嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[心得] 果然要跟指示脫毛

果然要跟指示脫毛

我用beeze 果隻spray...+ n0 p% N" L3 n2 {3 o$ r' _
佢都講明唔可以用係敏感部位...
; ~' r; v& T$ X: L+ R/ ]但由於我天生多毛(頭髮除外 )
, y5 U9 p# l2 w% g( S( s後門又特別多... 所以我唔理三七二十一...照用! l( ]0 q6 I# \/ X: d( ^* M
一渣上去, 都覺有少少嗱架啦! t9 w9 D# {1 U. ?
我唔理... 幾分鐘後( N& M( E5 b! x
毛係甩o左好多" A! T' b. O& G* l  d. t
但.... 成個pat pat近後門.... d 皮膚太薄.... 出晒血 , R/ k9 v4 v, a* M
仲要隱隱滲o左成日
& D" H8 y4 B+ a4 f8 }真係唔用m巾都唔掂,,,,( Y, L" K( C# Y1 w! c  ^  j

: H$ O9 B- e6 r& g0 C1 O可惜腳毛同前面d 毛甩唔晒
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
( w0 I5 ]6 G1 x& r: ?& z. Z
止血未, 依家點, take care3 m+ g2 d7 t8 m0 S
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

你講到好似好恐怖~
Cross-Dressing力量~變身~^^

我都試過,不過係過咗時,嗱到對腳損晒,,,,

看來這東西雖然有方便的地方,% ?# z0 O) K9 Q4 S9 K, w, A  h  \
但好像對皮膚的刺激性很大./ E7 I# x8 `0 Q
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.0 e+ W* l9 R; C2 X) P8 y5 u5 k
PS:我沒用過
2 u- W3 m( _4 t! E, s% r
# z1 i% q7 U4 s[ 本帖最後由 ameifule 於 2010-8-29 13:36 編輯 ]
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁你d Pat Pat毛點脫呀! 又唔用得脫毛膏,唔通用刀片???
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

' \1 `8 r: n- Y: d! Kshinobu姐姐噴去patpat度
# i. S$ A. j. M其實下體既毛真係唔適宜脫
5 C* \. ?$ w& C- G  A6 N因為出返的時候是很痛苦的(好吉)
6 v1 b5 r) M* [+ l7 P其實每個人敏感部份也有些分別
* M9 y; X  I  ~別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題0 m) |0 F6 [6 H+ n! s; ?; |
搽手就出事了7 R- ~! x5 b5 W  f0 r: D! l! E
用脫毛機比較好吧

回復 1# shinobu 的帖子

姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
4 D8 n4 z/ g& D8 O0 F脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,
# q# {4 C' Q7 @2 Q因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫毛膏, 所以唔係咁化算

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-8-29 13:34 發表   
1 P1 B( N& s5 c6 e) P* J看來這東西雖然有方便的地方,5 u! s8 g0 V) Z) k+ r2 G" K1 h: Z) {$ f
但好像對皮膚的刺激性很大." u- ~) m1 n. X! ]. a1 g+ U; y# Y9 I
如果是這樣,那麼就算是照指示使用,用後要注意護膚.3 ]1 Y; k9 N# N9 O: |, s: `5 W5 X
PS:我沒用過
$ r6 y! ~: @" P9 j' A% {; @係大到, 如果留o左係指甲到...
) s8 Q4 l! m/ c# F6 F: R* Q會蝕埋指甲添呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 19:08 發表   % W8 q, e2 Y; J/ F

9 r1 @# h; y# k7 B( o6 @shinobu姐姐噴去patpat度 . r7 o2 E; g: F9 ^6 Z2 f1 t
其實下體既毛真係唔適宜脫
5 ^$ b/ @9 k4 J/ ]因為出返的時候是很痛苦的(好吉)# j7 \$ u5 ^9 O- o
其實每個人敏感部份也有些分別
4 {/ U  Z9 Z; R% d0 t別的姐姐試過脫毛膏搽腳沒問題
$ y$ j5 C; c, m4 e搽手就出事了6 Q' t: Y1 y1 G
用脫毛機比較好吧
0 F6 t7 ~% ]& W! D- R# e# t
係用手指渣上去
9 h8 B2 _9 Z! |% e吉就唔係好吉
* a" A( T9 M/ W/ E但冇o左...著under時會好睇d, ! p% T6 |/ z1 D# h' [; Z0 E
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-8-29 20:41 發表   
4 v( X# A: {# G2 t8 a- i姊妹而家有冇事ar?啲血止咗未ar?
3 A- j; j' L/ P$ c: E4 w( ?脫毛膏真係唔可以用喺敏感部位度架, 同埋如果要脫腳毛小妹都係建議用剃毛機又或者拔毛機好啲,' T2 Q3 V! ^& `# ]$ x' E
因為用脫毛膏啲毛好快就會生番又要再買支新嘅脫 ...
6 M/ s& s: d* I) v2 R
有心, 血已止..
1 I! e) g# Q, K# e1 o但... 可能結o左"招"(自已睇唔到)/ b0 D" }' _5 _) h7 K% ~1 T
好痕4 k" D+ g" F5 h7 E) K2 b

% x7 `: N, c, |. s2 {ps. 支野買o左我$8x 好貴& l8 ^3 s' w: \& e' G
只o左除毛快外... 真係幾快就生番
1 g; v% a: V6 d; f) D* n( M" z0 S0 Y; I3 ~1 `3 z
但我用拔毛機...成日留番d 毛係skin...變成1個個黑點/發炎....
6 v1 f/ B, @* V: W, _
6 P7 p, `, A! f, B1 y[ 本帖最後由 shinobu 於 2010-8-29 23:40 編輯 ]

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-8-29 23:37 發表   
4 x5 }$ S' c" J+ F" O( S* B
/ {- G4 f/ W" ~. T係用手指渣上去 0 s: i8 v2 _+ S& @+ m/ L3 ~' i
吉就唔係好吉
1 {  H# z  s+ i但冇o左...著under時會好睇d, 4 Z& w8 j' J' q$ i" h. O
而且...我發覺收jj 時會容易好多... 可能冇o左毛毛後冇咁跣....
/ y- z. i: Z( L6 y7 l生返出來時好吉的吧~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-29 23:58 發表   
' e5 m4 l1 B. O4 K0 |8 B: X4 o) \2 U8 e! w' |
生返出來時好吉的吧~
+ u! E/ U, X, e$ P$ ?  d* W! p
咁又唔係太吉咋喎...3 b% I' y# f8 m( M3 i4 ^
我都試過前面脫架啦...

好恐怖咁喎....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-8-30 15:58 發表   / D, x! O2 Q5 l. N1 _" i
好恐怖咁喎....
7 K4 a! |( ^1 c$ @, c4 S
係超恐佈...

It's terrible!( ?6 H7 M! l' g0 Q- X" t6 z2 z
Be careful next time!!!

咁d Pat Pat毛點脫好

引用:
原帖由 bill2040 於 2011-2-10 10:15 發表   " o" B1 H' \( g5 u5 Q3 w% E) H
咁d Pat Pat毛點脫好
( v" ~# }' _2 l! ^$ b% W+ y5 f$ ]* V$ V
用脫毛機吧

謝謝分享!!