嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地有無試過丫....

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   & b; i! [& z" X+ e4 N0 u4 Z7 I
' R9 f5 w( e' J  A+ H5 W# K
一星期先兩三次叫多?7 f8 J; ~. z# M
都未夠我一日既份量
& Q- l+ S' Y; O4 g; _似乎心儀姐姐一日唔只兩三次喎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:01 發表   9 ?" p( D" Q: M; Q2 c

2 O/ H3 F1 x( y' I3 K一星期先兩三次叫多?
, e8 u' n' A# c都未夠我一日既份量
- W4 ?" }! j4 Q* v7 t0 ^. o9 _9 a/ J8 a$ G% f) R0 y: K( u+ t: d
你講笑咋?

毛多毛少,每個人體質不同,我腳毛很多,但手毛可說沒有,我也從不管它,
) ^. |: W6 k( l2 _鬍子一向長的很慢,
) z3 \2 y3 _1 x0 ]& c1 @不過我發現真的只要某天有XX,隔天鬍子就會比平時長的快.
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
! D1 r* {4 R0 b# ]" ]0 [, N/ E- N: E" {
/ k- P0 S" E, M, ~
+ N4 r' l0 b, {! _, H' b0 }2 M( P' e你講笑咋?
* T. m! h- C/ Z/ y0 i
我似講笑咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 10:59 PM 發表   
+ E4 x% ]# s7 M& t9 L* ~: [
$ n- |, t7 M- u& A- f) u" S我似講笑咩
果然有心有力
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-10 23:03 發表   & F: y+ \9 u7 l% q
果然有心有力
, C/ O0 F* k! \# \9 D6 d
蛋蛋既生產力奇高7 P4 r! j* P5 x: w5 W6 e; N" N# J, D
唔打谷住好辛苦的

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   
& Q- _0 C* y- G" h# `6 {
! [2 ~8 ^* I, R% m2 |蛋蛋既生產力奇高
# T8 d) n/ B0 C/ Y2 L0 K唔打谷住好辛苦的
" X' [5 ?1 Z& [

/ i, c* O5 ?7 j% X, C) x小心到真正需要用時唔夠用

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 23:51 發表   
4 F3 _/ {, r) I2 ~3 Q
' i  B7 a& F& j/ m: D& g1 j, [) r! U& ]6 L! ^4 A$ y
小心到真正需要用時唔夠用
: N+ {4 J" j3 d- v  g
呢d野唔會用盡架喎
  P' q' Z3 l% h+ }; u9 l醫生話打飛機可以保持青春

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   : \; _- R; N, N, H: Z, v1 ^

7 r$ ^8 x* F) _# X呢d野唔會用盡架喎
% T) E, z3 \7 k+ u醫生話打飛機可以保持青春
4 u. c& t5 n# t7 ~/ |咩醫生先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 11:56 PM 發表   
  [8 L" ]& X) V# U9 N7 Z/ \: ]
0 i3 n/ U% [2 ?) R3 ]+ N% _# X呢d野唔會用盡架喎
: {  N1 A- ]  U* B, @7 {: a. }醫生話打飛機可以保持青春
真架
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:56 發表   
  @- ~8 c* b# f5 [! S2 ~. [9 S
6 e1 Q* p' m5 P, a  g3 E4 A呢d野唔會用盡架喎
5 Z5 O" r5 _# e+ B% \: C4 V醫生話打飛機可以保持青春
4 ~7 [" G: m3 a2 N- J
呢個醫生講得誇張咗D WOR

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-8-10 20:38 發表   
8 N4 S6 o" Q* ], `1 A* L8 V
: {% b2 W  c4 n7 K5 x* ?  o5 i, L+ c. v
你講笑咋?
# P" z; L0 u* L9 A
如果佢肯忍耐d,真係可能會出多d嫁,7 h, P  p- e$ b7 R3 Q2 R+ `
不過,個人身體既雌體素及雄體素比例唔同,而且身體分佈比例亦都有唔同,有d鬚出多d,有d毛出多d,有d好似我咁2樣都有,而家我禁欲左2個月,毛既生長慢左好多,有次我仲剃哂d毛,而家都生好慢,大約比例係 3日:半個月 ,有點係真既,青年打xx次數平均確會青春d,因為自慰係開心既事亦係天生有既行為(當然亦有d唔係咁大興趣),由於自慰到高潮會加快新陳代謝關係,男性既睪丸或者女性體內黃體素會分泌刺激荷爾蒙比例分量,身體既特徵就更加明顯,
9 }' p! c5 P) r9 V- b
. }/ ]8 b& C8 y# K% K6 i題外話:今日參考過變性人既變性有關程序,基於上述因素,變性人必須長期服用女性荷爾蒙藥物,否則會產生內分泌失調問題
3 ^" N( R9 z% d
" V9 q7 A& F6 J3 T$ ^; H8 x[ 本帖最後由 ahbee9603 於 2010-8-11 00:26 編輯 ]
朝比內 莉香
(゚∀゚)~"目標是一個可愛的女裝子"

回復 5# 08miki08 的帖子

umum....唔係既....

回復 8# ahbee9603 的帖子

竟然可以拔得哂.....

回復 13# wolford 的帖子

又係WO...." w1 K% A$ V7 I( G: Q
不過我覺得我會認唔住丫

no wo 無關係ga.......................................

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-10 23:47 發表   9 Z' H$ _, X+ m5 F, |* p
: @) ^+ F1 m$ I5 g5 ~! a) H7 o; S
蛋蛋既生產力奇高1 M# F$ s  \( H1 |+ L& ^! H, Y1 ]2 V
唔打谷住好辛苦的
: m7 C" q. _1 V
' w. Y0 K/ g! ?/ K- ~可能會谷X上腦......