嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知動漫節的完美偽娘係咪呢度D會員呢?(附圖)

我下一次也想去cos...
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我原本今年去嫁.... 1 q  X9 y7 c+ o' f; f" h& v5 t
不過...>”<

其實有無人求証到?
& e: C5 v1 t6 m" x0 D果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...1 I% h1 @% _/ `6 `

1 a; P5 @( C) w" A/ A% q變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)
5 t" K0 n( i- V" a6 r- O更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎...

己證實是女生,此POST己完.....

回復 23# applechoi 的帖子

另一個同佢比差幾級......但2個都係女黎

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-8-6 02:38 發表   
4 c, `( l- A0 m8 E3 E其實有無人求証到?5 J- P1 y8 d4 P: i% I2 O; T
果邊話同場有兩個人cos同一個角色, 仲未知邊個打邊個...
8 D* G) H) d' n  E+ ]; K, }- w
; y, G2 n2 T& Z( W% B. W2 i變聲果樣野, 其實扮女仔聲有難度但不等於練唔到(我都有朋友男生女聲, “天生”的)6 Z2 l. A0 |3 {+ m6 H
更何況...可能果位仁兄聽到果把聲係同場果個女仔黎 ...
" z  [9 S- l3 [& l# P

, q" ^+ t4 |4 s* W% z好耐無見lu.. 但係扮聲總係覺得好似係cd最難做ge一樣...
6 y# D' @0 t& b8 \+ R(定係因為自已唔係太識唱歌? (歌到讀書咁..W))
" C/ b3 Y# c. Q7 t  ?0 \: D  k
8 V" `& g) [7 E0 t
引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
0 l6 X9 F) t% A0 N6 d己證實是女生,此POST己完.....
' Y) G6 S' h5 x1 k

9 t3 O& K% v5 u* j; a, H+ K我想問...點證實..?% K0 O5 ^& R7 d; s+ k2 s% _5 J
原來我睇都會有睇錯ge 時侯...

完來我沒有記錯~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-8-6 04:40 發表   . \$ I) L  u2 K" z
來我沒有記錯~!
6 u: S4 _4 N8 h2 F: f 0 E' ~( b) c, ~% R; @2 z2 Q
----------------------我是分隔線---------------------------
1 [0 j" T4 e5 x! r5 H- u我覺得佢女仔樣丫$ R2 ~  k( ~2 b; l+ Z
點解咁多人話佢似男仔呢@@~

引用:
原帖由 涼宮春日 於 2010-8-6 00:11 發表   - F, T3 {: k" B' y" R
我下一次也想去cos...
0 v* z+ x$ v3 n1 p. |# A( p% h& n
頭像相中人是你嗎~
* C1 l( j2 V% X! N& S1 z' V是的話已經可以出COS了

引用:
原帖由 akina 於 2010-8-6 03:24 發表   
7 B# t$ Q1 u1 E; s& A% A己證實是女生,此POST己完.....
+ x5 ~/ t2 v+ u7 _1 Y7 `
點證實呢???

我成日都打錯字....orz

究竟佢係男定女呢?2 Z* x0 C( a" h( i! H/ ~
睇第一張似男,第二張似女多d

我...無晒頭緒......

有人話男wor .........

好靚女wo, 真係男黎?
# a. J3 `( ^# [' N. M1 U) W3 S眼紅~

好令令令女丫~~~我鍾意

真係吾講吾知係男仔.

等我仲以為佢係女仔黎天@@

很可愛...................

eye make up are nice