嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家唔考慮出街帶帽??

大家唔考慮出街帶帽??

咁就睇唔到你個樣啦
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔只, 重有口罩, 大烏蠅超, 頸巾, 冷帽
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

-                                                                                     帶帽不如帶口罩,,唔洗襯3麻>W<"

有一次約左人交收佢CD出來: t2 f* s  M" j+ y
真的帶帽帶口罩6 _1 c( F3 G2 x' V5 X
出得咁鬼祟咁出來做乜呢

回復 4# 心儀 的帖子

-                                                                 HAHA...唔想有人認得佢,,但係又要引人注目>W<"

帶帽係費事俾人睇到個樣似男仔ja6 l- B  y6 _# k% A; ~) q
熱天好多女仔都有帶帽..but睇唔到樣

小妹唔會戴口罩, 只係會戴烏蠅鏡咋

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-10 12:15 發表   
, p+ l# I+ a6 z0 m2 o- v3 q唔只, 重有口罩, 大烏蠅超, 頸巾, 冷帽
& g$ o* @- M( z& u7 Y( }' s6 o& V3 a' \, j6 t, f5 C6 v& D+ d
我還帶面具 6 K1 M2 x$ c, S6 e/ ]/ y
說真到依家還沒有嘗試cd 出街

其實下點工夫化化妝
3 o5 _( G3 L; w5 t% @醜男都變美女
5 \) O- A$ A6 F  C何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?2 |& F9 r% |. U* q# e/ X
除非你怕熟人認到

引用:
原帖由 殷可怡 於 2010-9-10 16:04 發表   8 [( |1 I8 X& \; I
其實下點工夫化化妝8 ~- b4 Q" G4 C/ d: W
醜男都變美女
9 e$ Z: x1 m9 |& F; N' [; x何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?* X& a5 I# E/ w2 K, a& J
除非你怕熟人認到
% T# r" L; d- I, j4 J$ m$ t
如果化妝技術能達到那個境界,當然ok囉,8 p% O5 K- b2 H1 |
問題是......
- r2 X9 }! Y# u( \$ a8 I而且也不是每個人都有先天條件,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

如果有一 日我行出街, 我諗我一定會戴, 我平時係屋企cd時都好多時戴, 假髲既光澤同層次同真髲唔同, 戴帽幫助遮掩, 襯得好既話可以有完全唔同既感覺

搵到合用ge都會
  [4 c* Y3 J& m! s3 I* C
7 k0 C" m# a/ _1 F1 f! v4 f6 s2 f但未搵到...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

一定要戴帽。。不然不会出

引用:
原帖由 心儀 於 2010-9-10 12:31 發表   9 p. W+ P9 B5 Q1 Z: ?+ k
有一次約左人交收佢CD出來/ D* i3 ~# o7 W5 [9 t- s9 i" g
真的帶帽帶口罩  x5 K  W( F, F) ]" R
出得咁鬼祟咁出來做乜呢
* w! i  q# r% l6 i4 M. C# _咁佢CD得好唔好呀? 著得靚唔靚架? (我好八卦的... )

小妹因為面骨呢樣麻煩野,焗住要戴口罩; R" k" P; H* N: N$ `
化妝都未必解救到
# {: s3 t2 i# Q  I2 H
& i1 B( I; I0 w至於戴帽可以遮住頭頂,呢個位最易被人看出係假髮

引用:
原帖由 殷可怡 於 2010-9-10 16:04 發表   
; H1 I% B0 ]! v; N其實下點工夫化化妝
4 C+ R, C7 Q& V- M7 R醜男都變美女
' G3 v. Z  W, O) ^5 g" b何必戴帽戴口罩戴呢樣戴果樣咁辛苦?
: X8 v* R: b- i0 ]( Q6 V除非你怕熟人認到
% v  r" i/ L: G" |! P
' q+ V; G) o  f' Q# x: n! X要看行業阿∼∼像我做的工作認識我的人太多了∼∼∼連到隔壁縣市都會遇到客人..帶個墨鏡比較不會被認出來

(奉dcch1籲,公然收帖)) T* I9 E  K; \( O( _

- A4 ~- w/ I! ^( s[ 本帖最後由 uniformx 於 2010-12-8 11:51 編輯 ]

我正在物色一頂可愛嘅冷帽~