嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尖沙咀買絲襪好去處!

世上有這樣的好事

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   
& t+ Z7 Q* b, }3 M. x* x# p6 Z; _
+ d0 T0 Y4 g" p% W. Q9 ~1 o" |9 O* o* u3 [, u* W3 ]2 C4 u
你叫到一定冇問題啦!
! G" Q, k, C! _$ ^% h
幾時得閒先?

good sharing.......我星期一出尖咀,可以去見識下.......thanks

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 00:49 發表   9 z3 D! r/ S$ [( ^6 A6 f
; T; {8 Q4 a) |1 H8 u& V) V2 [% V

* `- h+ Z: }) a. y9 L+ Y 你叫到一定冇問題啦!
2 G0 t! E2 z6 @* C) ]& j7 O- d1 w! D
我都好想去呀,可唔可以同我一齊

加連威老道樓上鋪我都去過,唔知係唔係樓主講果間,但真係可以慢慢睇.d  sales仲好nice,我買完仲問我洗唔洗拆packing添,我就梗係唔洗啦,佢仲話可以慢慢睇其他野喎

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-21 18:18 發表   
& W0 Z; b0 ]. M: Y& p4 C
" Z7 `# c# y. Q% p, r9 d! D9 t3 }3 H; T7 P" y, d# c
我都好想去呀,可唔可以同我一齊
2 ~+ h/ J! i" [* O) u/ r' h3 M! s. T: L5 I! Y0 F; x
三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...

引用:
原帖由 Katherine~baby 於 2010-8-22 13:07 發表   4 l3 [2 S" t2 j7 t- _2 X5 n: o7 [
睇黎唔錯~不過會唔會超多人架...
) c$ ?: v; B, c# Q
; u  [& y. L' B4 Q! v
我上左去兩次, 不過都係得三四個人!(連我在內)

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   + A8 C6 E# g$ m6 V; N

+ B; I0 o  h. t4 n$ Y/ |1 l, N
1 i' P/ G  j4 F. E( y5 | 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
" i# h" o3 [; G5 Q$ z
4 o3 U5 L0 i8 P3 |" E  d1 }& b咁可唔可以add我msn傾下呀?

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-21 23:17 發表   
9 {- b' a# P2 P
; i# s2 v. z! Y" ?0 e
, E4 s! H4 ^  f! w: q7 P/ ~' X 三人行? 其實都冇問題的! 不過要夾夾時間啊!
9 a  _+ r, z% C
0 g: O5 ]+ F* T! S0 b$ l
3 X  J: E( ~, |  C4 u( h- C打俾我睇邊日得囉

三個男裝去買絲襪, 好奇怪

引用:
原帖由 silkypanties 於 2010-8-24 14:17 發表   2 o/ s- C* b- L7 f6 c: i' ~$ _5 ]- w% g
三個男裝去買絲襪, 好奇怪
4 i# A9 H4 d" q; i4 F
9 x9 u! P% y8 ~4 F( e( a7 K: E 咁都幾創舉ga!

OK! 得閒我上去睇下先啊 % k+ y& {5 f6 d4 n" X3 h4 c
thx
york

i should pay a visit to there

各位姊妹買完0野記得分享一0下戰利品呢!

有無一件頭泳衣架?8 [; \' ~5 E5 p+ r% I* K
姐係好似番學果d款咁

引用:
原帖由 banana0525 於 2010-8-28 01:58 發表   
1 F. N( w/ n* m  E: j. @4 \" A- y有無一件頭泳衣架?
; R( B  G/ x" c9 r姐係好似番學果d款咁
4 ?5 y+ Y" Y( k& S

$ r! Z9 i, d1 ]好似有啊! 因為果次我0既目的係絲襪呢! 不過我亦見到好多泳衣掛晒0係度, 但係冇埋去認真睇過囉!

琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去

引用:
原帖由 happymay 於 2010-8-28 18:31 發表   
! Z1 x4 y2 F# f7 M. {琴晚去左~ 兩邊都超多人, 唔敢入去
$ @1 Q0 }$ B$ ^" f0 J
  m- a+ D6 t: a% L4 p) i MayMay上1/F啊! 地舖一定多人呢!

D胸圍可唔可以試戴?