嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

小妹大出血啊!!!

小妹大出血啊!!!

昨天(8/25)小妹大出血, 首先在HMV買0左隻Pink MATINI的CD,再去SOGO一口氣買0左6對破無素足,再去後面謝菲道銅鑼坊,竟然比我找到間肯做CD生意0既美容店,做埋Facal修埋眉! 2 b8 X5 x7 o, F- x5 z* |* s) L

1 z8 e7 U# u4 B' B3 A9 N就係咁
7 Y8 [& W+ v9 B3 J4 [- c1 S! ]- ?" J* x5 w: D1 L' F+ f  p' Y$ h
雖然係咁,但係好開心! 今日個Sogo Sales好好人,個美容師仲好人,細心聆聽,手勢又好,正!7 ^$ G* B3 H% j( S5 Y0 Q

+ Z' ]+ w- G' o# B7 [1 n. G3 T, z  r6 T% T( k& v- g& y
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
找到接受cd的店,超幸福
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-26 01:22 發表   
. G2 l* y: a! F% J* R* q! I, \* r找到接受cd的店,超幸福
# f: C2 p7 v- f  @0 I( W5 N/ r
) D! }8 M: e- q" ?是啊! 又係盲頭烏蠅般四圍撞咁撞返0黎! 但都走了三個區先得一間肯做CD生意! 本來都打定輸數, 點知最後還是找到了!
7 {' F/ k  W* h6 m/ k
* Z5 R( X; F# e" e Yeah!

想知美容店店名及地址,please pm me

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-8-26 04:08 發表   
4 k( Y2 Z' Q' A& l) V; e想知美容店店名及地址,please pm me
( s1 c4 U0 M( y8 S6 \; h0 d/ U

6 T( S; G1 g  v: ]: }& z1 n0 cleo請參詳以下Post, ^^
! M1 Z5 \5 b) _1 J- K; Whttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=15317&goto=newpost/ T9 w3 d& b( N5 H5 |0 s1 q: m

# g0 [9 z: A5 F- {  F

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-26 02:10 發表   
) C" C# X+ r1 ~
$ r' m* k5 {  J; ~; @# f& A, D2 f
是啊! 又係盲頭烏蠅般四圍撞咁撞返0黎! 但都走了三個區先得一間肯做CD生意! 本來都打定輸數, 點知最後還是找到了!
8 h; a0 ?. _! q( Y/ `( b# j
) i5 a- u5 ]- x7 d1 r5 K: v# U Yeah!
! M  {1 }' V' Q這麼說CECI姐姐也是被拒絕好幾家之後才找到的,
1 j( k# K6 ?1 t/ s+ d好有毅力喔
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-26 15:59 發表   ' b$ o5 f& l' D0 ]( q
7 H. {+ V  O0 P5 c
這麼說CECI姐姐也是被拒絕好幾家之後才找到的,8 c; S) ?( O# p" @
好有毅力喔
6 f0 x2 C& z* D0 @( N9 W
: F- P: v" b' v8 g% i- C 唉! 我這個人便是這樣! 好聽叫毅力! 實際是得股傻勁呢! 一句講晒"唔份輸"

想問CECI 姐姐
4 z) L% W) }; k" w6 j破無素足既絲襪是否怎樣勾都不會穿 ?! R) l7 ^  j' [+ a; d  a
好唔好著 ?! c- \/ v9 ~. D; V
想試下

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-3 13:09 發表   
9 o; O) v/ B1 V* n5 E想問CECI 姐姐
; m5 `' l5 i4 c" P破無素足既絲襪是否怎樣勾都不會穿 ?
8 C- l& m4 c) E+ m, v好唔好著 ?( Z5 t' m. C3 ]" A, J- P
想試下
' v0 N5 ?  k. ?- V: Y/ e7 B& \

+ ~3 o. p0 d/ m3 \其實質料真的OK! 佢標榜的就是耐用亦是實話!(如圖一那款)咁當然唔係叫你特登走去監硬勾0下佢喇! ^^' b( H% m: q5 S: P2 Y
而圖二那款"涼子"則沒有圖一那款耐用, 原因係呢對係超薄絲襪!' z) N0 f' C, B9 [
如果你去Sogo選購的話是比較好的, 因為這品牌所有型號的絲襪, 也會Show晒d Sample出來, 讓你摸過, 睇過d色0岩先買! 能讓你買得安心! 況且破無素足Counter隔離, 就係其他品牌的絲襪Counter, 可以睇飽先買都未遲啊!
) h: }* d5 f% o. u

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-4 02:46 發表   3 `$ o4 c& K3 i* }
2 E6 n! S( C. z: j) E& a4 w5 W! k

; ^5 H+ s: s7 U- j8 s# e, |其實質料真的OK! 佢標榜的就是耐用亦是實話!(如圖一那款)咁當然唔係叫你特登走去監硬勾0下佢喇! ^^; z2 U. F' |7 Z) N9 F# S( y
而圖二那款"涼子"則沒有圖一那款耐用, 原因係呢對係超薄絲襪!
8 j! ~& O# f7 t8 ?$ \如果你去Sogo選購的話是比較好的, 因為這品牌所 ...
0 v+ m1 V8 O3 a/ l" W8 k* N
0 h! r2 d8 D9 F2 s明白
/ ], o; A% z5 _' P# [等我去看看先

引用:
原帖由 jayshing 於 2010-9-4 10:26 發表   
  Y, g% L+ x" e& w- D5 W& L' Q; e& z& V( C  Q4 L1 s3 Q
" S; O3 z2 G% l
明白
8 T5 x6 }+ _; e4 J- J等我去看看先
3 h* C: X4 T" o- T$ z' n5 V
" E9 @# b  h  j9 x  c* C  ~那麼希望你買到心頭好吧! 那位Sales姐姐很好人不必尷尬!

我上星期六我都同你一樣大出血.....
( o2 M6 s0 N! K  J2 \買左好多野

我何止大出血
9 F9 D: X% g8 p  p! f) Y" t大叔我直頭流血不止
% u4 O! B, z: }7 n6 S* W 1 Z% C( _5 ~. R3 \. ?
做衫都做左成近3000蚊了

買左咩衫?! k0 X" K& S+ o1 ^8 `) J6 D8 P
有冇岩我既野賣先?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-6 15:27 發表   
6 @  I% M, d/ N我何止大出血
  i7 d( W' ^1 V大叔我直頭流血不止
0 k5 U7 S, V+ {2 H) D
2 @# p* d$ K  B8 }) g做衫都做左成近3000蚊了
4 J# s3 Q! _: {  F* X) A1 T- w1 v& d  Y
0拿!0拿!0拿!你自己話大叔ga! 幫你唔到喇!

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-9-6 15:16 發表   
7 v# b- N4 N5 T* l* m2 r我上星期六我都同你一樣大出血.....  \3 V0 X# N; n' q
買左好多野
4 [  X$ y9 Q; a7 b0 x
4 n9 \7 P' b7 d& M
做0羊呀? 你受左好大刺激要發洩嗎? 不過CD呢家0野真係一條不歸路!!! 好傷荷包呀! 救命呀!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-7 12:54 AM 發表   ' V; _5 w. L; ?, u+ \
; K$ [6 X+ h! y4 o2 Z; G
9 I% V/ E) {" x) p. G
0拿!0拿!0拿!你自己話大叔ga! 幫你唔到喇!
又要改翻個名做心儀大叔
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-7 01:02 發表     W4 M* a, g# U& }7 `* h
又要改翻個名做心儀大叔
/ x8 u/ G6 p8 Z. X) V: K
) ~9 I& k1 ~* h! w$ k( c. {5 R
咪係囉! 明明變左女皇0架! 又叫返自己做大叔! 唔理你呀!!!

回復 13# 心儀 的帖子

哈哈, 心儀大叔究竟做左咩衫要成3000蚊丫??

最近訪問的版塊