你都係阿叔啦- c3 M( V/ P7 f- B& f) L, m
阿媽仲會管你?

咦...上星期我又真係見過你喎,之後又有同你去飲野喎...前前後後都差唔多有成粒鐘添喎.../ Q' V8 k$ A( ]7 ?$ I6 W
係差在我個陣係白撞冇買野者~不過點都好,出街都係安全至上

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-8-2 17:59 發表   " ~5 w( Z3 R2 ~; H5 D# a
你都係阿叔啦
9 ~* w5 X, N0 b4 D' _% S4 A阿媽仲會管你?
( j! O4 t! `9 _( L
佢唔係管
5 M5 z5 r1 Q. b  P: D叫我唔好玩咁盡姐% ]* Q" a: f7 m
可能驚我做出一d對唔住cd界既事XD

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-8-2 18:29 發表   
) p3 X* {' T/ t" T咦...上星期我又真係見過你喎,之後又有同你去飲野喎...前前後後都差唔多有成粒鐘添喎...
  Z! n$ F- _# }$ L1 O! H+ A係差在我個陣係白撞冇買野者~不過點都好,出街都係安全至上
" d' E- n5 B7 v+ u' c, g) I唔係你丫
5 Y" T6 f% _8 D, _( Q7 U果次我11點幾落去成點鐘先返~

內褲也不穿,太sexy了吧

. w; D+ x" P; f+ J9 f唔著底底, 咁著咗乜呢........
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-8-2 20:48 發表   + b0 C* r8 s3 C" Y6 [

# }: o/ b$ d/ l5 q3 s9 q# @唔著底底, 咁著咗乜呢........
6 I4 n* v2 e1 S- m* n我屋企不嬲都就咁一條短褲咩都唔著架啦

你婆婆連你唔著Under都知, 唔係0下哇? 一係就將條Under劈係廳度! 心儀你唔似咁"呢啡"wo!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-2 23:54 發表   
& b( z* [2 s, T  L% @# j1 Q% ` 你婆婆連你唔著Under都知, 唔係0下哇? 一係就將條Under劈係廳度! 心儀你唔似咁"呢啡"wo!
2 ?2 H: T2 l1 ?( ~6 x% ^5 L
我唔係劈係廳度& d( K# s' m% g% B! X
而我係會將條底褲笠落婆婆個頭度

心儀大叔好邪惡...................

原來心儀您咁放,係屋企唔著週屋走,不過以前一個人住我一係著哂絲質連T底煮飯,一係就全部都唔著,好懷念那個日子啊~~~
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

妳婆婆都好眼利~~, 一眼就睇得出妳無著底褲
* E2 W, Y: O! ~+ R- N
" H7 l2 F; Y$ I, c3 `6 ~心儀都好有人氣, 原來妳都好多次同人傾咁耐, R% g) z  {, w, A
妳唔post個時間出黎, 重以為係我8 r9 k% q, F( Z8 u7 \3 W  |$ [5 X

7 H6 Y* u$ ^/ g% m$ t真係越嚟越覺得心儀可愛

你婆婆好勁..一睇就知你無著..-v-

孖通.............................

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-3 01:01 發表   3 D3 S0 v! i5 V
妳婆婆都好眼利~~, 一眼就睇得出妳無著底褲
1 o2 ?& E! v# O  k3 i
$ t* b) b. r2 o/ h3 m! H心儀都好有人氣, 原來妳都好多次同人傾咁耐
; a" Q' `7 Y& \% B妳唔post個時間出黎, 重以為係我
7 H9 Y  e! j, A& H& r6 c9 Z
5 [- z7 ^8 n( t: N真係越嚟越覺得心儀可愛
: |* z. y( t" ~! a) ?2 l3 a由細到大我係屋企都係唔著架啦
; R5 @0 H% x# P+ W$ |有咩咁可愛呢XD

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-8-3 02:29 發表   
: m  `% }  a5 `% Q# Y孖通.............................
% o. P5 t% H5 d9 m6 n
舒服丫

心儀姐姐好開放ar~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-2 22:18 發表   # L- ^* j9 P6 w3 h( P4 c+ n
2 @) T& q, ?1 X
我屋企不嬲都就咁一條短褲咩都唔著架啦
0 f9 m4 c) g: X. q4 ?5 Q( B: t: ?1 t! \# J, b$ K
我訓覺果陣都係!, Z& G4 u% F) C2 ^% t1 j
yeah!give me 5
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 西門 於 2010-8-3 00:47 發表   
; G; w0 `3 R& B7 [心儀大叔好邪惡...................
0 r0 R4 p" n8 \# Q7 V. E0 E" U& n  q1 Z
+ B' E' f1 F+ n( A* r, ?0 i
心儀絕非大叔啊! 有幸見過她的我可以証實啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!