嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

安睡天使

安睡天使

我希望用咗真係可以做『安睡天使』!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

7.9?
* N+ d- p0 I" G試用定點

恐怕你用咗成晚興奮過度訓唔著變咗失眠天使

我都係咁話

一定會喇  安睡真係幾好feel呀

$7.9~咁平~係邊度買架你~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我試過拎表姐果d夜安,但始終覺得冇訓得咁free,所以冇再用了

小妹有用開whisper甜睡, 覺得用咗真係好訓啲, 因為真係好舒服~

回復 8# Terry220022 的帖子

似乎好多姐妹都覺舒服又好訓...唔通係我有問題

我幾個月前拎了表姐兩包特長夜用,她已經用了一半,我試左一塊就冇再用了,
) m# ^( c; @' E4 h所以放起櫃裡已一段日子,你地唔提起我都差d唔記得左添
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 wow 於 2010-8-11 02:26 發表   * l6 t6 E% A& S7 y. Y0 ?
7.9?
( F& H9 ^8 r" H試用定點
+ O) X1 Z5 _$ e/ H
好似在惠康收銀機旁,我買了$290幾差$10就可拿雙倍印花!
3 O0 {( Q; b) P; M9 \. \; O# n咪順手要兩件!

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2010-8-11 20:48 發表   
1 S# F2 m4 d& z$ ]  ^3 ?我幾個月前拎了表姐兩包特長夜用,她已經用了一半,我試左一塊就冇再用了,4 H7 l8 Z3 `8 `9 O1 r
所以放起櫃裡已一段日子,你地唔提起我都差d唔記得左添
$ {( @8 h: ]8 P4 X8 z6 m* U
) P+ a+ D( E' ^/ ?: x$ ]咁妳都好大膽啵
/ H0 V7 F3 q2 q5 k3 z" [" _拎妳表姐d衛生巾用,妳唔怕比佢發現咩?
$ n5 z3 X8 O& C8 z) ~(通常特長既衛生巾,唔會用得好多架,只會起頭個兩日先用,所以妳都係小心d好呀)

回復 12# ibm.jp 的帖子

諗番起拎左都有三個幾月了,又唔見佢有乜追問過....好彩

引用:
原帖由 cc.zizi 於 2010-8-12 12:28 發表   
+ O9 W% e, z9 O1 j! Q" y0 t諗番起拎左都有三個幾月了,又唔見佢有乜追問過....好彩
- a7 _; B( b, j" d) r# W) \7 V
2 f  j9 ?0 A$ i/ ~
咁可能佢已經以為用晒掛
2 O: O$ e% j/ n# X8 o8 Bgood luck

回復 14# ibm.jp 的帖子

我琴晚見佢櫃內已有包用了約四塊的夜用kotex
$ A- k- j. ?: Q6 e仲有一包用了一半的日用零感。兩盒棉條。

我只覺得很悶熱,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ibm.jp 於 2010-8-11 10:31 發表   1 |# d1 i+ R  Z" n
一定會喇  安睡真係幾好feel呀
5 @2 g& T8 M# O6 i2 r& Z, s* d: Y! Z7 `" w& A  T% n/ N( ]
頭兩晚天使40或kotex 42 一定走唔甩 因為我成日反訓 & D: D% u. C- ^) x; H
我稍為鐘意天使,因為他有防漏摺邊,一覺到天光永冇沉船 6 a6 V1 ~: I2 ~
whisper甜睡好唔好用呀?聽講佢好厚,舒唔舒服呀?

我好多M巾都試過,安睡天使係其中一款我比較鐘意既M巾,其餘有WHITE特長夜用,樂而雅F夜用,我都比較鐘意.

哈哈

好,不错