嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

http://shop34836524.taobao.com/
, E2 V# a/ O) [& V, `, Q  D4 V+ Z0 r* y! T& `6 ~! o
我地平時穿開的絲襪都幾單調' V4 F; ?- V/ E: k/ f. t

. l8 w. I+ f" T0 c7 q但呢間野幾正下:D 入面全部幾乎都是油亮絲襪
, y. V# j2 Q% m% P' \$ T; _, Y' ]. }8 K9 _" n
價錢合理唔算貴 種類繁多 " K; G; w' `2 f- K
. M- X- _8 _( r. O- _" h
希望大家會鐘意
5 m; L: F( [8 }) @
6 `7 ^: N0 F) `, d, k1 i) Z[ 本帖最後由 baby123 於 2010-11-24 08:36 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
謝謝分享 !

不如團購  X' H' R0 L! J; j8 f, |
慳d運費

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-4 12:34 發表   ! q: l5 n( g4 l8 B5 d* _1 x
不如團購9 E/ z# _" B$ L
慳d運費
; Z/ V+ r0 e( ~6 d, }2 A* F其實都慳唔到幾多6 N' e$ K7 C6 D* i/ _4 H
團購都要比錢人賺

幾正 ~ 不過我唔識係淘宝買嘢 ~

多謝先..但系吳色用淘寶.又想去買

啲質素都好似唔錯喎

佢個價錢, 香港街檔都買到啦, 依家淘寶d野真係越來越貴

引用:
原帖由 wolford 於 2010-8-4 21:14 發表   ! Y2 n8 S1 w' n9 a5 a
佢個價錢, 香港街檔都買到啦, 依家淘寶d野真係越來越貴
6 ?; Q* W8 w  O( p" }
+ o. W  x3 a/ j- Z( Y6 [我記得個網買夠唔知幾錢 就免運費  
" w8 q' N- s" G同HK的價錢應該差唔多掛$ u7 K2 p4 J6 J* B; o

7 S" u3 Y, V: s2 B4 E3 r4 Y) w同埋出面有D系得閃冇油亮 ; M% `5 `& e; n
油亮中呢間野最好2 a' }. X2 O4 F" x! {+ i( T0 L- i

5 G8 c) Q' V) G" T$ c0 |% C+ O[ 本帖最後由 baby123 於 2010-8-5 06:39 編輯 ]

感謝分享喔 可惜我人在台灣 不曉得怎麼購買..

引用:
原帖由 peicutehong 於 2010-8-4 23:19 發表   " y5 l7 q7 U. q) O
感謝分享喔 可惜我人在台灣 不曉得怎麼購買..
" ?2 o7 g" N2 |8 I) k5 ~6 r; f
1 C+ j. w- O* {) F* u
http://service.taobao.com/support/knowledge-1114778.htm9 w& w/ N6 L' h2 w. m) S

5 K7 ]6 p- @1 \5 e' D; b& M淘1站有港澳台的購買 付款 教學 ' i. F4 h' `3 k2 {6 v
自己上去研究研究吧
% {9 B) Y1 V5 M+ E6 i9 d
0 U5 |( S# H- [% d; ?; z& x[ 本帖最後由 baby123 於 2010-8-5 06:38 編輯 ]

香港邊度多依 d 油亮款o既絲襪買呢?
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

真是感謝提供這麼好的網站

good shop!

謝謝分享 !

點買先得嫁????????????

回復 1# baby123 的帖子

多謝姊妹好介紹

引用:
原帖由 ph2007 於 2010-8-7 11:35 發表   
* R: G4 @1 h' q香港邊度多依 d 油亮款o既絲襪買呢?
) g) H( ^0 B! u: g9 ~: A9 z% P
3 W% Q# }8 x1 l% [& p/ v! }
的確基本上真系完全冇. a+ ^+ B, Z/ Z5 L: C: X

% D5 k/ P4 _2 z5 C我周圍搵過曬 真系少之又少 超難搵(如果系網上計)* D# R, u( b8 d- B5 A! K
$ X, k: ?8 q- d9 Z' E% X1 S2 ^4 t7 R

我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

回復 19# CECI 的帖子

係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.